LoveGirlz Maak hier gratis je eigen website! LoveGirlz
LoveGirlz klik hier om naar LoveGirlz te gaan! LoveGirlz
LoveGirlz
Balk
Oh, la, la... de heetste voorspel tips
Een goed voorspel is een prima begin van een opwindend avondje. Zeg nu eens eerlijk, een goed voorspel is een prima begin van een opwindend avondje. En leid in de meeste gevallen tot een ultiem hoogte punt voor beiden. En wat is er nu spannender om je geliefde te plagen en uit te dagen. Wij hebben voor jullie negen tips, voor een spannend en opwindend voorspel.

Sappig fruit
Als jullie van fruit houden ten minste? Fruit zoals aardbeien, druiven of exotische soorten. Zorg dat ze goed rijp zijn en zet alvast een bakje klaar in de ijskast. Neem kleine hapjes of geef elkaar kleine stukjes.

Sexy lingerie
Hoe mooier het cadeautje verpakt is, des te spannender het wordt om het uit te pakken! Plaag je geliefde en draag eens sexy lingerie, juist die uw partner niet verwacht.

Zwoele en sensuele muziek
Voor in de stemming te komen, om samen op te dansen of heel ondeugend om op te strippen. Experiment om te zien welke muziek jullie in de stemming brengt

Blinddoek
Spannende en zeer uitdagen voor beide om geblinddoekt te worden en je over te leveren aan je partner. Bij vele zal dit leiden tot het ultieme hoogte punt. Een blinddoek kan de intimiteit en het vertrouwen in je partner vergrote, dat met geen enkel ander te bereiken is.

Veer
Plaag met een mooi lange veer. Een veer kan veel plezier brengen maar kan ook zeer hartstochtelijk werken.

Romantische Spel
Welk spel je wilt spelen hangt af van jullie voorkeur. Er zijn diverse leuke spellen te koop. Het niveau van intimiteit zal bepalen welke spel jullie gaan spelen. Een spel is een uitstekende en creatieve manier om een romantisch avondje me te beginnen. Een leuk spel brengen jullie dichter bij elkaar en brengt vaak een verrassende kant van jullie beiden naar voren. Vaak worden de erotisch getinte vragen en opdrachten, naarmate het spel vordert steeds gewaagder en heftiger. Het is dus een hele uitdaging om het spel uit te spelen.

Zoenen
Zeg hem of haar ik wil met je te vrijen. Ik wil je dicht tegen me aan voelen je lichaam en je warme mond voelen. Leidt hem of haar naar jou gevoeligste plekje. En maak hem of haar duidelijk dat je prettig vind.

Eetbare massageoliën of bodypoeder
Afhankelijk van je smaak, probeer massageoliën of bodypoeder als je niet van massageoliën houdt. Massageoliën of bodypoeder is in diverse smaken te krijgen.

Zijdeachtige deken en rozen blaadjes op jullie bed
De uitstraling het idee en het gevoel kan jullie al in vervoering brengen.
Alle rechten worden voorbehouden aan lovegirlz