Meld je gratis aan bij lovegirlz! en maak je eigen website!
Hallo mensen,

Ik dacht om misschien een soort tekenwedstrijd te houden.
Ik heb besloten het zonder thema te doen zodat er misschien wat meer inzendingen zullen komen en je mag ook kiezen of je een tekening maakt, of een schilderij.
Je mag alle soorten verf gebruiken, aqaurel, acryl, enz... Het maakt ook niet uit of het op doek, papier of iets anders is, wat je zelf het liefste wilt.
De techniek maakt ook niet uit, of je het nou met penselen, stempels, tandenborstels, potloden, krijt of met je vingers doet!

Als je bijvoorbeeld geen tijd hebt deze maand, maar je wil wel graag meedoen, mag je natuurlijk ook gewoon een oudere tekening/schilderij opsturen, maar het moet wel door jezelf gemaakt zijn!

Geef je op door een berichtje te sturen via de contactpagina op deze site.

Als je schilderij klaar is, maak je er een foto van (of scan hem als dat mogelijk is) en stuur je hem door naar mij. Op ten laatste 24 oktober zet ik dan alle schilderijen en tekeningen op mijn site, en dan kunnen jullie stemmen!

Ik weet niet of er veel geïnteresseerden gaan zijn, dus ik wacht nog een beetje af... Als er meer dan 4 deelnemers zijn, gaat de wedstrijd zeker door!

Groetjes,
© Copyright by Lovegirlz.nl