Meld je gratis aan bij lovegirlz! en maak je eigen website!
Trends voor haar en kapsels in de hersft en winter 2007-2008
Kijk naar de kapsels van de modellen op de catwalk voor de herfst- en wintermode en je ziet welke haarstijlen je dit najaar zult zien.



Lang haar

Lang haar is absoluut favoriet dit najaar. Lang, bijna steil haar, of met losse slagen. Een scheiding in het midden of een scheiding opzij met een recht geknipte pony, het kan allemaal als de rest van het haar maar lang is. De lengte varieert van over de schouder tot heel lang (bijna tot het middel).



Bob-lijn

De boblijn is geschikt voor kapsels met kort haar. Er is veel variatie. Met pony, zonder pony, een beetje wild met plukjes of juist strak. De boblijn werd oorspronkelijk op kinlengte geknipt, kort in de nek en wat langer opzij. Een bob kapsel is meer geschikt voor mensen met steil haar dan voor mensen met krullend haar of veel slag, je haar gaat dan wijd uit staan aan de onderkant.



Achterovergekamd

Strak achterovergekamd haar, opgestoken in een knot of twee knotten, een hoge of een lage paardestaart.



Watergolven

Een golvend kapsel, geïnspireerd op de kapsels van vroegere filmsterren.



Kleur

Wat kleur betreft kun je veel kanten op. Een favoriet dit najaar is platina. Dit is geen kleur die iedereen staat. Bovendien is het een kleur die veel onderhoud nodig heeft om mooi te blijven en nogal een aanslag doet op de kwaliteit van je haar.

Ook extreme kleuren als wijnrood en fel paars, zoals ook een in de vroege jaren '90 een tijdje populair was is geliefd vij de liefhebbers van de gothic stijl.
© Copyright by Lovegirlz.nl