Maak je eigen website!
 erotische massage
Erotische massage


Het meest tedere en liefdevolle tussen partners is misschien wel een erotische massage. Daarom zullen we zullen enkele sensuele massagetechnieken voor mannen, vrouwen en paren bespreken. Dit is geen cursus, maar een leidraad om zelf te experimenteren. Erotische massage is een uiting van liefde, overgave en vertrouwen. Een erotische massage is geen vluggertje maar een opwarming voor het 'echte werk'.

Helend en stimuleren
Een erotisch massege kan een helend werken hebben en stimuleert zowel je lichaam al geest. Het kan prettige gevoelens opwekken, maar ook veel diepere, in het onderbewustzijn verdrongen gevoelens. Je kunt vrijen tijdens of na de massage, of je beëindigen met een liefdevolle knuffel. Jij zult je in ieder geval meer verbonden voelen met je partner, je moet je immers volledig openstellen.

Je kunt zowel genot scheppen uit het krijgen van een massage als uit het geven ervan. Een massage krijg je, zonder dat er voorwaarden of verplichtingen aan vast zitten. Het is negatief als je tijdens de erotische massage moet denken dat je nadien dit minstens moet evenaren.

Voorbereiding
Goede erotische massage wordt ondersteund door een sfeervolle omgeving. Je kunt je niet ontspannen in een rommelige kamer met luide achtergronden. Alle zintuigen moeten aangesproken worden. Dus niet enkel de tastzin, maar ook het zicht, gehoor en de ruik- en smaakzin. Zorg voor sfeervolle verlicht, liefst kaarslicht. Laat enkele geurkaarsen branden en zet rustige muziek op. Zorg voor een aangename temperatuur, niet te warm en zeker niet te koud.

Zorg ervoor dat de ontvanger comfortabel ligt op een handdoek (er kan olie gemorst worden en zo hoef je niet telkens van beddengoed te veranderen). Leg ook enkele handdoeken binnenhand bereik, zodat jij je partner kunt toedekken op plaatsen die je niet masseert. Leg alles op voorhand klaar, zodat er niet teveel storingen zijn. Verwijder alle sieraden, want dit kan onaangenaam voelen op het blote lichaam van de ontvanger. Knip ook je nagels.

Het is belangrijk dat je tijd uitrekt voor de voorbereiding en de massage zelf. Een erotische massage geven is een geschenk! Jij toont je partner dat jij tijd en moeite overhebt voor hem/haar. Je kunt een erotische massage het best op voorhand plannen.

Doe dit pas als jullie beide klaar zijn
chek gewone massage voor een gewone

zet hier je tekst neer.
Copyright by JS-Systems.nl