LoveGirlz Maak hier gratis je eigen website! LoveGirlz
LoveGirlz klik hier om naar LoveGirlz te gaan! LoveGirlz
LoveGirlz
Balk
* * * HOROSCOOP* * *
WATERMAN
De komende dagen worden je niet gemakkelijk. Pas dus goed op wat je doet. Let vooral goed op je partner. Hij kan nog wel eens opstappen...
RAM
Het weekend gaat als een speer. Het word HOT. Na het weekend loopt alles in het honderd. In elk geval qua school.
STIER
Er staan heftige planeten in Schorpioen voor jou. En dat kan missers, moeilijkheden en onaangename eye-openers veroorzaken. Maar jij beukt er hard tegenaan
TWEELINGEN
Dit is een héél aardige week. In elk geval is er een feestje dat supergezellig wordt. En dat lekkertje op school is ook SUPERHOT!
KREEFT
Dit is jouw maand Kreeft. Jij hebt niets te klagen, Alles gaat goed: daten, vriend(innen), en school, geld. Ok, op het sportveld moet je niet al te gek doen, want er is blessuregevaar.
LEEUW
Het ging waardeloos de laatste tijd, maar no-worries. Die ongijn is nu voorbij. Praat in ieder geval die ruzie uit met je lover of beste vriend(in).
MAAGD
Zin in stappen, feesten en beesten? Helaas, het zit er niet in deze week: Je hebt mega bergen huiswerk. En tot overmaat van ramp laat een goede vriend(in) je zitten met een probleem
WEEGSCHAAL
Weet je niet of die babe jou ook wel ziet zitten? Je kunt het een vriend(in) laten checken. Maar het is beter om het zelf uit te vinden.
SCHORPIOEN
Een tijdje geleden heb je leuk staan kletsen met een opvallend type. De kans is groot dat je hem/haar deze week weer tegenkomt. BETER. Wees een slimme schorpioen en regel een date.
BOOGSCHUTTER
ff dimmen schuttertje. Met die grote bek krijg je geheid gedonder met je leraren. Thuis een saaie boel? Don`t worry, een vriend(in) zal je uit de nood redden.
STEENBOK
Niemand is perfect. Jij dus ook niet. Met zo`n instelling maak je meer vrienden dan vijanden. Denk hier goed over na, steenbok.
VISSEN
Het gaat lekker in de liefde. Top! Maar...om goeie cijfers te halen en een eind te maken aan die zooi op je kamer, moet je zelf het initiatief tonen.
Alle rechten worden voorbehouden aan lovegirlz