Maak je eigen website!
 zomer ideeen voor 2
De zomer komt er aan en om dit mooie seizoen zomaar voor bij te laten gaan is zonde. Daarom hier zijn een paar outdoor ideeën om hem of haar te verrassen wanneer de temperaturen stijgen.

Zoek de buitenlucht op
Kijk of er bij jullie in de buurt een park ligt, anders is een uitstapje naar een bos ook goed. Pak een deken, een fles wijn en maak een wandeling, natuurlijk hand in hand of omarm elkaar. Spreid de deken op een mooi rustig plekje en ontkurk de fles wijn.

Uitstapje naar de dierentuin.
De dierentuin is niet alleen voor gezinnen met kinderen. Bezoek samen een dierentuin laat je verrassen door de dieren.

Picknick.
Een picknick klinkt ouderwets en lijkt een beetje saai. Maar dat is absoluut niet het geval. Zowel met zijn twee als met kinderen is het een geweldig leuke manier van ontspanning. In de bossen, aan het strand of aan de rand van een klein meertje elke plekje is geschikt voor een picknick. Natuurlijk stop je de mand vol met lekkers. Dat wordt smullen.

Fietsen.
Oer-Hollands en o zo leuk. Stippel een fietsroute uit en spring op de fiets. Onderweg pik je natuurlijk een terrasje of geniet je van de lokale streekproducten die je bij de plattelandsondernemers kunt kopen.

Diner in de buitenlucht
Kook zelf een maaltijd, ben je niet zo'n keukenprins(es), ga dan eventjes langs de cateraar. Dek buiten feestelijk de tafel: mooi tafelkleed, kaarsen, wijnglazen en een bloemetje. Jullie avond kan niet meer stuk.
Copyright by JS-Systems.nl