Onderdeel van Lovegirlz.nl
Homewebcamsexmoppen om te gierenfilmpjesFotoboekGastenboekContactVrienden
Er zit een man in een café een biertje te drinken. Opeens moet hij ontzettend nodig naar de wc, maar hij heeft nog altijd dat biertje, dus hij zet er een briefje bij: "Ik heb hierin gespuugd.". Zo zit hij rustig op de wc en als hij terugkomt staat er op het briefje:"Ik ook".



Er lopen twee cementzakken over straat. Zegt de ene tegen de andere: "Hee, het gaat regenen!" Zegt de andere: "Geeft niks, daar wordt je hard van!"




Jefke ging naar de slager en hoort daar toevallig het woordje "lul". Hij gaat naar huis en vraagt aan zijn moeder wat het betekent. Moeder : Lul, ...euh...dat is een jasje. Jefke gaat buiten spelen en hoort daar (weer) toevallig het woordje hoer vallen. Hij gaat naar huis en vraagt moeder wat het betekent. Moeder : Hoer ...eum...dat is een verkoudheid.
Jefke gaat naar de jeugdbeweging en hoort daar het woordje neuken. Hij gaat naar huis en vraagt moeder wat het betekent. Moeder: Neuken ...euh... dat is koken. Een beetje later komt nonkel Jan en Jefke zegt tot hem: "Nonkel, hangt uwe lul maar aan de kapstok, ons vader ligt met een hoer in bed en ons moeder is in de keuken aan 't neuken ..."





Hij loopt wat moeilijk en komt een vriend tegen die vraagt: "Goh, kerel, wat loop jij raar, zware nacht gehad?". "Kijk, een maand geleden is mijn hond dood gegaan. In Duitsland heb ik een nieuwe gekocht, een pitbull. Gaaf beestje: als je het commando geeft 'DAS RADIO' kun je ervan op aan, dat er niets van de radio heel blijft. Alleen jammer dat het lidwoord in het Duits gegeven MOET worden. Thuis gekomen liet ik mijn vrouw 't kunstje met de hond zien & riep 'DAS TELEFOONBOEK'. Schitterend joh, zoals dat boek werd verscheurd. M'n vrouw had er alleen net een nummer in willen opzoeken, dus ik zei Da's klote ..."



Onderwijzer: "Waarom is de zon zo belangrijk voor ons?"
Leerling: "Die is helemaal niet belangrijk. 's Nachts schijnt
hij niet, en overdag is het toch al licht!"



Een jager gaat op zaterdag altijd jagen bij het meer om de hoek van zijn huis, hij besluit om een hond te kopen en deze mee tenemen wanneer hij gaat jagen. De zaterdag daarop gaat hij jagen en neemt zijn niuwe hond mee. Wanneer hij een eend heeft afgeschoten en deze op het water valt geeft hij de hond de opdracht deze te gaan halen, de hond rent over het water heen en pakt de eend in zijn bek en rent over het water weer terug om deze eend aan zijn baasje te geven. De jager staat er van te kijken en denkt die hond is niet goed snik en de volgende zaterdag neemt hij een dierenarts mee en hij schiet weer een eend af en deze valt weer op het water en de hond rent over het water heen en pakt de hond in zijn bek en rent weer met de eend over het water terug en geeft de eend aan zijn baas, de jager vraagt aan de dierenarts wat er nou aan de hand is en de dierenarts zegt; oh ik weet het al niets om over ongerust te zijn, hij zegt jager uw hond kan niet zwemmen!!!




Een jongen die naakt in een vijver aan het zwemmen is, besluit zich te gaan afdrogen, maar ziet dat er een meisje naast zijn kleren is gaan zitten. Hij ziet een roestige emmer liggen. Met dat object voor zijn onderlijf loopt hij op haar toe. Ze leest een boek. 'Wat lees je daar?' vraagt hij haar quasi achteloos. 'Een boek over
gedachtenlezen.' zegt ze schalks. 'Ik weet bijvoorbeeld wat jij nu denkt.
Jij denkt op dit moment nog steeds dat er een bodem in die emmer zit.'.


Roodkapje loopt door het bos en ziet opeens de grote boze wolf in de bosjes zitten. Ze loopt naar hem toe en zegt: "Maar grote boze wolf, wat heeft u kleine oogjes!?"
Zegt de grote boze wolf: "Ga toch weg mens, ik zit te poepen."


Weet je waarom alle mannelijke bejaarden in het bejaardentehuis dagelijks anderhalve viagrapil krijgen? 'S Morgens een halve, zodat ze niet op hun schoenen zeiken en 's avonds een hele pil, zodat ze niet uit bed rollen.

Een handelsreiziger is op een doordeweekse dag zijn ronde aan het maken op het platteland. Het begint al laat te worden en hij denkt: "Het wordt tijd om weer 's naar huis te gaan. Maar ja, je begrijpt het al hè, op dat moment begeeft zijn auto het natuurlijk. Anders wordt het nooit een mop.

Goed, het enige wat in de buurt was, was een boerderij. En hij dacht: "Laat ik daar maar gaan vragen of ik daar kan slapen." Zo gezegd zo gedaan. Hij naar die boerderij en belt aan. Die boer doet open en die handelsreiziger vraagt of hij kan blijven slapen. Dat kan zegt die boer, maar er is 1 ding, je moet wel bij mijn vader in bed.


Dat is geen probleem zegt die handelsreiziger en hij vertrekt naar de slaapkamer waar die ouwe kerel ligt. Hij kruipt in bed naast die ouwe en hij gaat slapen. Om een uur of een 's nachts schrikt die handelsreiziger ineens wakker van een hoop geschreeuw. Hoort-ie die ouwe kerel blèren: "Breng de wijven binnen, breng de wijven binnen. Stoot die handelsreiziger die ouwe aan en zegt: "Ik weet niet wat je van plan bent, maar wat je in de hand hebt is van mij!"
Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl