Tips:afkijken op toetsen
Tips

Waar O Waar...

1. Briefje in je pen.
2. Briefje in je etui
3. 2 tassen en daar tussenin.(?)
4. Op je tas schrijven.
5. Boek op schoot.
6. Op je gum.
7. Briefje onder je horloge.
8. Verkleind kopieren.
9. Briefje in je sok.
10. Op je hand schrijven.
11. Briefje in je hand plakken.
12. Op je stoel tussen je benen plakken.
13. Op je be(e)n(en) schrijven en er een rokje overheen.
14. Op je reken machine schrijven.
15. In je BINAS schrijven.
16. In geheimtaal
17. spreek met je vriend(in) af dat jij de ene helft leer en jij de andere, als jullie allebij klaar zijn laten jullie je blaadjes vallen en zo wisselen jullie onopgemerkt jullie blaadjes om.
18. Briefje op de rug van diegene die voor je zit plakken!!
19. Aan de zijkant tussen je vingers schrijven!!
20. Weet je wat pas slim is gewoon goed leren en niet spieken is gewoon de slimste manier toch????????????? stuudjes????????????
21. Typ-ex eerst da achterkant van je agenda wit, en schrijf daarna de antwoorden erop (je kan het er zo weer afhalen).
22. Je spiekbriefje met een punaise onder je tafel prikken en dan zo dat je het te voorschijn kan draaien!.
23. Je kan in je grafische rekenmachine een spiekbrief maken door een nieuw programma te maken en dan alles invoeren :) helpt erg goed en zien ze nooit!!
24. Schrijf het drie blaadjes verder op je proefwerkblok. Als je iets groots wat spiegelt in je klas hebt (een radio bv.) ga daar dan bij zitten. zo kan je ook nog in de gaten houden of de leraar, die elders in de klas staat, kijkt.
25. Een briefje aan de binnenkant van je trui en als je de so dan maakt je trui omhoog doen.
26. Je moet je hand net over je ogen doen je moet natuurlijk wel wat kunnen zien, maar zorg er voor dat de leraar jouw ogen niet ziet. En dan kun je gemakkelijk bij je buurvrouw(man) kijken en het werkt echt hoor.
27. Vraag aan je parralelklas of ze het proefwerk al hebben, en dan ff in tas stoppen, en aan jou geven.
28. Vraag of ze aan de andere kant van de klas hun vinger willen opsteken en dan kan jij ff overleggen.
29. Let Op!!! Deze is gevaarlijk maar werkt bij mij altijd. Vat alles wat je moet leren samen op een A4 blad, kort en bondig. Leg dat blad gewoon naast of onder je proefwerk en ga niet stiekem lopen doen. De leraar verwacht echt niet dat je zo n grote spiekbrief hebt!!! Niet al te vaak kijken, het boven je proefwerkblad leggen als ie even niet kijkt kan ook, dan lijkt het net je proefwerkblad!!!!!
30. Je moet op de binnen kant van je arm schrijven en net doen alsof je het warm hebt. En dan je mouwen omhoog doen. en als de leraar langs komt, je arm gewoon op de tafel leggen. niks an te merken.
31. Speciaal voor meiden ! Doe een panty en daar op een mini rok. Plak onder je rok een spiek briefje. de leraar durft zeker niet te vragen of jij je rok omhoog durft te doen!!
32. Als je je arm of been in het gips zit, daarop moet je alle antwoorden opschrijven
33. Gewoon naast iemand zitten en in de binas je vraag stellen en wisselen van binas als je een vent/meid bent doe je het!!!!!!
34. Simpel als je klasgenoot (die voor je zit) klaar is zeg dan tegen hem (maar hij moet eerst zijn proefwerk inleveren) 'pak je boek en hou het achter je stoel' en zo kan je krijg je een dikke 10 lekker of niet...
35. Sms het door en wacht op antw. met pc kost het terug sturen voor een ander niets. (PS zet wel je geluid af van je gsm)
36. Als een pw te moeilijk is en je hebt geen reet aan je spiekbriefje....dan moet je gewoon lkkr ziek (ahum ahum) naar huis gaan! kunnen ze je nix maken, je was ZIEK en je kon je niet meer op het pw concentreren!! Altijd handig! En bij het inhalen laat je het gewoon iemand anders doen!
37. Typ zo klein mogelijk wat antwoorden (afkortingen) en doe dat papiertje in een pen (doorzichtige) dan kun je het best nog goed lezen!!
38. Pak een klein blaadje en daar alles vast op. Bewaar het en lees het elke dag 2 keer over. Tegen de tijd dat je je repetitie ofzo hebt weet je het meeste al zodat je minder hoeft te kijken. Je loopt dan minder risico dat je betrapt wordt.
39. Laat een T-shirt bedrukken met de antwoorden op de rug. Geef iedereen in de klas zo'n T-shirt. Beetje lastig om te vragen of iedereen hem uit wil trekken.
40. Als je een agenda met een harde kaft heb kan je het daar met een typex-pen op schrijven, als je het dan niet meer nodig heb, kras je het er gewoon af.
41. Koop een doorzichtige etui, plak aan de binnenkant (met de letters naar buiten natuurlijk) een spiekbriefje, doe er wel veel pennen enz. in zodat je leraar het niet ziet. Succes verzekerd.
42. Gewoon ziek zijn met een Proefwerk of overhoring,dan zorgen dat je het de volgende keer in mag halen.
43. Een grote spiekbrief in je schoenen doen en als de leraar dan vraagt of ie je etui of proefwerkblok mag controleren zit er niks in en kan je gemakkelijk spieken. Of als je een Proefwerk of SO op de gang naast de kapstok moet inhalen gewoon een spiekbrief in je jaszak doen! Altijd en overal een 10!!!!!!!!!!!!!
44. Onze techniekleraar was overspannen dus kregen we een vervanger. Hij moest voor het eerst een proefwerk geven. Bij ons zit je bij techniek met z'n vieren aan een tafeltje. Dus je kunt ze niet uit elkaar schuiven. We hoefden er niet eens een tas ertussen te zetten!!! Ik en een vriendin tegenover me konden gewoon van blaadejes wisselen en we hadden beide een DIKKE voldoende. Dus als je wilt spieken: DOE HET DAN GOED!!!!!!
45. Heb je binnenkort een moeilijk proefwerk, waar je een rekenmachine bij nodig hebt? Maak dan gebruik van deze zeer nuttige tip: Schrijf op de achterkant van het deksel van je rekenmachine alle formules en weetjes die je nodig hebt. Onder het proefwerk schuif je gewoon je rekenmachine open en schrijf je de antwoorden over!
46. Heee man, je moet gewoon een briefje op de rug van de leraar plakken. Dit doe je als volgt. Als je binnenkomt klop je de leraar op de rug en vraagt of alles goed met hem gaat dan zit tie er al op, zo makkelijk is het. Daarna ga je zitten en kun je alles afkijken als hij door de klas loopt handig toch.
47. Een papiertje in je mouw stoppen.!!!!!!!!
48. Das handig als je ff ene bril hebt. Dan moet je aan de achterkant van ene glas ene antwoorden briefie doen, zodat je ff met je ene oog kan lezen wat de antwoorden zijn en met je andere oog kan je nog gewoon ff kijken hoe je mot shrijven!
49. 1 les voor het pw afspreken dat iemand net doet of ie van de trap is gevallen ofzo. Als iedereen binnen is kom je gillend binnen dat hij/zij van de trap is gedonderd en dat het been wel op 10 plaatsen gebroken is. Iedereen er naar toe, behalve jij, want jij pakt ff het proefwerk uit het bureau. Thuis maken. En dat blaadje inleveren met een paar fouten. Dikke voldoende dus!
50. Weetje schrijf gewoon alles op tafel(leraar moet het niet zien natuurlijk) met een 2h potlood dat ziet de leraar op een afstand niet als hij/zij voor bij loopten en als je klaar bent maak je gewoon je vinger nat ga je er over heen en alles weg.
51. Als je zelf wil gaan spieken op school moet je gewoon stiekem naar het schrift van een ander kijken.
52. Als je leraar merkt dat je spiekt, en naar je toekomt moet je een scheet laten, dan gaat ie vanzelf weer weg en vergeet ie het. (door MR. Kaktus)
53. Koop een klapper en doe hem helemaal vol met blaadjes,als je dan een so of een proefwerk hebt dan schrijf je op je klapper-blaadje maar daarvoor heb je op een klapper blaadje alle antwoorden geschreven die doe je in je klapper daar op doe je het blaadje waar je op gaat schrijven en dan kun je zo door je blaadje heen kijken!!!!!!!!!!!!! het werkt nog ook(die domme leraren trappen er altijd weer in)ps;als je op het ssgn in nijmegen zit en je hebt ufkes zou ik het niet doen want die kent hem al(helaas)
54. Dit werkt bij mij altijd, en ben nog nooit gepakt: Je neemt een blaadje van je school [vraag gewoon bij de administratie of jat er een van een leraar] en die vouw je dubbel. Aan de onderkant schrijf je met potlood alle antwoorden van het proefwerk Als je het proefwerk, dan verwissel je snel het blaadje dat de leraar/lerares uitdeeld. Dan vouw je het blaadje open en ga je 'gewoon' verder met het proefwerk.
55. He dit bericht is voor meiden of jongens met een beetje lang haar, Je moet je haar voor je ogen hangen en dan er door heen kijken je leraar ziet het niet en je kan zo mooi afkijken!!!!!!!!
56. Gewoon alle formules enzo bij wiskunde natuurkunde en scheikunde met potlood op je rekenmachine kalke en je leraar ziet het nooit want alleen als je het in een bepaalde stand in het licht hou zie je het.
57. Je schrijft het gewoon heel klein op je nagels, niemand die er achter komt!! Als de leraar vraagt wat het is zeg je dat het je nieuwe nagellak is!! (voor meiden)
58. Als je gewoon onder de les naar de wc mag onder een pw moet je dat doen en daar alles opzoeken in je boeken ie je daar van te voren heb neergelegd. tips om naar de wc te mogen, aspirientje innemen en niet te vergeten mijn lens zit niet goed!!! leg je boeken achter de afvalemmer...
59. Makkelijk zat!! Als je een proefwerk hebt met rekenen erin zeg je gewoon tegen je leraar dat je je rekenmachine vergeten ben en vraag je of je het met je rekenmachine op je mobiel mag uitrekenen, en dan heb je van te voren natuurlijk wel ff alles wat je moest leren in je mobiel gezet en kan je het zo lezen!!!
60. Je gaat de leraar een heel achterlijke vraag over SO/proefwerk stellen..zodat ie haast wel antwoordt geeft zonder dat ie het doorheeft :)
61. Een blaadje met antwoorden onder je lineaal plakken
62. Je moet gewoon samen met een aantal klasgenoten morsecodes leren. Zo kun je met je pen de antwoorden doorseinen.
63. Je schrijft alles op en plak het rond je typ-ex potje. Maak nog een papiertje dat even groot is met een tekening ofzo en pas het over je geschreven blaadje, laat een spasie zodat als je de tekening ronddraait de geschreven tekst makkelijk kan lezen.
64. Alles op een bierviltje schrijven, dat viltje onder je bank prikken met een duimspijker op één hoekje van het viltje, zo kan je het naar voor draaien zodat het eronderuit steekt en weer indraaien. Dat vinden ze nooit.. ik ben nog nooit betrapt...
65. Als je een beetje een slome leraar of lerares hebt. Dan kan je moet je onder SO of PW een petje opzetten. En op de onderkant van je cap een briefie plakken!!
66. Plak een klein spiekbriefje ondersteboven op de binnenkant van je trui. En als de leraar dan niet kijkt draai je je trui om.
67. Bij een proefwerk zit meestal een luistertoets, als de leraar zich omdraait om het bandje stop te zetten, kun je heeeeel makkelijk afkijken of een blaadje met antwoorden doorgeven. SUC6
68. Met een vulpotlood op een zogenaamd 'onbreekbare' geodriehoek je leerstof schrijven (wel eerst eens met een gom over de driehoek gaan.). De leerstof is enkel te zien op een witte achtergrond ('n blad of zo).
69. Koop een etui waar je op kunt schrijven kras er dan een beetje op en zet daar na de antwoorden van je s.o of pw er bij.
70. Spiekblaadje op de stoel van degene voor je plakken...dan kan je alles lezen....en als de leraar komt....snel je tafel tegen die stoel aanschuiven...dan kan de leraar niks zien.....zow heb ik het dit jaar gehaald:)
71. Als ik een proefwerk heb scan ik altijd(naja niet altijd) alle blz van dat hoofdstuk waar je een proefwerk hebt! Je moet het natuurlijk wel heel klein inscannen! ff nietje door alle blaadjes en je hebt het hele hoofdstuk in je etui! succes!


:p
Copyright by JS-Systems.nl - Ook een website maken? klik hier