Onderdeel van Lovegirlz.nl
HomeAbout me!Weetjes!GossipHilaryBeauty DossierWelk parfum past bij jouw?!TEST: Hoe serieus is hij?!Kuss...Hot or Not!?LinkieSFotoboekGastenboekContactVrienden
27 juli-23 augustus

Mariah opent deuren!

Over popdiva mariah Carey wordt in het Guinness Book of Records gemeld dat ze 'de hoogste noot ooit heeft gezongen' en fans van Mariah zijn er zelfs van overtuigd dat de zangeres met haar hoge noten glas kan laten breken. Maar wie had ooit gedacht dat haar stem machines in werken zou kunnen zetten? Onlangs kreeg Mariah een brief van een fan die schreef dat, toen hij naar haar muziek luisterde, de garagedeur opeens open en dicht ging. De deur bleek te reageren op bepaalde noten van de zangeres. Mariah opent dus deuren voor haar fans!



Piratenlaarzen

Iedereen is blij met een paar nieuwe laarzen. Zo ook Olando Bloom. De acteur schroomde zelfs niet om er om te vragen bij de producers van de 2e Pirates of the Caribbean-film. De hunky acteur eiste dat hij daarvoor een paar piratenboots zou krijgen. 'In de 1e pirates-film moest ik te kleine schoenen dragen met hoge sokken, maar nu heb ik eindelijk echte piratenlaarzen. Ik heb zelfs een cool leren jack gekregen,' vertelt de dolgelukkige Orlando.



Gekke Johnny

Af en toe een beetj gek doen is helemaal niet erg. Johnny Depp is er zelfs trots op dat hij in het verleden vaal werd gezien als 'weird'. 'Ik werd in het hokje 'mafkees' gezet, maar k denk dat iedereen zo z'n eigenaardigheden heeft. Daar moeten we ons niet voor schamen, dat moeten we juist waarderen,' aldus de acteur.



29 juni-26 juli

Nog één x samen

Voor geld doen Nicole Richie & Paris Hilton alles, zelfs samen een 4e deel van The Simple Life maken. En dat terwijl ze elkaars bloed wel kunnen drinken na de enorme ruzie die ze vorig jaar hadden! De 2 dames trekken in het 4e deel van de hitserie in bij een gezin en gaan het huishouden runnen. De 2 hadden geregeld dat ze alleen in de 1e aflevering heel even moesten samenwerken, daarna werkten ze gescheiden. The Simple Life zit weer vol hilarische momenten. De makers van het programma hadden gehoopt dat Paris & Nicole tijdens de opnamen vrede zouden sluiten, maar niets is minder waar. Toen de opnamen achter de rug waren riep Nicole dat ze blij was dat de serie klaar was. Ze voegde er aan toe: 'Tussen Paris en mij komt het nooit meer goed...'



Britney in tranen

Ze kan het allemaal niet meer aan. Britney Spears is overspannen en huilde tijden een televisie-intervieuw onlangs tranen met tuiten. Ze sprak onder andere over alle roddels die over haar en Kevin de ronde doen en over de kritiek die ze krijgt als moeder. 'K ben wel een goede moeder,' snikte ze in dat intervieuw. 'Mensen zeggen zo veel over me, onder andere dat mijn man Kevin en ik uit elkaar zijn. Dat is echter niet waar. Kevin is degene die me op de rails houdt.' Volgens Britney is Kevin de leifste man die ze kent. Dat willen we graag geloven, maar hij heeft wél een angstaanjagend huisdier: een haai! Die is weliswaar zo groot als een onderarm, maar het beest kan hard bijten. Misschien dat de popster zo gestrest is door dat enge beest..



Bla Bla Bla

'K ben heel blij met mijn lichaam, vooral met mijn gezicht en borsten. Die laatste noem k De Meiden,' aldus Scarlett Johansson, die duidelijk niet wordt geplaagd door een minderwaardigheidscomplex.



Dieet-Mariah

Mariah Carey is één van de weinige celebs die niet meedoen aan hippe dieten als het South Beach dieet of het Atkins dieet. Nee, in plaats daarvan heeft ze haar eigen manier bedacht om pondjs kwijt te raken. Aanvankelijk at ze alleen vis en soep, maar dat kwam de diva al snel de neus uit. Nu doet ze het anders. 'K heb mijn eigen dieet uitgevonden. In principe kun je alles eten wat je wilt, zolang je maar een klein beetje neemt. Ik eet wat er op het bord ligt, maar het moet wel minder dan een vork vol zijn,' aldus Mariah.



Oeps..

Als artiest moet je er altijd op-en-top uitzien, want op elke hoek kun je een fotograaf tegenkomen. Met een niet uitgeslapen koppie de straat op gaan, zoalss Hilary Duff heel soms doet, is niet zo'n handige beslissing.. een typisch gevalletje van: Oeps!



Stoute Charlize

Chgarlize Theron zou net als de mutanten van de film X-Men graag een speciale gave willen hebben. Zo zou ze speciale 'rontgenogen' willen hebben, warmee ze door de kleren van mensen kan kijken.. 'Voor een dagje zou ik iedereen wel eens naakt willen zien. Niemand in het bijzonder, gewoon dood-normale voorbijgangers,' aldus de actrice. Wat zou haar doel zijn? Zoveel mogelijk hunks begluren? Een beetje stout is het wel..
Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl