lovegirlz.nl
 
 Broodje aap verhalen
www.krabbelaars.nl





Geleend
Op een zonnige dag besluit een koppel een ritje te maken met de fiets. De man zet alvast de twee fietsen buiten en daarna gaat hij terug het huis binnen. Wanneer ze samen buitenkomen, klaar om te vertrekken zijn de 2 fietsen verdwenen.

Verward en geschrokken gaan de twee met de auto op zoek naar hun fietsen. Na een uurtje zoeken geven ze de moed op en gaan ze terug naar huis. Wanneer ze daar aankomen zien ze op hun rijlaan, jawel, de fietsen staan met een enveloppe aan een fietsstuur gebonden.

In de enveloppe vinden ze een bedankbriefje voor het lenen van de fietsen in verband met een noodgeval. Bijgesloten zitten twee tickets voor een theatervoorstelling van diezelfde avond.

Wanneer het stel 's avonds na de voorstelling thuiskomt, hangt er een briefje aan de voordeur: "Bedankt!" Wanneer ze het huis binnengaan zien ze dat het hele huis leeg geplunderd is.


Camgirl
De ouders van een Spaanse tiener willen hun dochter, ter gelegenheid van haar zestiende verjaardag, op een speciale manier verrassen. Met de medewerking van een bekende televisiezender zou haar popidool zich, op een doordeweekse dag, in de kamer van het meisje verstoppen.

Op het teken van iemand uit de studio zou de popster dan plots uit de kleerkast tevoorschijn komen. Enkele camera's die her en der onzichtbaar in het huis zouden worden opgesteld zouden alles registreren en de waanzinnig populaire show zou live uitgezonden worden op de Spaanse televisie.

Die bewuste namiddag komt het meisje thuis van school. Samen met haar ouders volgen honderdduizenden kijkers gespannen iedere beweging van het lieve kind. In plaats dat het meisje direct naar haar slaapkamer gaat, loopt ze even langs de keuken waar ze uit de koelkast een potje créme-paté haalt. Vervolgens loopt ze de trap op naar de slaapkamer. Ze zet het potje op haar nachtkastje en begint zich vervolgens volledig uit te kleden waarna ze naakt op haar bed gaat liggen.

In de studio begint men intussen zenuwachtig naar de regisseur te kijken en kruipen haar ouders bijna onder hun stoel van schaamte. Vervolgens neemt het meisje het potje paté en neemt met drie vingers een riante lik uit het potje. Dan smeert ze de paté zorgvuldig tussen haar benen en roept ze naar haar hond. De hond komt vrolijk de slaapkamer binnengelopen en weet onmiddellijk wat hem te doen staat.

Net op het moment dat de hond zich aan zijn taak wil wijden wordt het scherm van de kijkers zwart en de uitzending stopgezet.

De volgende dagen en weken bereikte de verkoop van créme-paté uit blik een recordcijfer.


De trouwe dobberman
Een stel gaat 's avonds uit eten. Hun trouwe dobberman blijft alleen achter om op het huis te passen. Als het stel die avond laat weer thuiskomt, vertoont de hond braakneigingen en heeft het benauwd. Bezorgd gaat men met de hond naar een dierenarts.

De dierenarts kan niet meteen de oorzaak vinden, maar besluit de hond een braakmiddel te geven omdat hem duidelijk iets dwars zit. Na enige tijd braakt de hond een menselijke wijsvinger uit. Snel belt de man naar huis. Hij vertelt zijn vrouw dat ze onmiddellijk het huis moet verlaten. Daarna belt hij de politie.

Wanneer zij het huis van het stel grondig onderzoeken, ontdekken ze in de slaapkamer een doodgebeten, zwaar verminkte inbreker.


Gevaarlijke lading
Een Nederlandse man, die op vakantie is in Marseille kan op de dag dat hij weer naar huis wil gaan zijn auto niet meer terugvinden op de plaats waar hem geparkeerd had. Nadat hij voor de zekerheid de hele parkeerplaats overgelopen is en zijn auto nog steeds niet gevonden heeft, komt hij tot de conclusie dat zijn auto gestolen is. Hij doet aangifte bij de politie, en besluit om dan maar met de trein weer naar Nederland te gaan.

Bij het station aangekomen ziet hij tot zijn stomme verbazing zijn auto op de parkeerplaats staan. Zonder ergens over na te denken stapt hij in en begint aan de terugreis naar Nederland.

Bij de douane wordt hij echter aangehouden, want zijn auto staat nog steeds geregistreerd als gestolen. Dit is natuurlijk geen probleem, want dat kan hij wel even uitleggen denkt hij. Wat hij helaas niet kan verklaren is de dode man die in de achterbak ligt....


Verdwenen bruid
Op een oud kasteel in Schotland wordt een bruiloft georganiseerd. Gegrepen door de sfeer en de ambiance, spelen de bruiloftsgasten spelletjes in de eeuwenoude gangen en zalen.

Dan doen ze verstoppertje. De bruid verstopt zich in een grote oude kist. Maar als ze het deksel sluit hoort ze hoe de deksel in het slot valt. Ze kan er niet mee uit.

Niemand hoort haar hulpgeroep. De bruiloftsgasten zoeken, maar kunnen haar niet vinden. Tenslotte wordt aangenomen dat de bruid het kasteel ontvlucht is op haar huwelijksnacht. Jaren later vindt men haar gebeente in de kist, tussen de vergane resten van de bruidstooi..









.