Meld je gratis aan bij lovegirlz! en maak je eigen website!
°O... Allerlei maniertjes om je liefde te bekennen ...

Het is niet altijd gemakkelijk je liefde te bekennen, maar je gevoelens voor
zich houden ook niet. Wij hebben alle manieren bij elkaar verzameld die je kunt verzinnen, de manier die wij het beste vinden word beoordeeld tot vijf, 5 sterretjes is de beste manier, 4 sterretjes is ook heel goed, 3 is juist aanvaardbaar, 2 kan maar is niet aangeraden, 1 sterretje is een te bescheiden wijze, een slechte manier om iemand te zeggen dat je ervan houdt.




°O... Face to Face *****
De meest moeilijke en confronterende manier om te zeggen dat je van iemand houdt, is rechtuit. Ga een deftig gesprek aan, spreek af en vertel het op het juiste moment.
Voor volwassenen is dit een wijze die ze eigenlijk het meest gebruiken om eerlijk te zijn met hun gevoelens, jongeren deinzen daarvoor terug, de angst voor afwijzing is groter, de situaties zijn meestal ook anders. Maar dit is volgens ons de beste manier, er kunnen dan namelijk geen misverstanden ontstaan, als je gewoon eerlijk en rechtuit zegt dat je verliefd bent, zal die persoon ook niet anders kunnen dan in je gezicht eerlijk te zijn, hopelijk doet die dat dan ook zachtaardig.




°O... Letter To Letter ****
Dit is een gemakkelijkere maar ook zeer oprechte manier. Laat de brief dan wel niet door iemand anders schrijven, durf risico's te nemen, schrijf op wat je voelt maar dat je de vriendschap niet wilt stuk maken, dat je gewoon eerlijk wilt zijn met je
gevoelens op de hoop dat het wederzijds is, als dat niet zo is zul jij je daarbij neerleggen.
Dat is een juiste instelling, hopelijk denk je ook zo. Je hebt wel het risico dat als je verliefd bent en die persoon begrijpt je niet, kan hij/zij die brief aan jan en alleman tonen en zelfs je uitlachen, als je het zegt kan dat niet (tenzij die persoon het opneemt, maar dat is zeer onwaarschijnlijk, niet?)




°O... Voice To Voicemaile ***
Een zeer goeie manier is een boodschap inspreken op zijn/haar mobiele telefoon. Je kunt dat doen zelfs al ligt zijn telefoon aan en kan hij oppakken, je kan langs diverse diensten van operators iets inspreken op de voicemail. Je kunt dus je liefde bekennen en toch niet confronterend en dan wachten op het antwoord, ondertussen ben je praktisch zeker dat die persoon je boodschap goed zal ontvangen en afhankelijk van wat en hoe je bekent hebt er ook weinig verwarring zal ontstaan. Ook dit kan gebruikt worden om je uit te lachen, dat hangt van die persoon af.




°O... Voice To Voice ****
Je kan natuurlijk terug confronterend zijn voor jezelf, gewoon bellen en rechtuit en eerlijk zeggen dat je verliefd ben, je hoeft dan nog altijd niet in zijn/haar gezicht kijken.




°O... SMS to SMS **
Hoe mooi je sms ook mag zijn, het is een vrij onpersoonlijke manier om je liefde te verklaren. Het kan zo ook een 'vriendengrap' zijn om te plagen.
Het is anderzijds de gemakkelijkste manier, je krijgt vrij vlug antwoord, en het is niet confronterend, je hoeft het antwoord alleen maar te lezen. Deze manier is voor diezelfde 'laffe' mensen die het ook op die manier gedaan maken. Toch is dit een wijze die de jeugd veel gebruikt.




°O... MSN To MSN ***
Het is geen slechte manier, maar toch minder rechtuit. Anderzijds, langs messenger kan je ook communiceren langs microfoon en elkaar rechtstreeks zien op webcam.
Het is voor allebei gemakkelijker, de persoon kan direct antwoorden en jij zal toch vrij vlug weten hoe het zit.




°O... Mail to Mail ***
Je zou nu kunnen zeggen 'bij de brief staan wel 4 sterretjes?'.
Langs een e-mail je liefde bekennen is veel minder persoonlijk en soms kan het wel eens lang duren voor je antwoord krijgt. Een pluspunt is dat je uitgebreid je gevoelens kan uitleggen, bij SMS, of Messenger moet je per stuk zenden wegens de schermlimiet.




°O... Via Via **
Langs een vriend/vriendin je gevoelens laten weten kan riskant zijn. Ookal vertrouw JIJ je maatje, die persoon doet dat misschien niet en zal het moeilijk kunnen geloven. Je vriend(in) kan ook ongewild de woorden omdraaien of iets verkeerds zeggen. Het is ook niet veilig, als die persoon bij anderen staat en ze horen het, kunnen ze jullie beiden uitlachen!




°O... Original *****
Je kan natuurlijk ook zo zeker zijn dat je op een orginele manier je gevoelens wilt bekennen. Een spandoek voor haar raam? Een zelfgemaakt poster voor zijn deur?
Een valse politieagent het laten zeggen? Een fruitpla maken en in lettervorm leggen met 'I love you'? Een zelfgemaakt programma op zijn/haar computer? Een playback doen? Je kan het nog zo gek niet bedenken! Dat is natuurlijk wel voor durvers!

°O...
© Copyright by Lovegirlz.nl