Doe het zelf maskers
Voor de droge huid
Ingredienten: advocado en rozenwater.
Een rijpe advocado tot moes prakken en met draaiende bewegingen op de huid van je gezicht masseren. Nu hoef je alleen nog maar 15 minuutjes als een marsmannetje rond te lopen en dan spoel je het goedje eraf.(kan met warm kraanwater, maar gebruik liever rozenwater.

Tegen acne
Ingredienten: baksoda en water.
Bassoda helpt tegen pukkels. Het is op twee manieren te gebruiken, als masker of als scrub.
Mijn tip, het masker, maak van baksoda en water een papje. Dat smeer je met draaiende bewegingen op je gezicht en laat je het 5 minuten zitten. (niet langer want dat kan gevoelig zijn) afspoelen met lauwwarm water.

Voor de vette huid.
Ingredienten: aardbeien en magere yoghurt.
Een heerlijk geurende aarbeien-yoghurtmasker doet wonderen voor jouw huid. Prak drie aarbeien tot moesen giet er een flinke lepel magere yoghurt doorheen. Goed mengen en op je gezicht aanbrengen. laat 20 minuten intrekken, afspoelen, droogdeppen en je huid is superzacht en ruikt heerlijk.

Bij verstopte porien
Ingredienten: acht tenen knoflook.
Prbeer dit masker niet op de avond dat je een feestje hebt! Schil en prak acht tenen knoflook en breng de pulp aan op je gezicht. Blijf een flink stuk uit de buurt van je ogen, anders wordt het tranen met tuiten. Laat het masker 15 minuten intrekken en veeg het af met een warme natte doek.

Tegen een doffe huid
Ingredienten: 2 eiwitten
Tik twee eitejes kapot en vis de dooiers eruit. Het eiwit gewoon lekker uitsmeren over je hele gezichten erop laten zitten tot je huid flink gaat trekken. Als je het gevoel hebt dat de boel helemaal strak staat, spoel je het masker eraf met lauw-warm water.
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!