Maak je eigen website!
 Heb jij een van de schoonheden
Heb jij 1 van 7 schoonheden

Ik heb het van een site gehaald

Heb je er geen of heb je er meerdere? Deze uiterlijke kenmerken worden al eeuwenlang beschouwd als tekenen van schoonheid. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat je geen schoonheid kan zijn als je geen van deze zeven schoonheden bezit. Sterker nog, met sproeten of een spleetje tussen de tanden is niet iedereen even blij.

1. Lichte ogen en donker haar of juist het omgekeerde: donkere ogen bij lichtblond haar. Dit zijn combinaties die niet veel voorkomen. Zwart haar en lichtblauwe of lichtgroene ogen is een klassieke combinatie en zorgt vaak voor een koele uitstraling. Voorbeelden van mensen met deze combinatie zijn:

Elizabeth Taylor, Courney Cox, Hugh Grant

2. Sproeten. Grappig is dat veel mensen met sproeten hier zelf een hekel aan hebben. Misschien helpt het als ze weten dat het één van de zeven schoonheden is. Een bekendheid met erg veel sproeten is Lindsay Lohan.

3. Lange, gekrulde wimpers

Mooie, lange wimpers trekken de aandacht extra naar je ogen. Niet iedereen heeft mooie wimpers van zichzelf, maar gelukkig valt er met allerlei hulpmiddeltjes als mascara, wimpertang en evt. kunstwimpers heel wat aan te doen.

4. Spleetjes tussen de tanden

Ook niet iets waar iedereen even blij mee is en dat veel mensen door een tandarts laten corrigeren. Een bekendheid met een spleetje is Madonna.

5. Kuiltjes in de wangen

De kuiltjes kunnen altijd te zien zijn of alleen bij het lachen tevoorschijn komen.

6. Amandelvormige ogen

Het woord zegt het al, ogen in de vorm van een amandel. Angelina heeft echte amanelvormige ogen, daarnaast lijkt ze ook donker haar en lichtgekleurde ogen te hebben. De moedervlek lijkt alleen op de verkeerde plek te zitten, boven haar rechterwenkbrauw. Maar gelukkig houdt ze nog genoeg schoonheid over.

7. Moedervlekje boven de lip

Een moedervlekje boven de lip is iets wat je bijna het handelsmerk kan noemen van supermodel Cindy Crawford.

Ook vaak genoemd:

Loenzen, omhoogwijzende mondhoeken en een V-vormige haarinplant worden ook vaak nog genoemd als aangeboren schoonheden. Een bekend voorbeeld van de laatste is Marilyn Monroe.


En er zijn er natuurlijk nog veeeeeeeel meer
Copyright by JS-Systems.nl