Maak je eigen website!
 plz help my
kleur
Om de tekst op je profiel ineen bepaalde kleur te krijgen, moet je de volgende html code invoeren:
< f o n t c o l o r = " k l e u r " > H i e r d e t e k s t < / f o n t >
Ik heb er spaties tussen gezet, anders krijg je het niet op de site te zien. Tussen elk lettertje/tekentje moet je 1 spatie wegdenken. Waar 2 spaties zitten blijft er 1tje staan. Op de plaats van HIER DE TEKST zet je de tekst die je in kleur wilt hebben. Op de plaats van KLEUR zet je in het engels de kleur waarvin je de tekst wilt hebben. De " laat je gewoon staan. Succes!


Lettertype
Wanneer je niet het standaard Verdana lettertype op je profiel wil, kan je natuurlijk altijd een ander lettertype kiezen, dan moet je de volgende html code invoeren:
< f o n t f a c e = " l e t t e r t y p e " > H i e r d e t e k s t < / f o n t >
Ik heb er spaties tussen gezet, anders krijg je het niet op de site te zien. Tussen elk lettertje/tekentje moet je 1 spatie wegdenken. Waar 2 spaties zitten blijft er 1tje staan. Op de plaats van LETTERTYPE moet je het lettertype wat jij wilt hebben intypen. Op de plaats van HIER DE TEKST moet je de tekst die je in dat lettertype wilt hebben intypen. De " laat je gewoon staan. Succes!

Grootte van de tekst
Om de tekst grootte te veranderen van wat het normaal is, kun je de volgende html code invoeren:
< f o n t s i z e = " c i j f e r " > H i e r d e t e k s t < / f o n t >
Ik heb er spaties tussen gezet, anders krijg je het niet op de site te zien. Tussen elk lettertje/tekentje moet je 1 spatie wegdenken. Waar 2 spaties zitten blijft er 1tje staan. Bij CIJFER vul je een cijfer in. De standaard waarde "3" kun je veranderen in 1 t/m 7 waarbij de 1 een kleine tekst geeft en 7 een hele grote. Bij HIER DE TEKST vul de de tekst in die jij in die grootte wil. Succes!

Samenvoegen
Je kan de code's voor Lettertype en Kleur en Grootte ook samenvoegen tot 1 code, dat is deze:
< f o n t f a c e = " l e t t e r t y p e " s i z e = " c i j f e r " c o l o r = " k l e u r " > H i e r d e t e k s t < / f o n t >
Net als bij de vorige twee codes heb ik er spaties tussen gezet, anders krijg je het niet op de site te zien zoals je het bij het bewerken van je pagina in moet typen. Tussen elk lettertje/tekentje moet je ook hier 1 spatie wegdenken. Waar 2 spaties zitten blijft er in het echt dus maar 1 staan. Op de plaats van LETTERTYPE typ je een lettertype in. Op de plaats van SIZE kun je een getal invullen 1 t/m 7 van hoe groot je de letters wil. Op de plaats van HIER DE TEKST zet je jou tekst. Succes!
Copyright by JS-Systems.nl