LoveGirlz presents kitty!
De Soorten Kussen

1. De nekkus
Een klassieker die het nog altijd goed doet. Slechts zelden geeft kussen zoveel voldoening of kom je zo onder stoom te staan, als wanneer je iemands nek en hals zoent. De gevoeligste plekjes zijn de zijkanten en de zachte donzige plekjes net onder de haarlijn. Ook het kuiltje tussen de sleutelbeenderen is een 'wauw-plek'. De kus kan variëren van een vluchtige, plagende zoen tot een zacht schrapen met je tanden, van likjes tot een natte, zuigende plakkerd.

2. Kussen in het openbaar
Is dit eigenlijk strafbaar? Soms is het niet aangewezen om in het openbaar uitgebreid te kussen. Voorbijgangers kunnen er zich erg ongemakkelijk bij voelen en je kan heel wat commentaar over je heen krijgen. Maar voor een keertje kan een kus of twee, of zelfs meer, in het midden van een drukke supermarkt je laten trillen van plezier.

3. De oorkus
Rozige oren als schelpen met zachte, vlezige lelletjes zijn heerlijk. Duw je tong voorzichtig in het oor van je partner: warm, nat, sappig. Strelen en knabbelen, likken en zachtjes fluisteren in het oor van je geliefde is opwindend. De stem van je geliefde zo dicht bij jou te horen, geeft je het gevoel dat hij of zij binnen in je zit en je gedachten vult.

4. De milde tongzoen
Raak elkaar met jullie tong lichtjes aan en trek ze dan snel terug. Een beetje als een kikker op mierenjacht. Je kan ook spelen met elkanders tong: ze ronddraaien, erin bijten, aan zuigen...

5. De glijdende kus
In plaats van één plekje op het lichaam van je partner te kussen en daarna naar een ander te gaan, kan je al kussend van de ene plak naar de andere glijden. Kus de pols en laat de kus de onderarm opglijden. Blijf kussen en zuigen tot je bij de schouder en uiteindelijk bij de mond terecht komt.

6. De onderwaterkus
Ideaal voor in het zwembad of voor een dagje aan zee. Probeer eens een paar kusjes onder water uit. Je kan luchtbellen naar elkaar of zelfs door elkanders neus blazen. Pas op dat je niet te veel borrels water binnen krijgt!

7. De vingerkus
In je lippen zitten meer zenuwen dan in je vingers en dus zijn ze veel gevoeliger. Raak tussen het kussen door je partners lippen aan met je vingertoppen. Aai ze. Druk er zachtjes op. Het voelt goed om lippen aan te raken en de lippen vinden het heerlijk om aangeraakt te worden. Pure sensatie en een aangename manier om even te pauzeren tussen het kussen door.

8. De vlinderkus
Deze kus heeft niets met je lippen te maken. Je kust je geliefde door je wimpers te latten trillen. Leg je gezicht tegen een wang, de buik of een ander bloot plekje waar je goed bij kan en laat je partner voelen hoe je je wimpers zacht laat trillen. Je doet zo de vleugelslag van een vlinder na. Je voelt de vlinders tot in je buik!

9. De geur- en smaakkus
Geuren en smaken roepen allerlei gevoelens op. Het parfum dat je achter je oren aanbrengt of de aftershave die je tegen je wangen plenst, kunnen het plezier in kussen opmerkelijk vergroten. Je kan je mond een smaakje geven zodat je geliefde een extra schokje krijgt wanneer jij hem of haar kust. Je kan stukjes sinaasappel met je mond doorgeven of chocolade, snoepjes, pindanootjes, kersen en ander lekkers.

10. De elektrische kus
Een kus voor durvers! Trek beiden op een warme zomeravond nylon kousen aan. Daarna schuifel je snel, in een verduisterde kamer, over het tapijt. Na een tijdje geschuifel, ga je tegenover elkaar staan. Breng jullie hoofden naar elkaar toe. Wanneer je zo'n drie centimeter van elkaar verwijderd bent, springt er een 'onschuldige' vonk over. Kus direct daarna voor de hele ontlading