klik hier om naar lovegirlz te gaan!  
SteERRe
Zo blijven sterren in

in de wereld van Glitter and Glamour (in Hollywood) draait alles om paparazzie. Britney heeft sinds kort een nieuw stap-vriendinnetje. Paris Hilton is haar naam.Daardoor owrd zij de afgelopen weken heel goed in de gaten gehouden door de paparazzie. Dat helpt haar wel om een beetje in de picture te blijven. Wat ook helpt is om naar een party of een premiére te gaan waar veel andere sterren zijn (en dus ook paparazzie) Het mag zelf Zónder slipje. Britney Spears werd dronken in de auto gespot zónder slipje! Dat heeft haar wel flinke promotie opgeleverd want ze word nu heel veel besproken door iedereen!!

Beroemde stapprinsessen:
Britney Spears, Paris Hilton
Lindsay Lohan, Mariah Carey

------------------------------------------------------------
Laat je telefoon slingeren

Heb je al een flinke verzameling 06- nummers van beroemde mensen?? Laat je telefoon maar ergens liggen.Als de paparazzie of iemand anders het vind, Komt het 'ter wereld' En de telefoon-nummers hoeven niet eens echt te zijn!. Je kan bijvoorbeeld, wat wel flauw is, Beyonce Knowles en dan 06385938 ofzoiets doen.of Tyra Thuis. 23568685 weetikveel. Maar zouden ze wel echt zijn kan je alvast je collega inseinen en misschien komt er dan wel een duetje of een film aan. Nicole en shakira deden het trouwens he-le-maal niet express. Het gerucht gaat dat hun mobieltjes uit de hand zijn getrokken. Jeetje wie doet nou zoiets??
die van lindsay,paris en britney hebben hun niet express laten liggen hoor, maar toen ze in de auto of bus stapte waren ze die vergeten in de tas te doen (de bus was wel een eigen privé bus met een eigen chauffeur)

Mesnen die hun telefoon laten slingeren:

Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears, Shakira, Nicole (pussycatdolls).
--------------------------------------------------------------
Maak een eigen kledinglijn:

Als je een eigen kledinglijn wil als popster, bel dan maar even niet naar C&A. Die zijn nu al druk bezig met het maken en verkopen van de kleding die Jan Smit heeft gemaakt/ontworpen/ verzonnen. de H&M vraaagt altijd echt professionele topontwerpers. Neem dus een eigen naam en heel misschien een eigen winkel. moet je voorstellen, zie je een winkel met jouw naam boven :P

Beroemde óntwerpers'

Gwen Stefani, P.Diddy, Jennifer Lopez,
Good Charlotte, Nelly (rapper), 50 Cent, Beyoncé, Gordon, Justin Timberlake, Mary Kate en Ashley Olsen (Olsen Twins) Jan Smit
-------------------------------------------------------------
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!