Home|* afkOrtingen voor msn|* Hekserij|* Gedichtenn|* leuke sitess|* zO vraaG je Verkering|* Stemmmm|* SmoesJesFotoboekGastenboekContactVrienden
Inleiding



Men moet realistisch blijven. Het is onmogelijk om iets te krijgen zonder er iets voor te doen. De wijze waarop magie werkt is evenredig met de energie die men er in steekt. Het is vanzelfsprekend dat de resultaten niet ogenblikkelijk zijn. Dat komt voor in sprookjes of in films maar voor de werkelijkheid is het anders.


Magie gebruikt energieën om uw doeleinden te verwezenlijken. Concentratie, verbeelding en zich goed kunnen ontspannen helpen sterk bij het bereiken van goede resultaten. Maar dat alleen is niet genoeg. Je moet ook willen wat je doet en verlangen naar het bereiken van je doel. Het helpt ook veel als je ervan overtuigd bent dat je verdient wat je wil bereiken. Heb vertrouwen in jezelf en in wat je doet. Als het nodig is, zet dan al je overtuigingen even opzij. Wanneer je aan de praktijk begint raad ik je aan om je alledaags geloof even op zij te zetten.


Het is niet nodig om uren en uren in ongemakkelijke posities te verkeren om goede resultaten te bekomen. Integendeel, het is belangrijk dat al je aandacht gaat naar hetgeen je aan het doen bent. Men moet leren om witte magie met plezier te beoefenen en in een vrolijke sfeer. Hoe meer positieve energie hoe beter.

De belangrijkste wetten van de magie



Vanaf zijn geboorte en zelfs voordien heeft de mens gevoelens. De gevoelens die in hem worden gevormd straalt hij op de een of andere mannier uit. We stralen niet alleen onze gevoelens uit maar ook onze gedachten, ons humeur, onze wijze van denken en ons karakter. We stralen ons leven uit en dus wat we zijn, wat we waren en wat we zullen zijn. Deze straling zet zich af in al wat in onze nabijheid is, zowel voorwerpen als levende wezens. Ons thuis is letterlijk doortrokken met ons leven en al wat ze bevat.
Iedereen weet dat we verantwoordelijk zijn voor wat we doen. Elke actie geeft een reactie. Dit geldt niet alleen voor de wiskundige wetenschappen maar ook op spiritueel niveau.
We zijn ook verantwoordelijk voor wat we denken. Slechte gedachten zullen ons na verloop van tijd negatief beïnvloeden. We kunnen erdoor depressief worden of een donkere persoon worden. Daarentegen zullen constructieve gedachten ons leven positief beïnvloeden en van ons een positief ingestelde blije personen maken.


Om deze wet algemeen duidelijk te maken gebruikt men meestal het volgend voorbeeld. Men kan het vergelijken met twee stemvorken die op dezelfde golflengte staan en waarvan een begint te trillen. De andere stemvork, als die in de omgeving is van de eerste, zal op zijn beurt beginnen te trillen. Indien ze niet op dezelfde golflengte staan zal de tweede niet beginnen te trillen. Met een beetje verbeelding kan men het volgende begrijpen.
Zoals reeds gezegd zet de uitgezonden straling zich in alles van onze omgeving, zowel op materieel vlak als op spiritueel vlak. Als men negatieve straling uitzendt kan een ander wezen of zelfs voorwerp met dezelfde “golflengte” deze straling opvangen. Indien het andere deze slechte straling opvangt en zelf negatief ingesteld is, zal het wezen op zijn beurt u slechte straling terugzenden, maar dan versterkt met zijn eigen negatieve ingesteldheid. Zo komt het weer bij u. Aan al deze negatieve energie kan u stuk gaan. Hetzelfde geldt voor positieve energie. Help u en de hemel zal u helpen.


Iedereen weet ook dat als men iets goeds doet, men iets goeds terugkrijgt. Dit geldt ook in de magie, zowel voor het goede als voor het slechte. Doet men iets slecht dan kan men alleen maar verwachtten om iets slechts terug te krijgen. In de magie kan het jaren duren totdat het bij u komt, maar op zekere dag komt het terug. Daar kan men niets aan veranderen. Geen magie kan dat verhinderen, uitstellen is misschien mogelijk maar afstellen niet . Men oogst wat men gezaaid heeft.


Al wat men doet zal ons drie keer terug komen. Zowel het goede als het slechte



Waarschuwing



Tijdens de zoektocht naar kennis kan men verschillende zaken tegenkomen die sterk van elkaar verschillen. De ene bron verteld dit en de andere dat, er zijn zelfs onderwerpen die elkaar tegenspreken. Men kan alles op zoveel verschillende manieren bekijken en daarom vraag ik u om niet alles te geloven wat u wordt verteld. Leer uit verschillende bronnen, zoek overeenkomsten en verschillen maar geloof niet in alles. Begrijp zelf wat er wordt bedoeld en maak voor jezelf uit welk te geloven.


Soms wordt er gesproken over witte magie, soms over zwarte magie. Soms zelfs over rode, roze of groene magie. Wat ik je kan zeggen is dat echte magie helemaal geen kleur heeft. Het is zoals de natuur, men kan niet zeggen of het goed is of slecht want het is geen van beiden. Om een ander voorbeeld te geven kan men magie ietwat vergelijken als een gebruiksvoorwerp. Een mes kan gebruikt worden om eten klaar te maken maar ook om iemand te vermoorden. Het mes zelf is niet goed of slecht, onze bedoelingen zijn goed of slecht. Het kan zijn dat men niet de gewenste resultaten bekomt omdat men het mes slecht gebruikt. Oefening baart kunst maar in de magie is het aangeraden om zich op voorhand goed in te lichten zodat me minder stommiteiten doet.
Meld je nu snel aan bij lovegirlz.nl, en maak je eigen site!