Maak je eigen website!
 Invulverhaal geen titel
Je hebt al _____(aantal mensen in de ruimte waar je nu zit) weken geen date gehad: Voor _________(jou naam) is het wel weer eens tijd! Misschien ________(grootste nerd van de school), die is vast heel ____________(goede eigenschap). Of _________(crush van je BFF), die lijkt stiekem best op ___________________(minst favo mannelijke celeb). Al peinzend op je __________________(vervoersmiddel) met een __________(soort bloem) in je haar, zie je niet dat ___________(leuke jongen van school) recht voor je staat. Whoops! Je struikelt zo over zijn __________(lichaamsdeel) heen, die er onmiddelijk uit ziet al een _________(stuk fruit).
Hmmm, hij is eigelijk best een _________________________(zoet koosnaampje). Net als jij je hand uitsteekt om hem te helpen, schrik jij je een _________(ding).
Er zit een scheur in je ____________(favo kledingstuk)! Die wel __________(hoog cijfer) euro koste! Help! "No worries" zegt hij, en tovert een ___________(gekste cadeau ooit) tevoorschijn.
Op zijn telefoon uit _______(jaartal), belt hij zijn ____________(familielid), die even later aankomt op een fiets met ______________(materiaal) banden en helmen met_____________(tekenfilmfiguur)- print. Jullie racen naar _________(stad) en stoppen voor het ziekenhuis. De verwonding van ___________(zelfde leuke jongen van school) behandelen ze met ___________(soort eten) en er is ook een ____________________(beroep) die je outfit kan fiksen. Het lijkt net een __________(designer). Allebei weer zo nieuw als een _____________________(laatste wat je hebt gekocht)! Op de stoep kijkt hij je met zijn ____________(bijvoegelijk naamwoord) ogen aan. "Liefste _____________(je bijnaam), ik weet nu al dat we net zo geweldig bij elkaar passen als _______________(favo acteur) en ______________(favo zangeres). een match-made in _____________(je favo hang-out). Wil je met me uit? Ik wil met je de ____________(soort dans) dansen, dan ____________(drankje) drinken en daarna samen _______________(opvallende hobby)."
Net als je ___________(stopwoordje) wil zeggen, hoor je gegil. Het lijkt alsof ________(cijfer boven 100) fans van ____________________(populaire artiest) hun held naakt voorbij zien lopen. Dan kijk je naar ____________(richting). Huh? is dat _______________(presentatrice) van ___________(tv zender)?
"Suprise!" roept ze. "Je zit in ons nieuwe dating-programma ______________(titel van tv programma)"
Wie weet ben je straks nog beroemder dan __________________(suffe bn'r).
_____________________(je woonplaats) is te klein voor jou! Als je niet beroemd word als _____________(je droombaan) of _______________________(hele stomme baan), dan maar reality-ster. Dus grijnzend ze je; "__________________(jou motto)" Dąt zouden ze eens op een ______________(kledingstuk) moeten zetten!
Copyright by JS-Systems.nl