LoveGirlz presents kitty!
liefdeshoroscoop voor februari 2007: tweelingen

liefde is meer dan een vriendje om mee te knuffelen. in de liefde moet je investeren en dat vergeet jij nog wel eens. maak daarom dankbaar van deze liefdesmaand gebruik om je vriendje of man eens extra te verwennen. de aanblik van gelukkige en zoenende paartjes maakt de single-tweelingen deze maand een beetje depressief maken.

focus niet teveel op valentijnsdag maar besteed extra aandacht aan jezelf. koop een nieuwe tas, een nieuwe jurk, spring eens uit de band... en de kans is groot dat jij je droomprins tegen het lijf loopt

liefdeshoroscoop voor februari 2007: weegschaal

kom op, stel je niet zo bescheiden op, weegschaal. ook jij mag er wezen. maar als jij zelf daar al niet in gelooft, hoe kunnen anderen er dan in geloven? gooi al je charme in de strijd, kleed je eens extra vrouwelijk, ga voor een nieuwe coupe, doe eens sexy. je zult zien hoeveel bewonderende blikken je zult oogsten (en niet alleen van je eigen vriendje).

neem het leven niet al te serieus. geniet ervan. als jij zekerheid en rust uitstraalt, is geen doel (en geen man) voor jou onbereikbaar. neem je voor om van valentijnsdag een onvergetelijke dag te maken en werk daar dan ook aan. wacht niet af tot een ander het gezellig voor je maakt! dan kan je nog wel eens lang wachten...

liefdeshoroscoop voor februari 2007: stier

de maand van de liefde kan wel eens de maand van de waarheid worden. kleine dingetjes, hoe onschuldig ook, die je tot nu toe zorgvuldig verborgen hebt gehouden, kunnen onverwacht aan het licht komen. en een kleine bekentenis kan leiden tot onverwachte opbloei van jullie passie.

februari kan wel eens een heel belangrijke maand in jouw liefdesleven worden. kom je er zonder kleerscheuren doorheen, dan zal deze maand jullie dichter bijeen brengen dan ooit. singles kunnen onverwacht inzien dat die persoon die ze al jaren kennen, toch wel heel bijzonder is.

liefdeshoroscoop voor februari 2007: ram

er verschijnt een wolkje aan de hemel. maar wel met een gouden randje. en op dat wolkje zit jij. cupido is helemaal op jouw hand en schiet pijl na pijl op je af. heel wat rammen zullen deze maand met het hoofd in de wolken doorbrengen. jij viert de liefde niet alleen op valentijnsdag! maar pas op, soms is het belangrijk even met beide benen op de grond te staan. werk, familie en vrienden vereisen de nodige aandacht. verwaarloos vooral je vriendinnen niet.

single-rammen zitten, net zoals de verliefde rammen, deze maand goed in het vel en stralen dat uit. grijp je kans als die zich voordoet (en daarvoor hoef je misschien niet eens tot valentijnsdag te wachten)!

liefdeshoroscoop voor februari 2007: maagd

het is februari, de maand van de liefde, maagd! verzet je zinnen. er is meer in het leven dan werken en zorgen. zet je hart open en laat je voor deze ene keer eens gaan. geef je over aan de passie, maak tijd voor hem, voor knuffelen en seks. je zult zien hoe je relatie zal opbloeien!

ook singles doen er goed aan even pas op de plaats te maken. als je altijd maar doorholt, hol je vast en zeker ook die leuke vent voorbij. en dat wil je toch niet! trek je grenzen en zorg ervoor dat iedereen in je omgeving, je familie incluis, die kent en respecteert.

liefdeshoroscoop voor februari 2007: vissen

februari brengt de lente een stap dichterbij. misschien dat je daarom plotseling nestwoede in je voelt opkomen. je hebt zin om het huis gezellig te maken, om de kasten op te ruimen, om een onvergetelijk valentijnsdineetje, met alles erop en eraan, voor te bereiden.

verliefde vissen genieten van hun man en zouden het liefst in zijn jaszak kruipen om de hele dag bij hem te zijn. singles zijn harder dan ooitop zoek naar de ware. focus je niet al teveel op valentijnsdag. ook op de overige dagen van februari kun je tegen een aantrekkelijke vent aanlopen!

liefdeshoroscoop voor februari 2007: kreeft

wie jou aan zijn zij heeft, mag in zijn handjes knijpen. de kreeft is huiselijk, dat weet iedereen, maar ook supertrouw. zorg ervoor dat je op je waarde geschat wordt en stel je niet al te passief op. ook je hebt je wensen en verlangens en het is goed dat hij dat weet.

ook kreeftensingles moeten deze maand de stoute schoenen maar eens aantrekken. stap op die leuke vent af. laat het er niet bij zitten. en is hij er niet in voor, dan heb je het in ieder geval geprobeerd. niet geschoten, is altijd mis (zeg dat ook maar tegen cupido!)

liefdeshoroscoop voor februari 2007: leeuw

woow! wat een sexappeal! het straalt ervan af. wie zal deze maand geen aandacht aan jou schenken? je kunt je verheugen op heel wat bewonderende blikken van het mannelijk schoon.

maar alles heeft zijn keerzijde. jouw succes bij de mannen kan je deze maand een jaloerse vriendin opleveren. ga er behoedzaam mee om. pas verder op dat je bij de mannen geen verwachtingen schept die je niet waar wilt of kunt maken. spelen met de liefde is als spelen met vuur. je kunt je vingers er lelijk aan branden.

liefdeshoroscoop voor februari 2007: boogschutter

een drukke agenda en een paar akkevietjes zorgen ervoor dat jij deze maand nogal afwezig bent. laat je niet gek maken, maar trek tijdig aan de rem. want ook jij hebt recht op je privé-leven, tijd voor jezelf en een onvergetelijke valentijnsdag. koop een fles champagne en een bos rode rozen. maak er een feest van, of je nu single bent of niet.

zet de bloemetjes buiten. met een positieve houding ziet het leven er zoveel zonniger uit, ook al is het dan nog maar februari. bovendien maakt een positieve houding je aantrekkelijker. je zult nog eens versteld staan van alle aandacht die je opeens krijgt.

liefdeshoroscoop voor februari 2007: schorpioen

jou hoeven we niets te vertellen. jij weet precies wat je wilt, ook in de liefde. je bent veeleisend in een relatie. je geeft altijd veel en vraagt daar ook veel voor terug. valentijnsdag laat je dan ook behoorlijk onverschillig. als het aan jou ligt, is het iedere dag valentijnsdag! de liefde is het belangrijkste in je leven.

maar... schorpioensingles kunnen wel eens teveel veeleisend in de liefde zijn. niemand is perfect, ook jouw toekomstige vriendje niet. wijs daarom de kandidaten die zich aandienen - en het zijn er veel! - niet al te snel af, maar geef ze een eerlijke kans. wie weet...

liefdeshoroscoop voor februari 2007: steenbok

je zit in een betrekkelijke rustige periode en er is heel wat voor nodig om jou uit je evenwicht te halen. het leven gaat zo zijn gangetje, met kleine tegenslagen en kleine meevallers. je laat je meevoeren met de stroom en wilt eigenlijk maar één ding: dat het gauw lente wordt.

van valentijnsdag heb je dan ook geen hoge verwachtingen. maar daar zouden vooral de singles zich nog wel eens lelijk in kunnen verrassen. de steenbokken die al een vriendje of man hebben, mogen wel wat meer enthousiasme voor het feest van de liefde aan de dag leggen. doe eens gek en verras hem met de spannendste nacht van zijn leven.

liefdeshoroscoop voor februari 2007: waterman

cupido kan deze maand heel onverwachts uit de hoek komen. als je niet oppast zet deze ondeugend je lelijk voor het blok. houd de waarde van echte liefde voor ogen en laat je niet verblinden door een plotse verliefdheid.

een beetje spontaneïteit kan geen kwaad maar belangrijke keuzes neem je, zeker als het de liefde betreft, weloverwogen. laat je niet onder druk zetten. heb je eenmaal een beslissing genomen, ga er dan ook helemaal voor... het zal je geen windeieren leggen.