Onderdeel van Lovegirlz.nl
Home0ver Icc**ABC- tjeBeLaNGrijK!!!BeyonceHoE wEet Je Of Hij je LeuK VinKLIK HIER NIETMSn NAmEsStErRenBeeLdenVraagjesZoEnTiPzzFotoboekGastenboekVrienden
HIJ VINDT JE LEUK ALS... ☺☺☺


Hij je niet in je ogen kan kijken en stottert wanneer hij tegen je praat.

Hij er een punt van maakt om in de wiskundeles naast je te zitten en wanneer zijn been vervolgens onder tafel 'per ongeluk' jouw been raakt.

Hij bloost wanneer zijn been jouw been raakt.

Hij je negeert als zijn vrienden in de buurt zijn. Vat het niet persoonlijk op, want hij wil ze waarschijnlijk niet laten merken dat hij je leuk vindt.

Hij altijd stomme grapjes tegen je vertelt om je aan het lachen te maken.

Hij die groene trui draagt die zo goed bij z'n ogen past wanneer hij weet dat hij jou zal zien. Wanneer je hem een complimentje geeft, haalt hij zijn schouders op en zegt hij: "Wat? Dit oude ding?"

Hij om je telefoonnummer vraagt en je ook belt of een sms-je stuurt wanneer hij zegt dat hij dat zal doen. Hij de hoofdtelefoon van zijn iPod met jou deelt wanneer jullie op weg zijn van school naar huis.

En hij Green Day overslaat om naar de sentimentele nummers te luisteren die hij stiekem voor jou heeft gedownload...

Hij luistert naar wat jij te zeggen hebt en dan niet over je schouder naar andere meisjes gluurt.
Zijn pupillen groter worden wanneer je hem in z'n ogen kijkt. Hij ziet je dan wel zitten. En dat is wetenschappelijk bewezen!

Hij je voor de gek houdt of probeert bij je in het gevlij te komen. Hij wil dolgraag jouw aandacht; wat hij er ook voor moet doen.
Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl