Make-Up Tips
Make-Up Tips

Je eigen lipgloss maken

Je kan ook je eigen lipgloss maken! het is niet alleen handig als je schrale lippen heb, maar het is ook heel leuk om te maken en je krijgt er mooie glimmende lippen van.zo maak je je eigen lipgloss:- pak een pot vasaline - oogschaduw (maakt niet uit welke kleur)- de vasaline en de oogschaduw meng je dan - de gemengde vasaline en oogschaduw doe je in een potje of wat dan ook- als je dat in het potje heb gedaan moet je het 20 minuten in de vriezer stoppen.- en klaar is je eigen lipgloss!ik heb dit zelf ook is gedaan het is echt heel leuk om te maken en die lipgloss is echt heel lekker!en je hebt echt een super mooie glans op je lippen (ik had een rose gamaakt dus ik had mooie rose glansende lippen).en wat ook heel belangrijk is het blijft echt goed zitten! dus je hoeft niet steeds nog meer lipgloss op je lippen doen.

Vaseline op de wimpers

Breng een week lang met een oud mascara penseeltje wat vaseline aan op je wimpers, ze zullen er veel voller door worden.

Witte mascara

Heeey , mijn make-up tip is : Heel vaak als je van die mascara koopt met witte mascara en een zwarte die je over elkaar heen moet doen , moet je altijd even kijken (voordat je weg gaat !) in de spiegel buiten of het witte er niet door heen komt , want met buitenlicht zie je het het best !!!

Mascara 'Masterpiece'

Die mascara van Maxfactor, 'Masterpiece' is echt een géweldige mascara. Tenzij je de niet waterproof neemt. Je hoeft maar 1 laag te doen en je wimpers zijn prachtig zwart en volume dat ze hebben! Je hoeft geeneens oogpotlood op, zo zwart als het is!

Zit je oogschaduw goed?

Als je net mooie oogschaduw op hebt gedan, kijk dan even in een (paar) andere spiegels. Omdat dan het licht mischien van een andere kant komt ofzo en daardoor zie je mischien dat je het ene oog donkerder hebt gedaan of te ver erbuiten bent gegaan. zo kun je je look nog perfecter maken voordat je de deur uitgaat!

Nivea als make-up remover

Is je make-up remover op ? Dan kan je het ook heel handig met Nivea er af halen. Bij mij blijft het dan de hele nacht zitten en heb je de volgende dag een mooie zachte huid!. Je kunt het ook doen met Zwitsal of iets anders.. Gewoon een keer proberen !!

Oogpotlood

Ik heb ontdekt dat als je een oogpotlood 3 seconden naast de vlam van een aansteker houdt en dan aanbrengt, veel langer mooi blijft zitten... Ik heb er geen verklaring voor, maar het helpt echt!
Copyright by JS-Systems.nl - Ook een website maken? klik hier