Maak je eigen website!
 lentekriebels
Eindelijk het is lente! Het zonnetje begint te schijnen, de natuur wordt langzaam groen, bloemen in de mooiste kleuren ontluiken, lammetjes springen rond in de weide en de vogels fluiten hun eerst melodie. Ook bij ons begint er wat te kriebelen.

Lentekriebels noemen ze dat. Dat wij ons zo goed voelen heeft te maken met de hoeveelheid licht. Doordat de dagen langer worden, er meer zon is en we meer buiten zijn, gaan we ons vrolijker voelen en krijgen we veel meer energie. Ook de stijging van de temperatuur geeft ons een goedgevoel.

Romantiek & lente
De lente heeft ook een goede invloed op onze relatie. Je krijgt extra energie en wilt dingen gaan ondernemen. Door de prettige tempraturen en de ontluikende natuur voelen we ons vrolijk en kunnen we zelf vlinder in de buik krijgen. Al deze punten hebben niet alleen een goede invoelt op jezelf maar ook op je relatie.

Geniet van de lente
De lente is er en het is zonden om dit mooiste seizoen niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Neem de tijd om te genieten van de lente met de onderstaande momenten.

Lente wandeling
Terrasje pikken
In de tuin werken
Buiten picknicken
Genieten van de ontluikende natuur
Samen met de kinderen buiten spelen of sporten
Genieten van een glas wijn in je eigen tuin of balkon
Lammetjes kijken
Stap op de fiets
Geniet van het eerst ijsje buiten

Vier de lente
Vier de lente en doe dit niet alleen! Samen met je partner en/of kinderen. Want de lente is misschien wel het mooiste seizoen dat we hebben. Kies je eigen lente moment. Heb je zelf leuke suggesties laat het ons weten.
Copyright by JS-Systems.nl