klik hier om naar lovegirlz te gaan!  
Boy-O-Logie
situatie 1 Hij negeert je
elke pauze loop jij met je vriendinngen rondjes door de schoolgangen, op zoek naar jullie hunks om er dan zo vaak mogelijk voorbij te lopen en van het uitzicht te genieten. die leuke boy ziet dat jij naar hem kijkt, maar in plaats van terug te kijken staart hij een beetje naar de grond. en als jij in de les stiekem zo vaak mogelijk naar hem zit te gluren, is zijn blik vaker naar buitengericht dan naar jou. dit is niet meteen een ramp. het kan zijn dat je gewoonweg nog niet genoeg zijn aandacht getrokken hebt. wellicht kun je hem eens proberen om hem aan te spreken met een vraag over huiswerk of iets dergelijks. maar mischien vind de hunk in kwestie jou ook super leuk en heeft hij nog niet de moet bij elkaar kunnen rapen om je aan te spreken. want ja, ook jongens kunnen verlegen zijn!! knoop dus gewoon een keer een casual gesprekje aan, dan kan je nooit verkeerd gaan.


situatie 2 hij pest je

het eeuwenoude gezegde 'meisje pragen, kusjes vragen' gaat nog steeds op. dus als je een propje papier naar je hoofd gegooid krijgt onder de les en alle aanwijzingen naar die enorm leuke boy leiden (hij kijkt fluitend naar het plafond en tikt met zijn vingers op zijn tafeltje) is dat eerder goed dan slecht nieuws ditzelfde geldt voor als hij in de gang per ongeluk expres tegen je aan botst waardoor je een metertje of wat uit je richting geduwd wordt. nou zijn dit natuurlijk zeer vriendelijke pesterijen. als iemand je rugzak met omplete inhoud in de prullenbak in de kantine kiepert, is de kans zeer klein dat diegene dit doet omdat hij je leuk vindt. maar is hij je aan het plagen,dan zou het zomaar kunnen zijn dat jullie binnenkort hand in hand in de bioscoop zitten!!

situatie 3 hij kijkt bij je af

een eerstegraads bioloog zal jij nooit worden, maar op de een of andere reden vindt die cutie op de derde rij nodig om na de biologie les naar de achterste rij te komen (waar jij altijd plaats neemt zodat het niet zo opvalt dat je eigenlijk briefjes aan je vriendinnen zit de schrijven). hij wil dan graag je aantekeningen hoe het fotosyntheseproces bij de planten in zijn werk gaat. maar je dacht toch niet echt dat hij je aantekeningen vroeg om ze over de schrijven hè!! tenzij je wel een carriere in de biologische wereld ambieert en je inderdaad weet waar het over de aërobe dissimilatie heeft. maar het licht toch meer voor de hand dat deze boy meer oog heeft voor jou dan voor je schoolwerk.nodig hem eens uit om samen huiswerk te gaan maken, dan merk je vanzelf wat zijn bedoelingen zijn.

situatie 4 hij doet stoer

het lijkt wel alsof je prins elke dag een geweldig avontuur beleeft en zeker eens per week iemands leven redt
want als je "toevallig" een verhaal opvangt dat hij aan zijn vrienden vertelt, gaat het altijd over een van zijn geweldige acties. daarbij heb je al meerdere malen van zijn kickbox kunsten mogen genieten, aangezien hij zijn matties regelmatig zijn nieuwste trappen en stoten toont als jij met je vriendinnen in de buurt bent. je hebt hier sowieso te maken met een machoman, maaar dat hoeft niet per se verkeerd te zijn. deze boy is waarschijnlijk helemaal geen vechtersbaasje, hij heeft gewoon last van territorium drift. met zijn stoere verhalen en het showen van zijn sterke kant, laat hij zien dat hij zijn meisje zal beschermen tegen de kwade buitenwereld. geef hem een keer een complimentje over zijn gespierde armen, voor je het weet lig je er in.

situatie 5 hij staart je aan

nét als je de laatste traptrede mist en probeert overeind te kruipen, heb je oogcontact met die lekkere hunk.nét als in de les je tas omvalt en je tampons over de grond rollen kruist jou blik de zijne. nét als je tijdens een tentamen om je heen zit te kijken met je vinger in je neus, zie je zijn ogen op jou gericht zijn. en nét als je je gevallen pen van de grond opraapt, en je beseft dat je die ochtend een shirtje hebt aangetrokken met wel een heel diepe V-hals, kijkt hij precies in jou decolleté. het is toch best opmerkelijk dat in een klas met dertig kinderen alleen jij voor hem bestaat. het is logisch dat jij op gênante momenten zijn aandacht trekt, aangezien dan alle ogen op jou zijn gericht. maar als blijk dat hij wel heel vaak naar je zit te staren in plaats van zijn wiskundesommen, kan het bijna niet anders dan dat hij je ontzettent leuk vind!! werp hem een lief glimlachje toe als je weer eens oogcontact hebt. krijg je er een terug, dan zit je gebakken.

situatie 6 hij praat met je vriendinnen

op de een of andere manier is die cutie waar jij zo leuk oogcontact mee had. nu in esprek met een vriendin van je. Huh? je vriendin heeft dit uiteraard niet zo geregeld, zij weet dondersgoed dat ze hiet achter jou projectje aan mag zitten en probeert jou bij het gesprek te betrekken. deze pogingen lopen op niets uit, want behalve een beleefd glimlachje krijg je niet veel uit deze jongen. misschien vindt hij gewoon je vriendin leuk in plaats van jou. daar kan je prins ook niets aan doen, hij weet niet dat jouw agenda volstaat met zijn achternaam achter jouw voornaam en mogelijke kindernamen voor jullie dochters en zonen. maar jongens kunnen soms ook heel sneaky zijn en een heuse strategie toepassen om te krijgen wat ze eigenlijk willen: jou. want ga zelf maar eens na: wil jij hem niet nog meer nu je denkt dat hij in een ander geïntreseert is? geef je niet te snel gewonnen, maar zoek uit hoe hij het spelletje speelt.
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!