Maak je eigen website!
 quiz wel huisdier past het best bij jou
Welk huisdier past het beste bij jou? Doe de test!


1. Je houdt van buitenspelen
Ja
Nee

2. Je houdt van knuffelen
Ja
Nee

3. Je vindt het leuk om voor iets te zorgen
Ja
Nee

4. Je wil graag vaak met je huisdier spelen
Ja
Nee

5. Je houdt van grote huisdieren
Ja
Nee

6. Jullie hebben thuis veel ruimte
Ja
Nee



Kijk gauw hieronder voor de uitslag!





Allemaal Ja
Eén huisdier?!? Aan Eén huisdier heb jij echt niet genoeg. Een hond, een poes of een cavia. Of zelfs een paard. Jij kan niet kiezen. Jij wilt ze allemaal wel! Misschien moet je later in een dierentuin gaan werken! Of op een boerderij gaan wonen vol dieren!

4 of meer Ja
Je houdt er duidelijk van om buiten te zijn en om veel met je huisdier te knuffelen en te spelen. Je vindt het geen probleem dat je er dagelijks voor moet zorgen. Ook vindt je het niet erg als je huisdier wat groter is. Misschien is een hond iets voor jou? Of probeer je ouders ervan te overtuigen dat een pony toch echt het allerleukste is!

3 x Ja
Je vindt het wel leuk om een huisdier om je heen te hebben en er af en toe mee te spelen, maar je wilt ook tijd hebben voor andere dingen. Een kat past goed jij jou. Of een konijn of een cavia? Of toch een fret?

2 x
Een huisdier mwah. Soms wel leuk, maar het moet je niet al te veel tijd gaan kosten. Je wilt ook tijd overhouden voor je vriendinnen, sport en computer. Iedere dag een paar keer de hond uitlaten? Moet dat zo vaak? Misschien is een goudvis of een parkiet iets voor je of neem anders een wandelende tak.
Copyright by JS-Systems.nl