Maak je eigen website!
 Hollywood gossips
Roddels:

Heb jij nog een leuke roddel?! Stuur dan een berichtje naar mijn gastenboek
of naar lovegirlz-cowgirls@hotmail.com en hij komt hier bij te staan!


1.Hollywood’s babykriebels.
Zwanger zijn en kinderen krijgen lijkt wel hot in Hollywood! Al die bevallingen van de laatste paar maanden hebben een hoop andere Celebs op ideeen gebracht. Nu heeft ook topmodel Heidi Klum aangekondigd zwanger te zijn van haar derde kind. Samen met haar man Seal verheugt zij zich op dit nieuwe lid van de familie.
Ook Reese Witherspoon schijnt zwanger te zijn. De actrice heeft nog niets bekend gemaakt, maar is meerdere malen in babywinkels gespot. Reese en Ryan Phillipe hebben samen al twee kinderen, Ava (6) en Deacon (2).
{Fotows zyn onderaan te zien!}

2.Stoute Beyoncé.
Dierenrechten beschermer PeTA heeft Beyoncé en haar moeder eens flink aangepakt. Beyoncé draagt regelmatig bont en is er ook voor uit gekomen dol te zijn op bont. In de kledinglijn van Beyoncé en haar moeder, ‘House of Dereon’ verkoopt de Knowles familie nu ook bont. De PeTA heeft vaker geprobeerd contact op te nemen met Beyoncé met de boodschap geen reclame meer te maken voor de gewelddadige bontindustrie en het dierenleed.
Omdat zij daar geen gehoor aan gaf, besloot de PeTA tot een drastischere aanpak. Beyoncé en haar moeder werden naar restaurant Nobu in New York gelokt. Zij dachten daar fans te ontmoeten die een etentje met haar hadden gewonnen. Activisten van PeTA zaten er echter, klaar om haar aan te vallen. “Beyoncé geeft een slecht voorbeeld aan jonge meiden die tegen haar opkijken”, legt een PeTA woordvoerder uit. Nadat Beyoncé en haar moeder gedwongen werden een dvd te bekijken waarin dieren gevangen en geëlektrocuteerd werden voor hun vacht, boden zij hun excuses aan en verlieten het restaurant. Wordt vervolgt…?

3.Victoria Beckham helpt voetbalvrouwen.
De V.I.P. tribunes in de voetbalstadions van Duitsland is tijdens het WK gevuld met voetbal vrouwen die hun mannen en vriendjes aanmoedigen. En ook dat aanmoedigen moet natuurlijk in glamour stijl. Zo kwam Vicoria haar Beckham, tijdens de wedstrijd Engeland – Paraguay, aanmoedigen in een witte skinny jeans waar de vlag van Engeland op pronkte. Nu hebben de andere Engelse voetbal vrouwen de hulp van Vic opgeroepen, om hen te helpen met een nationalistische fashionstijl. Hup Engeland hup!
{Fotows zyn onderaan te zien!}

4.Celebrity Dads.
Celeb zijn is een fulltime job en meer. Want ook je privé-leven wordt door de buitenwereld opgeëist. Daardoor komt het gezinsleven van de sterren wel eens onder druk te staan. Deze celeb papa’s doen in ieder geval wel hun best met de kids. Zo worden de kleintjes van Will Smith (Jaden en Willow) en Puff Daddy (Justin) gewoon meegenomen naar de rode loper. En daar kunnen de kids wel van genieten. Ook in de vrije tijd krijgen celeb kids quality-time met paps. Colin Farrell heeft samen met zijn zoontje James een hoop lol op het strand. En Jude Law is met zijn drie kinderen Rafferty, Iris en Rudy naar de kermis.
{Fotows zyn onderaan te zien!}



Copyright by JS-Systems.nl