klik hier om naar lovegirlz te gaan!  
BE HaPPy
BRON: CosmoGirl Artikel Be Happy, Blow your mind

DO: haal alles uit je leven wat erin zit!!

beschrijf eens een ideale dag voor jezelf. hoe gaat het op school? wat zou je doen? Wie zijn je vriendinnen? en dan... waar wacht je nog op? je gaat deze mooie droom natuurlijk werkelijk heid maken ga je idealen achterna en zorg dat iedere dag een topper is. en doe er alles aan om de volgende nog bigger & better te maken!!



DO: sta open voor nieuwe ervaringen!!

verandering zorgt voor actie in de tent en dwingt je om op een andere manier naar dingen te kijken. doe daarom eens iets waaraan je nog nooit hebt gedacht. word lid van de feestcommissie op school of probeer een nieuwe sport. nieuwe dingen maken je leven een stuk spannender en geven je zelfvertrouwen een boost!!



DO: leer van je fouten!!

wie geen misstap durft te maken, leert nooit iets nieuws. maak je een keer een foutje of een verkeerde keuze, bedenk dan wat je daarvan hebt geleerd en wat je dus de volgende keer anders zult doen. als je accepteert dat jij niet perfect hoeft te zijn (warom zou je, dat is toch
niemand!!), sta je een stuk gelukkiger in het leven.


DO: doe de dingen die je doet voor jezelf omdat jij dat graag wilt!!

jezelf met anderen vergelijken kan je onzeker maken en vretenaan je zelfvertrouwen. geef niet toe aan dat gevoel. je hoeft niet steeds de beste, leukste, knapste of slimste te zijn. leef voor jezelf en niet voor de buitenwereld. als ij uitstraalt dat je achter jezelf staat en van jezelf houdt, krijg je vanzelf meer waardering van anderen. en dat geeft een happy gevoel.

DO: spreek jezelf krachtig toe!!

geef jezelf regelmatig een oppepper. denk aan wat je wilt bereiken en verzin daar een stevig oneliner bij. zoals: ik ben niet meer onzeker!! of ik haal mijn examen. herhaal deze zin een paar keer hardop als je in bed ligt. de gedachte werkt dan in terwijl je slaapt, zodat je positief wakker wordt.

DO: zorg ervoor dat je elka dag iets te lachen hebt!!

trek je mondhoeken op en glimlach!! zo krijg je venzelf een vrolijk humeur. ook een goeie: neem jezelf niet te serieus. als je met je nieuwe schoenen in een dampende drol stapt, kun je óf huilen van ellende óf lachen om deze blunderactie. als je er lol om hebt, maak je een gelukshormoon aan, dus de uitspraak 'lachen is gezond' is 100% waar!!

DO: doe zomaar iets voor een ander

als je zonder reden iets speciaals voor iemand doet, maak je iemand blij. en dat geeft jou weer een geluks gevoel. je hoeft echt geen peperdure cadeaus uit te delen, kleinde attenties hebben een groot effect. schrijf een kaartje, stuur een lieve sms of geef iemand spontaan een dikke knuffel!!

DO: Relax!! vooral als je het druk hebt!!

vaak ben je de hele dag zo druk dat je vergeet om aan jezelf te denken. zet bijvoorbeeld een middag, avond of - voor de diehards - een weekend je telefoon, televisie en computer uit. neem een ontspannend bad, ga supervroeg naar bed. als je goed bent uitgerust, heb je zo veel energie dat je je daardoor gelukkiger voelt. onderzoekers hebben namelijk bewezen dat als je vermoeid bent, je je vaker down en depri voelt!!

DO: beloon jezelf omdat jij bent zoals je bent!!

happy people zorgen goed voor zichzelf. dus geef jezelf af en toe iets leuks cadeau of bak koekjes en eet ze stuk voor stuk zelf op. door jezelf te verwennen (gewoon omdat jij je eidgen leuke jij bent), kun je makkelijker drukte en dagelijkse stress aan!!

DO: laat negatieve gedachtes los en hou positieve vast

denk positief! je kunt elke dag opnieuw kiezen voor de leuke dingen. zoek bijvoorbeeld vriendinnen die door een roze bril naar het leven kijken en eel lol hebben. dat werkt aanstekelijk waardoor jij ook een vrolijke boost krijgt, onthou: wie positief denkt, krijgt een goede vibe terug!!
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!