Maak je eigen website!
 zomer
Zomer - het meest sexy seizoenen van het jaar


De zomervakantie staat voor de deur en kunnen we genieten van de warme zon en de lange zwoele avonden. De zomer is niet voor niets het meest sexy seizoenen van het jaar. Maar omdat uit cijfers is gebleken, dat relaties nog als eens stuk lopen tijdens de zomervakantie, hebben wij een paar niet alledaagse vakantiebestemmingen voor jullie zomervakantie.

Stedentrip
Het maakt niet uit voor welke stad jullie kiezen, in eigen land of over de grens. Een stedentrip in Nederland kan net zo geweldig zijn als een week lang naar een exotische eiland. Waarschijnlijk ook nog goedkoper! Boek een luxe of sfeervol hotel en bezoek de bezienswaardigheden van de stad, pik een terrasje, maak foto's en ga heerlijk dineren. Alles kan niets en niets hoeft.

Kamperen
We geven het toe, slapen onder de sterren is niet voor iedereen leuk, maar het is een ongelooflijk mooie manier van vakantie vieren. Wat dacht je van een Tendi tent - avontuurlijke tenten op bijzondere locaties in Europa of deze luxe safaritenten die gewoon in Nederland op De Veluwe liggen. Ook heel bijzonder is het Boerenbed. Dichterbij de natuur kunnen jullie niet komen.

Dan komt het mooiste: knuffelen bij het kampvuur en geroosterde marshmallows eten. Samen voor de tent met een glas wijn naar de stèren hemel kijken. Geniet van de rust en de natuur. Zeker weten dat jullie ontspannen terug komen. In de natuur is elke vorm van moderne communicatie verboden.

Strandhuisje
Als jullie wat meer comfort wensen dan is het huren van een strandhuisje een goede optie. Lang hoeven jullie er niet voor te reizen. In Julianadorp aan Zee kunnen jullie tot 30 september genieten van deze luxe strandhuisjes aan de voet van de duinen en met een schitterend uitzicht op zee. Wandelingen over het strand, genieten van zonsondergangen en van het geluid van de branding. Dit is pas vakantie.

Laat je partner (vriend of man) de auto inpakken, hiermee voorkom je al een heleboel onnodig gekibbel vooraf. Spullen die je absoluut niet mag vergeten in te pakken zijn:

Gezelschapsspelen (voor de avond lol)
Kaarten, dranken en kaarsen
Muziek (iPod en draagbare luidsprekers)
Veel lekker eten voor jullie romantische diners op het strand



Naar het strand
Voor vele de plek voor hun zomervakantie. Lekker luieren op het strand en genieten van de warme zon. Romantisch is een picknick op het strand bij het vallen van de avond. Jullie met zijn tweetjes op een dekentje, de picknickmand vol met lekkers, drankje erbij en genieten maar.

Nu hoeven jullie niet naar Spanje af te reizen, ook in Nederland is het op een mooi warme zomerdag goed toeven. Hou het weer goed in de gaten en boek een hotel zodra ze goed weer voorspellen, zodat jullie 's morgens als eerst op het strand zijn.zet hier je tekst neer.zet hier je tekst neer.
Copyright by JS-Systems.nl