klik hier om naar lovegirlz te gaan!  
Horoscoop
word elke maand vernieuwt!!

Waterman 20 jan. - 20 febr.:
je stroomt over van het zelfvertrouwen. ook in de liefde ben je heel zelfstandig en ondernemend en dat verbaast je. normaalgesproken ga je liever voor zekerheid en laat je niets aan het toeval over. volg je hart en ju zult de komende weken flink kunnen genieten van romantiek. denk je dat je de ware hebt gevonden? dat zou best wel eens kunnen. sta open voor nieuwe contacten, want dat kan ook financieel interessant zijn. als ze niet voor het oprapen liggen, dan is het de hoogste tijd om zelf op jacht te gaan!!

Vissen 21 febr. - 20 maart:
de sterren staan gunstig als het om de liefde gaat, maar verknoei je kansen niet. je bent op je hoede en dat is maar goed ook. zo stort je je teninste niet in dat te risicovolle avontuur.jij bent sowieso niet het type dat meteen in het diepe springt. pas wel op dat je niet te angstig bent, want je bent sterker en slimmer dan je denkt er gaan deze maand wondertjes gebeuren, let maar eens op.

Ram 21 maart - 19 april
je kan ontzettend eigenwijs zijn. kijk uit dat je het niet overdrijft en ga er niet meteen van uit dat jij altijd gelijk hebt drammen helpt niet. denk eerst goed na over wat je precies wilt berieken. nieuwe dingenaanpakken is prima, maar zorg dat je niet te hoge verwachtingen hebt. geduld is iets wat je nu meer dan ooit nodig hebt. ook het oplossen van financiele problemen is nu ontzettenbelangrijk pas als je alles onder controle hebt, kun je verder. iemand vergeven kan een enorme opluchting zijn.

stier 20 april - 20 mei
wordt het niet eens tijd om extra aandacht te bestedenaan gezondere voeding? wat meer bewegen is voor veel luie stieren zeker geen overbodige luxe. en het is nog goed voor je zelfvertuouwen ook bouw het alleen wel langzaam op, want anders loop je jezelf voorbij . ben je single? dan breekt er een spannende tijd aan. geniet ervan en leef bij de dag wat meer discipline in je leven en toch lekker kunnen flierefluiten... wat is het toch mooi om stier te zijn.

tweelingen 21 mei - 21 juni
niet te snel handelen deze maand. je wilt je graag met zaken van anderen bemoeien, maar denk eerst goed na. het kan in dat je je neus in een wespennest steekt. te hoge uitgaven kunnen voor problemen zorgen. er zijn betere tijden in aantocht, maar je moet nog even geduld hebben. lukt het allemaal niet meteen dan is dat geen reden om chagrijnig te worden. en als het je echt te veel wordt, vraag dan advies aan een ouder iemand die je vertrouwt. dan komt het zeker goed en ben je ook van een hoop gezeur af.

kreeft 22 juni - 22 julli
een kleine teleurstelling ligt op de loer. iemand zegt een afspraak af en dat is maar beter ook. je kunt je beter op iemand anders gaan concentreren. zit je vriendin in de put? bied aar je hulp aan laat je niet op je kop zitten maar doe gewon de dingen waar je zin in hebt neem alle verplichtingen maar met een korreltje zout er zijn genoeg mensen met wie je veel plezier kunt hebben. in de liefde ben jij degene die de eerste stap moet nemen.

leeuw 23 juli - 22 aug.
je bent populairder dan je denkt. je krijgt een groot compliment en dat verdien je ook. je gaat recht op je doel af en als je dat volhouden, bereik je wat je wilt. in de liefde wisselen hoogteen dieptepunten elkaar af. als je daar losjes mee omgaat, komt het allemaal el op zijn pootjes terecht. probeer je zoveel mogelijk t ontspannen. je hebt duidelijk zin in avontuur, maar als je dat krampachtig zoekt, kan het verkeerd uitpakken. laat het maar lekker op je afkomen. er staan leuke feesten op het programma, maar om ze nu allemaal af te lopen is misschien iets te veel van het goede.

maagd 23 aug. - 23 sept.
jezelf uit een dipje halen kun je leren. weglopen voor ruzies is niet goed. reken er liever meteen mee af. daarnakrijg je een heerlijk gevoel van bevrijding, let maar op. er is wel wat moed voor nodig; haal die desnoods uit je tenen maar doe er iets aan. leg niet op iedere slak zout, maar luister aandachtig naar het standpunt van de ander. samen sta je sterker. er liggen kansen voor het grijpen zolang je niet te zwaar tilt aan allerlei onbelangrijke details. zorg dat je ook genoeg lol hebt; dan ga je als een speer!!

weegschaal 24 sept - 23 okt.
je mag het best een beetje kalmer aan doen. gestresst?? niet zo gek he, want je neemt ook wel heel veel hooi op je vork. je wilt niets missen. geen wonder dat je nu op van de zenuwen abent. begin eerst maar eens met af te maken waar je aan begon. zolang jij je daarop concentreert en je niet laat afleiden, komt alles wat je graag wilt binnen handbereik. dat geeft de nodige rust. luister goed naar je lichaam. vroeg naar bed? gewoon doen. zo sta je s morgens weer stralend op. en als jij straalt, ben je een boy magneet!!

schorpioen 24 okt. - 21 nov.
zie je het even niet meer zitten? geen paniek, erover praten is nog altjid de beste oplossing. leg je problemen voor aan iemand die je vertrouwt. in de liefde gaat het fantastisch zolang je niet al te hoge eisen stelt en niet overal problemen van maakt. die zijn er namelijk helemaal niet. als je de teugels bij jouw vriendje ook niet zo aantrekt, voelt hij zich ook meer op zijn gemak. sla een ongewoon voorstel niet meteen af. je weet nooit wat het kan opleveren....

boogschutter 22 nov. - 21 dec.
neem contact op met iemand die je al heel lang niet hebt gezien. werk trouwens ook je emailbestand even bij. dat kan nog iets leuks opleveren.

steenbok 22 dec. - 19 jan.
geluk wordt je op een dienblaadje aangereikt maar besef wel dat dit heerlijke gevoel niet euwig kan duren. kun je de negatieve kanten van die ene boy accepteren, dan gaje een leuke tijd tegemoet. je zou je trots vaker op een zijspoor moeten zetten misschien ga je dan het standpunt van en ander beter begrijpen. geld uit geven als je het niet hebt, dat is niet verstandig. gelukkig ben je wijs genoeg om in te schatten of je later spijt krijgt van die spectaculaire aankoop.
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!