Maak je eigen website!
 verleiding
15 verleiding tips


Verleid je partner met zijn of haar favoriete lekkernijen, eet ze en deel jullie stoute gedachten. Bind je partner liefdevol vast aan het bed, druppel of schenk wat chocoladesaus, honing, slagroom op het lichaam. Lik deze langzaam op. Een smaakvolle ervaring voor beiden.

Geuren
Gebruik de sfeer van geuren om de seksuele wens van je partnere op te wekken. Gebruik een speciale geur (kaarsen of een parfum) die jullie herinnert aan een heerlijk moment samen. Of gebruik een essentiële olie met afrodisiacum kwaliteiten zoals jasmijn, ylang ylang, of rozengeur.

Sprenkel je favoriete parfum op een setje handboeien en leg deze op een plekje waar alleen je partner deze zal vinden.
Neem je partner geblinddoekt mee naar de slaapkamer en verlos hem of haar.
Maak een schuimbad klaar. Gebruik je fantasie en jullie favoriete speeltje.

Blinddoek
Verhoog de verrassing in het liefdesspel. Lok je partner naar de slaapkamer, of blinddoek je partner op een onverwacht moment. Terwijl je partner geblinddoekt is, geef je kusjes en een massage terwijl je naakt op je partner gaat zitten. Elke aanraking zal een warme verrassing zijn.

Stimuleer de verlangens van je partner door aanraking. Leg de nadruk op de erogene zones: borsten, lippen, tepels en genitaliën.
Gebruik een veer om het lichaam van je partner te prikkelen.

Fantasie
Wat is de fantasie van je partner? Ziet hij je graag in pikante lingerie? Of houdt hij van een privé striptease? Zoek uit wat zijn fantasie is en beleef hier beiden plezier aan.

Hij is James Bond, jij een sexy poes, Franse meid of erotische masseuse. Het is aan jou! Gebruik je fantasie.
Het kan spannend zijn om bevelen opvolgen van je partner.
Geef een striptease en een lap dance als toetje?

Ondeugende verrassingen
Bel of mail hen op zijn werk en breng zijn hoofd op hol. Bij thuiskomst wacht hem op bij de deur gekleed in een sexy negligé. Laat hem binnen, zorg dat hij comfortabel zit en geef hem een massage bij zijn hals en schouders. Kus hem en serveer zijn favoriete lekkernij. Waarna je hen blinddoek en ondeugende woordjes in zijn oor fluistert. Vertel hem hoe sexy hij is en laat de fantasie de vrije loop. Zeker weten dat hij sprakeloos zal zijn en nog lang zal nagenieten.
zet hier je tekst neer.
Copyright by JS-Systems.nl