LoveGirlz Maak hier gratis je eigen website! LoveGirlz
LoveGirlz klik hier om naar LoveGirlz te gaan! LoveGirlz
LoveGirlz
Balk

UITGAAN TIPS


* Drink niet je cola te snel op, want dat verhoogt de kans op boeren. =/
* Kies een kroeg uit die jullie allebei leuk vinden, anders kan je partner nog wel eens weg gaan. =p
* Als je uitgaat, zorg dan voor goede muziek in de tent. Doe geen -hak- muziek, maar zorg voor popmuziek of natuurlijk zwijmelmuziek. ga dan lekker genieten met hem/haar. =D


MAKE-UP TIPS


* Probeer de kleur van je make-up af te stemmen op je kleren.
* Of pas het aan bij de sfeer van het uitje.
* Pas de kleur aan bij de rest van je make-up
* Als je vriend niet van make-up houdt, ga dan zo snel mogelijk met hem naar de winkel om samen met hem make-up uit te zoeken.
* Smeer niet te veel make-up op. Dat geeft vaak een barbie effect.
* Stem je make-up bij je huidskleur af(en je haarkleur).


Versiertips


STAP 1. :
De aandacht trekken.

Zoek een plaatsje in zijn buurt, zodat je hem in de gaten kan houden en hij je goed kan zien. Verlies hem niet uit het oog, maar laat niet merken dat je naar hem kijkt. Op café is het beter te blijven rechtstaan dan ergens in een hoekje te kruipen met vriendinnen. Als je rechtstaat, val je sneller op, en is het makkelijker voor hem om naar je toe te stappen.


---------------------------------------------------

Stap 2:

Zorgen voor oogcontact.

Zorg voor oogcontact, zonder te staren. Blijf net iets langer kijken dan je normaal zou doen. Wees extra verleidelijk, door te glimlachen, door je haar te strijken, of te spelen met je halssnoer. Subtiliteit is hier het toverwoord. Toon dat je blaakt van zelfvertrouwen (ook al is het niet echt zo). Meiden die zeker zijn van hun stuk, worden gegarandeerd opgemerkt.


------------------------------------------------

Stap 3:

Je daden kracht bij zetten.

Oogcontact is een goed begin, maar om echt indruk te maken, is er wel wat meer van doen. Doorkruis dus zijn vriendengroepje op weg naar het toilet, en zeg daarbij minzaam ‘sorry', terwijl je zijn blik vasthoudt. Zorg gewoon dat hij je opgemerkt heeft, zonder rare dingen te doen.


-------------------------------------------

Stap 4:

Spreek hem aan!

Wees niet bang om hem aan te spreken. Een vergezochte openingszin hoeft niet. Vraag hem bijvoorbeeld gewoon om even voor jou te bestellen aan de bar, omdat het zo druk is dat je niet door kan.

-----------------------------------

Stap 5:

Een leuk gesprek aanknopen.

Wees zelfverzekerd en verleidelijk. Lach om zijn grappen, tenzij ze écht van zeer laag niveau zijn, en wees geïnteresseerd. Wees vooral niet bang om een beetje te teasen. Door zelf grapjes te maken bijvoorbeeld. Let op zijn lichaamstaal, en imiteer zijn gebaren en houding. Dat geeft hem een gevoel van verbondenheid. Houdt hij bijvoorbeeld zijn hoofd een beetje schuin, doe dat dan ook.
Alle rechten worden voorbehouden aan lovegirlz