Maak je eigen website!
 Wat mannen niet snappen
Zo fantastisch als vrouwen zijn, zijn er een aantal (kleine) puntjes die veel mannen niet begrijpen en die vaak leiden tot kleine of grote ergernis bij mannen. Niet alle vrouwen maken zich schuldig aan de vier dingen die we op ons lijstje hebben geplaatst, maar veel vrouwen zullen toch wel wat herkenbare punten zien staan.

wat mannen niet snappen over het vrouw zijn


Het gewicht
Vraag een willekeurige man naar wat hij niet begrijpt of snapt aan vrouwen, veel mannen zullen dan als antwoord geven het gewicht. Veel vrouwen onderzoeken elke vierkante centimeter zeer nauwkeurig en bij elke pukkeltje of hobbeltje schieten ze in de stress. Ook als de weegschaal een paar pondjes meer aangeeft, dan de dagen ervoor, zal de dag niet vrolijk beginnen.

Voor de meeste mannen onbegrijpelijk en ze schudden hun hoofd als hun vrouwen weer eens ontevreden voor de spiegel staan. Mannen willen hier niets over horen en vinden dat vrouwen moeten stoppen met het zo hard beoordelen van hun eigen lichaam. Wen je een gezonde levensstijl aan en er is niets meer aan de hand.

Roddelen
Vrouwen houden van roddelen! Kijkt de baas vaak naar een collega, of is een collega net gedumpt door haar man dan wordt hier over gepraat. Ook over de nieuwe collega zullen veel vrouwen praten (roddelen) om zoveel mogelijk van hem of haar te weten te komen.

Roddelen wordt gezien als iets lafs omdat je het niet recht in iemands gezicht wilt zeggen. De meeste mannen vinden roddelen typisch iets voor vrouwen. Het is niet mannelijk om te roddelen. Het is mannelijker om elkaar direct te vertellen waar het op staat. Maar het blijft voor veel vrouwen een leuke bezigheid.

Mopperen en zeuren
Na het gewicht is dit waarschijnlijk de op één na vervelende eigenschap van vrouwen die mannen niet uit kunnen uitstaan. Het is niet dat vrouwen altijd hun mannen willen ergeren, het is gewoon dat mannen niet altijd even hulpvaardig zijn. Ze zijn vergeten om de vuilnis buiten te zetten, vergeten melk te halen of willen niet helpen in het huishouden. Maar met dit gemopper en gezeur zul je bij veel mannen niet veel bereiken.

In plaats van zeuren en mopperen geef jij je man het voordeel van de twijfel en ga je ervan uit dat als hij dat gezegd heeft, hij het ook zal doen zonder er 10 keer er aan herinnerd te moeten worden. Vergeet hij het toch, mopper dan niet en vraag het hem om alsnog te doen. Grote kans dat hij er alles aan zal doen om te zorgen dat het goed komt. Lees ook: huishoudelijke klusjes - aanleiding tot ruzie

Niet praten
Als vrouwen boos zijn, dan kan het zijn dat ze een gesprek vermijden en niets zeggen. Voor veel mannen is die stilte zeer frustrerend. Want vaak weten ze niet eens waarom hun vrouw boos is. In de meeste gevallen is deze stilte ook geen goed idee en kan het de conflicten zelf vergroten.

Praten is de enigste oplossing. Dus in plaats van te proberen om hem nog bozer te maken door niets te zeggen, praat over jullie probleem om dit zo snel mogelijk samen op te lossen.

Reageer! (in gastenboek) dan zet ik het er xel bij)
Welke (kleine) puntjes mis jij! Of wat mis je aan dit lijstje!
Copyright by JS-Systems.nl