Maak je eigen website!
 Juzt learn from this !!
lippen om te zoenen!.

in de zomer hebben we niet veel make-up nodig. ons sunkissed tintje vraagt alleen om een kleine, maar aangename finishing touch: sweet lips in zoete kleurtjes en met de lekkerste fruitsmaakjes.

stralen op het strand, schitteren als een natural beauty op de boulevard en 's avonds verleiden met een onweerstaanbare, sensuele look. in het warme seizoen laten we zware make-up voor wat het is en tonen we onze natuurlijke schoonheid die door zon en zee worden geaccentueerd.

focus op de lippen.
geef je gezicht een zachte glans met een verzorgende crème, kam je wenkbrauwen in model, zet je wimpers aan en focus verder volledig op je lippen. keus te over! de schappen van parfumerieën en drogisterijen staan vol met kleurige lekkernijen: lipsticks met kleine glittertjes of pailletten, lippenstiften voor een sensuele 'wetlook', tubetjes rozerode gloss waar je zo je tanden in zou zetten... het is een feest voor het oog, maar ook voor de lippen (het liefst zou je de gloss

gloss.
red strawberry, sweet cherry, summer apricot... de namen en smaakjes die de creatieve cosmeticahuizen aan hun zomergloss hebben gegeven, variëren al naar gelang het kleurtje en zijn ronduit onweerstaanbaar. en waarom zou je ze weerstaan? lipgloss is hét zomermake-upje bij uitstek. een sensuele gloss geeft je gezicht direct licht en doet je sunkissed kleurtje nog beter uitkomen.

fruitig en mierzoet.
voor deze zomer geldt: weg met de geijkte kleurtjes. weg met standaardroze of zachtoranje. deze zomer gaan we voor fruitkleurtjes, voor kleurtjes zo zoet als snoepjes. suikerspinroze, aardbeirood, framboos... doet het kleurtje je watertanden, dan zit je goed. laat je leiden door je zintuigen, door smaak en geur. schrik niet terug voor donkere tinten. in glossvorm komen deze altijd zachter over.

hoogglans.
en als je nu toch bezig bent, ga dan voor hoogglans, zeker voor overdag. zo trek je alle aandacht naar je lippen. de glans doet je lippen bovendien voller en sensueler lijken. lipsticks met micropailletten of glittertjes zijn uiterst geraffineerd en daarom vooral geschikt voor de avond.

longlasting.
breng de lipgloss vanaf het midden van je lippen richting de mondhoeken aan. de neiging is groot om de lippen, na het aanbrengen van de gloss, even samen te persen om de lipgloss zo goed mogelijk over de lippen te verdelen. doe dit niet. door het samenpersen gaat een groot deel van de glans verloren. breng daarom met het bijbehorende lipkwastje de gloss zorgvuldig aan. blijft de lipgloss niet lang zitten, breng dan eerst een matte lipstick of een vleugje foundation op je lippen aan en geef ze daarna een zwoele glans met een kleurige lipgloss. tegen uitlopen kun je ook een lijntje met een lippotlood trekken. kies wel een kleur die in de lijn ligt met je lipgloss. het lijntje mag niet gezien worden.
Copyright by JS-Systems.nl