Maak je eigen website!
 Vakantieeee !
VAKANTIEE!


Wil je op vakantie? maar nog geen leuke bestemming gevonden? Kijk hier dan even naar!

Vliegreizen naar Egypte;



Wie aan Egypte denkt, denkt aan imposante graven, kolossale tempels, obelisken en de wereldberoemde piramiden. Maar dit zonovergoten land heeft nog zoveel meer te bieden! Betoverend woestijnlandschap met geisoleerde oases, warme bronnen en bijzondere vormen van witte krijtrotsen in de "White Desert".
En wat dacht je van de diverse kustplaatsen aan de Rode Zee met langgerekte, parelwitte stranden en een magnifieke onderwaterwereld. Tel daar de indrukwekkende steden met kronkelende steegjes in de oude medina's en de kleurrijke bazaars bij op en je begrijpt waarom Egypte jaarlijks door veel toeristen bezocht wordt.



Tropische reis naar Curacao;



Dit rijke eiland maakt je vakantie compleet. Je kunt zich op alle momenten van de dag vermaken en is voor iedere vakantieliefhebber een bezoek waard. Laat je meeslepen met het ritme van de Caribische muziek en gevoel.
Naast de parelwitte stranden en schitterende baaien heeft Curaçao een bruisende hoofdstad, Willemstad. Je kunt er winkelen, uitgaan en lekker eten uit de typische exotische keuken. De Oudhollandse gevels, koloniale panden en musea zullen de culturele liefhebber niet teleurstellen. Wie graag wilt ontsnappen uit de stad en het binnenland wilt bezoeken komt ogen tekort om de beeldschone en gevarieerde flora en fauna te bezichtigen. Het eiland kent namelijk meer dan 500 kleurrijke planten en bomen.



Verre reizen naar China;


China is een fascinerend land. Ooit was het mysterieus en ontoegankelijk, maar de laatste decennia heeft China de poort steeds wijder opengezet voor de Westerse wereld. Het resultaat is een land vol ambities, doelgericht op weg naar meer welvaart. China heeft haar bezoekers veel te bieden. Bekend zijn natuurlijk de Chinese Muur, de Verboden Stad en het Plein van de Hemelse Vrede. Om niet te vergeten het Terracotta leger van Xian. Het zijn echter slechts enkele van de vele bezienswaardigheden, waarmee je kennis kunt maken tijdens een van deze rondreizen. Ontdek de geheimen van Beijing, laat u verrassen door de gastvrijheid van de bevolking en proef de mystieke sfeer in de vele prachtige tempels, zoals de Lama tempel of de Tempel van de Hemel.



Verre reizen naar Thailand;


Thailand, het land van de glimlach. Het land van paleizen en gouden tempels, waar felgekleurde oranje monniken ronddwalen. Een land van kleurige bergstammen en ongerepte jungle. Wat dacht je ervan om zelf een olifant te berijden, rijst te planten of in een bootje over een drijvende markt te varen? Genieten van wuivende palmen op parelwitte zandstranden, de prachtige onderwaterwereld en een echte Thaise massage. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, ze bieden je het allemaal! Maak een keuze uit hun aanbod aan fantastische strandvakanties, culturele of avontuurlijke rondreizen of aantrekkelijke start-up pakketten, waarmee jij je programma in Thailand kunt bepalen. Thailand is nooit gekoloniseerd geweest het geen met zich meebrengt dat het zijn ware identiteit heeft weten te behouden. Het is met geen enkel ander land in Azie te vergelijken en mede daarom meer dan de moeite waard om te bezoeken.



Vakantie Sri Lanka;


Sri Lanka is een bijzonder vakantieland. Het land heeft een interessante historische achtergrond. De eeuwenoude Boeddhistische cultuur heeft indrukwekkende overblijfselen nagelaten, terwijl ook de vroegere aanwezigheid van de Portugezen, Nederlanders en Engelsen nog herkenbaar is oude forten, kerken en andere klassieke gebouwen.
De verschillende bevolkingsgroepen vertonen elk een sterke binding met hun eigen cultuur, geloof en tradities. Gecombineerd met prachtige, exotische stranden, is Sri Lanka een veelzijdig vakantieland.
Copyright by JS-Systems.nl