Maak je eigen website!
 Is hij/zij verliefd op jou?
1. Hij/Zij kijkt (stiekem) naar je.

Verliefd zijn is kijken of de ander kijkt. Doet hij dit bij jou? Hou hem eens een tijdje in de gaten. Kijkt hij/zij naar je als je denkt dat je hem niet ziet? Dat is een goed teken.

2. Hij/Zij wordt nerveus als jij tegen hem praat.

Je zit op rozen als hij begint te blozen als je met hem/haar praat, klamme handen krijgt of nerveus lacht als je hem/haar aanspreekt.

3. Hij/Zij gebruikt je naam vaak.

Als hij/zij je naam vaak gebruikt, ben je meer dan de vrouw die even passeert. Geef hem vertrouwen en gebruik ook zelf zijn naam vaak als je met hem praat.

4. Je komt hem/haar zogezegd toevallig overal tegen.

Kwam jij hem vroeger ook overal tegen of is dit nog maar recent? Als je hem/haar vaker en vaker tegen het lijf loopt, zoekt hij/zij waarschijnlijk net die plaatsen op waar de kans groter is om jou te ontmoeten.

5. Hij/Zij is wispelturig.

Dit wispelturige gedrag kan net een teken zijn dat hij/zij je leuk vindt maar gewoon niet weet hoe hij/zij je aan moet pakken.

6. Hij/Zij is oprecht in je geïnteresseerd.

Met zijn/haar ‘hoe is het met je’ wil hij meer weten dan ‘goed’. Hij/zij stelt je persoonlijke vragen en je merkt dat hij meer over je voorkeuren, hobby's en bezigheden wil weten? Hij/Zij is je aan het screenen en kijkt of je waarden, interesses of levensopvattingen overeenkomen met die van hem.

Kijk ook eens naar de andere vrouwen/mannen met wie hij/zij omgaat? Is hij/zij bij hen oppervlakkiger? Geeft hij/zij hen dezelfde aandacht? Als hij echt interesse in je heeft, zal hij jou anders behandelen.

7. Hij/Zij vraagt of je een vriendje of relatie hebt.

Als hij/zij je vraagt of je single bent, mag je ervan uitgaan dat de interesse meer dan groeiende is.

8. Lichaamstaal.

Let op zijn lichaamstaal, meestal verraadt die bijna alles. Buigt hij/zij zich naar je toe als hij/zij met je praat, heeft hij pretoogjes, raakt hij/zij je toevallig aan, zoekt hij/zij vaak en lang oogcontact met je? Al deze signalen kunnen je vertellen of hij/zij echt in je geïnteresseerd is of niet.

9. Hij informeert bij zijn vrienden/vriendinnen naar je.

Als je merkt dat zijn vrienden jou al kennen nog vooraleer jij aan hen bent voorgesteld dan zit je goed.

10. Hij/Zij praat tegen je over andere vrouwen/mannen.

Door net over andere vrouwen/mannen te vertellen, proberen hij/zij jou uit je tent te lokken. Hij/Zij wil hier vooral je reacties uittesten. Als je dit merkt, hou er dan rekening mee dat de man/vrouw waarschijnlijk meer in jou geïnteresseerd is dan in de vrouwen/mannen waarover hij/zij vertelt.

Ik hoop dat het helpt! :d/ zet hier je tekst neer.
Copyright by JS-Systems.nl