klik hier om naar lovegirlz te gaan!  
liefde...(L)
ik werd wakker en keek om me heen, waar was ik?
ik draaide me om, en zag de mooiste ogen die ook ooit had gezien. Het waren die van jonas. Hij streelde mijn rug, en drukte zijn lippen op de mijne. "heb je lekker geslapen schoonheid?" en hij grijnste. ik knikte en drukte m`n lippen weer op de zijne. ik draaide me om en trok m`n pantoffels aan. Jonas ging ook overeind zitten en ik leunde tegen hem aan. Hij gaf kleine kusjes op m`n rug. Ik sprong op en trok m`n broek aan. ik begon te springen in mn broek. Jonas grijnste naar me. "wat ben je toch een gek meisje..!!" ik glimlachte. "dat weet ik wel.." zei ik en trok m`n piamajas uit en trok m`n bloesje aan. Hij bekeek me van top tot teen. "maar wel een mooi meisje" mopelde hij. ik drukte m`n lippen nog even op de zijne en liep naar de deur opening. ik draaide me nog even om en gaf hem een kus handje.

"Heb je het al gehoord?" ik keek janneke wazig aan. ze schoof een eindje op en bracht haar hand naar haar mond. ik snapte het al. 'rodeltijd' een prachtig mooi woord voor wij meisjes. maar wat was er nou eigenlijk leuk aan rodellen. maaja, het maakte ook niet uit. ik was benieuwd wat janneke te vertellen had."volgens mij zijn dirk en myrthe druk bezig in de wc!" ik trok een vies gezicht. dat zou ik nou dus nooit doen. zelfs niet met Jonas, hij was mischien wel de oudste, en daarom ook de baas van ons twee, maar hij besliste niet waar, en wanneer we het gingen doen! ik keek naar janneke. ze beet van opwinding in haar lip. ik snapte het niet, vond ze het allemaal zo spannend? oke, ik wist ook niet was 'HET' was.. ik had het temminsten nog nooit gedaan.

ik tikte met m`n potlood op de tafel en keek om meheen, wat was er nou leuker dan school?:C als je het aan de klas vroeg wisten ze het allemaal wel! ik wist het wel zeker, ik had dan in alle uren dat ik in deze gore onder kauwgom besmeurde banken had gezeten , gezellig op jonas schoot gezeten, terwijl we elkaar dood knuffelden. ik zag ineens de ogen van jack op me gericht. ik keek vlug weg, maar keek vanuit m`n oog hoeken nog steeds naar hem.. had hij me al de heletijd aan gestaren? ik zou er toch maar een tijdje op letten...

maar ook bij nederland, wiskunde, en aardrijkskunde keek hij me aan. ik werd er zenuwachtig van, en ging hierdoor steeds harder met m`n potlood op de tafel tikken. ik vond het verschrikkelijk als iemand in het speciaal naar me keek, alleen jonas mocht dat doen. hij mocht uren naar me kijken, ik deed dat natuurlijk zelf ook het allerliefst bij hem. dan keek ik naar zijn bespierde lichaam, de lichaam die jongens bij mij in de klas nog niet hadden. Jonas en ik hadden elkaar ondmoet op een schoolavond. er was feest voor alle klassers.

een jaar terug: het was zo gezellig, ik had een glas juice d orange gedronken, terwijl hij al met een biertje in zijn handen stond. ik zat te dansen met een paar vriendinnen, maar van dat dansen werd ik erg moe, en ik ging aan de kant zitten. ik voelde iemand tikken op m`n schouder, en ik draaide me om. de ogen van Jonas waren de eersten die me opvielen. ik voelde m`n wangen gloeien, maar of dat nou van het dansen kwam of van de jongen die voor me stond. hij zei dat hij 17 was en dat hij naar een andere school dit jaar zou gaan. m`n lach verslapte, waar was ik nou mee bezig? ik stond met een jongen te praten, die ik waarschijnlijk na deze avond toch niet meer terug zag. ik zuchtte en keek hem aan. hij doorzocht m`n ogen. "hallo, is daar nog iemand?" ik schrok wakker. "hehe, daar was je weer. ik dacht al, zit ik m`n verhaal aan een zombie te vertellen?"en hij grinikte. ik glimlachtte. "ik moet heel even naar het toilet." hij knikte en nam een slok van zijn bier.. de geur drong door m`n neus. hoe konden jongens nou zoon goor goedje lekker vinden? "maar eerst..." zei hij, en trok me naar zich toe. "...een kusje" zei hij... was hij dronken ofzo? de geur van het bier werd steeds sterker, HIJ WAS DRONKEN!! ik rukte me los en mompelde dat ik zo weer terug kwam.

ik ging op de wc bril zitten. ik hoorde de urine in de pot druipen. wat moest ik nou met die jongen? hij was 17!!!! hoe kon een meisje van 14 nou met een jongen van 17? hij had vast eerder behoefte aan 'HET' te doen. ik zuchte en hees me weer in m`n broek.

"hehe, daar was je weer.. ik was je kwijt!!" ik keek in de afwezige ogen van Jonas, ik keek hem bedenkelijk aan. had hij dan helemaal niet naar haar geluisterd? "ik zei toch dat ik naar de wc ging?" zei ik opgelaten. hij knikte en legte zijn lege bier flesje weg. "ik ga" zei hij. "ik zie je vast snel weer." ik glimlachte. hij strompelde naar de uitgang. ik keek gespannen toe. ik rende achter hem aan. hij hikte. "zo," zei hij "dat was snel!" k keek hem aan. hij zag er niet uit! zijn haar zat door de war. hij had al weer een paar stoppeltjes op zijn kin, en hij stonk uit zijn mond. hij kon niet eens fatsoenlijk op eigen benen staan!!! ik pakte m`n mobieltje en drukte de nummer van de taxi in. met mijn ene arm om hem heen en in m`n andere hand m`n mobieltje liepen we een rondje door de buitenlucht. hij werd ineens heel bleek. ik keek geschrokken. hij rukte zich los uit mìjn greep en rende naar de put. er kwamen allemaal braak geluiden bij de put vandaan. ik keek met een vies gezicht toe. "met taxi simon." ik schrok van de stem die uit m`n telefoon kwam. "ja hallo, zou u een vriend van mij kunnen ophalen. hij heeft te veel gedronken, en is erg misselijk." ik hoorde een zucht aan de andere kant van de lijn. "is hij zo daanig misselijk dat hij m`n auto kan onder kotsen?" ik keek op, maar hij stond al weer op de stoep naar me te kijken, met een onbegrijpelijke blik. "nee, ik denk dat alles er nu wel uit is." ik hoopte het maar. anders kon ik wel lekker dokken, ik had tenslotte de taxi gebeld.

ik krabte op m`n hooft en klom m`n bed uit. ik rukte de gordijnen los en keek over de uitgestrekte weilanden. ik pakte een jurkje uit de kast en trok deze aan. het was een mooie dag voor school, ja, zelfs voor school! ik pakte m`n fiets uit de schuur en plaatste m`n tas achterop. onderweg naar school voelde ik een klap op m`n schouder. het was Jonas. ik schrok me dood, en slingerde met m`n stuur heen en weer. hij legde zijn hand op m`n onderarm. "heej meisie." de 'heej' was wel goed geweest. maar dat 'meisIE' klonk een beetje verwijft. als hij nou meis had gezegt was het al veel leuker geweest. ik draaide m`n hoofd naar hem toe. "nog bedankt dat je voor me die taxi hebt gebeld. toen ik vanmorgen wakker werd wist ik niks meer, maar tijdens het eten kwamen de gedachten weer helder te voor schijn... duss.. hoe kan ik je bedanken?" ik keek vooruit. en glimlachte.. "door me een drankje te geven naar school tijd!" hij keek me geschrokken aan. "je moet nog niet drinken op je 14de! weet je hoe ongezond dat is!" ik begon te lachen. "natuurlijk niet!! ik bedoel doe mij maar een glas juice d orange:P!" ik glimlachtte naar hem en hij glimlachte terug.

ik leunde tegen de stoel. ik werd zo zenuwachtig! wanneer kwam dat drankje nou eindelijk, en waarom zei hij nuu niks meer? waar bleef de muziek! ik zuchtte. "moeilijk he? stil zitten?" ik keek Jonas aan en glimlachtte. hij legte een hand op de mijne. "de drankjes komen zo wel" ik trok m`n hand weg, zo snel hoefde het nou ook weer niet te gaan. "wat is er nou?" hij keek me bezorgt aan. "ik..ik.." stotterde ik. "ik denk niet dat we elkaars handje nu al vast moeten houden." ik keek verlegen naar de tafel. hij kuchtte. "nee, dat hoeft ook niet." hij glimlachtte. "je bent geen klein kind meer, maar ik dacht.. misschien is dat romantisch." nu keek hij ook verlegen naar de tafel. ik lachtte. "maar zullen we maar eerst vrienden worden, en trouwens, je bent toch te oud voor me!"

nu: "Heay SGAT!!" ik keek om en keek recht in het gezicht van Jonas. we fietsten samen verder. hij vloog op de rem en gooide zijn fiets op de grond. ik keek vaag naar hem. hij rende naar m`n fiets en sleurde mij eraf. hij pakte me bij de hand en trok me de bosjes in. we renden door de bosjes en kwamen aan het eind van de bosjes er weer uit. ik keek over een weiland, met wittewieven bedenkt wit. ik keek recht in z`n ogen en rilde. hij keek me aan. "heb je het koud?" ik knikte en rilde nog een keer. hij opende zijn jas en sloeg zijn jas om me heen en zijn armen ook. we keken nu stilletjes naar het weiland. hij kuste in m`n hals. ik kreeg een rilling over me heen, en draaide me om. ik drukte m`n lippen op de zijne. "beloof me dat we nooit uit elkaar gaan?" vroeg ik. maar ik wist dat ik er nu al spijt van zou krijgen dat ik het gevraagt had.

ik melde me aan op msn.
JoNass:S Lizz myn Sgat!!: Heay LIEvurd!!
LIzzZZ!!:-) Jonas Luff Yàa!!!: Heay Sgat!!
LIzzZZ!!:-) Jonas Luff Yàa!!!: Allezz goed?
LIzzZZ!!:-) Jonas Luff Yàa!!!: Hallo!!!???
LIzzZZ!!:-) Jonas Luff Yàa!!!: Jonas Ben je daar nog!!!
LIzzZZ!!:-) Jonas Luff Yàa!!!: oke ik gaa... doeii!!luff yaà!! knzj!! wjnmk!!! wy NTB!!

waarom zei hij nou niks. ik zetten m`n icoontje op ofline. ik klikte het beeldscherm dicht. ik plofte op bed. waarom had hij nou niks gezegt? normaal zei hij honderd uit!!
*ping* een e-mail... van wie zou die nou zijn?! ik drukte het scherm weer aan en klikte op de e-mail. hij was van Jonas.
-------------------------------------------------
[i]heay sgat, ik had het erg druk.
sorry ik had het je moeten zeggen.
maaja, lizz?
ik hou ook van jou... dat meen ik..
doegg, ik spreek je morgen weer...[/i]
----------------------------------------------------

ik keek nog even naar het scherm en las het mailtje nog 3x over. zou ik een mailtje terug sturen? ik keek gespannen naar het scherm.. ik drukte het scherm dicht. "ook tot morgen, sorry Jonas, maar ik heb het te druk." mompelde ik in mezelf.

"heay Sgat!!" ik keek om. Jonas. ik holde op een drafje naar hem toe en sprong in zijn armen. "heb je zin om met me naar de weilanden te gaan?" vroeg hij. Ik moest van m`n moeder gelijk uit school naar huis komen, maar met zoon jongen als Jonas ging dat toch moeilijk!! "oke!" zei ik zo spontaan mogelijk.

"Heay liz" het was jack. "heay,jack." zei ik, en glimlachtte naar hem. "Alles goed?" ik knikte, ik was natuurlijk helemaal overdonderd, Jack had in dit hele jaar nog geen woord tegen me gesproken. "met jou dan?" vroeg ik. "heel goed:D" ik knikte nog een keer. "oke dan." en ik draaide m`n hoofd weer weg, voor mij was dit gesprek wel weer afgelopen. Hij werkt me verschrikkelijk op m`n zenuwen! "heej, eum..." ik keek hem weer aan. "eum... heb je zin om met mij een keertje iets te gaan drinken?" ik probeerde te glimlachen, ik had helemaal geen zin om iets met hem tegaan drinken! "oke, maar vandaag kan ik niet hoor..en morgen ook niet, en overmorgen..." "eej, als je niet wil ofzo, kun je dat ook gewoon tegen me zeggen, dan hoef je ook geen smoesjes te verzinnen..."zei hij. ik kleurde rood aan. "en je hoeft ook niet te blozen hoor:P" en hij glimlachtte. "ik euh... denk dat ik overmorgen wel kan." hij lachtte. "denk je dat? of weet je ook nog iets zeker?" ik schoot in de lach. "ik weet zeker dat ik overmorgen kan." zei ik. Jack, hij was nog de slechtste niet...

"Kijk een konijn!" riep ik uit. misschien iets te hard, wand het konijntje sloeg op de vlucht. "dom konijn"siste ik. Jonas schoot in de lach. "je bent zelf een dom konijn! wie schreeuwt er dan ook zo dan!:P" ik stompte hem in z`n maag. "heay heay!! je moet me niet ineens in elkaar gaan stompen!" ik hij begon me te kietelen. we rolden door het weiland. "STOP! STOP!" schreeuwde ik. maar hoe hard ik ook schreeuwde, hij stopte niet. ineens stopte hij en hij had z`n ogen ergens op gericht. ik keek achterom. ik zag nu ook waar hij naar keek. hij keek naar een herd. hij was nog geen 5 meter van ons verwijderd. "nuu niet schreeuwen" verluisterde hij lachend. ik gaf hem weer een stomp. hij drukte zijn lippen op de mijne. we hebben zo 5 minuten gezoent ofzo. maar toen voelde ik iets nat in m`n nek. "stil blijven zitten." verluisterde Jonas zacht. "wat is het dan?" piepte ik. "herd" zei hij. 8 minuten heb ik stil gezeten. "hoelang moet ik nog stil blijven zitten? m`n hele capusion zit al onder de kwijl!" hij lachtte. "je mag nu wel weer bewegen, gekkie!:P" ik stond op. het herd holde weg. hij lachtte en sloeg zijn armen om meheen. "ik hou van je , wist je dat?" verluisterde hij. ik werd helemaal warm van binnen. zoiets had hij nog nooit tegen me gezegt. ja, in een mailtje, sms, en op msn, maar niet zo.. ik keek in de ogen van Jonas. "ik hou ook van jou!" verluisterde ik terug. hij drukte zijn lippen op de mijne.

*trinnggg!! tringg!!!* "kan iemand even opnemen?" schreeuwde m`n moeder. "ik neem wel op!" schreeuwde ik. "met liz" zei ik in de telefoon. "met Jack, eum.. even over overmorgen... welke bar gaan we heen?" vroeg hij met een zacht, gevoelig, en kwetsbaar stemmetje. "kies jij er maar 1 uit, ik kom wel;)" zei ik. "ken jij dan een paar goede cafe`s dan kan ik er daar 1 van uit kiezen." zei hij. ik draaide met m`n ogen. "nou, de bahooma, de schol, de berends, cafe de brink, kies maar." zei ik. hij kuchtte." de bahooma? goed?" vroeg hij."ja, dat lijkt me wel goed ja..hoelaat gaan we dan?" vroeg ik. " 5 uur?" "ja, dat is goed."zei ik. "kom je me dan ophalen met de fiets?" vroeg ik. "oke, tot overmorgen." "tot overmorgen."zei ik.

"waarom zeikt juffrouw van manenkamp zoveel? kan ik er wat aan doen dat mijn geodriehoek breekt?" ik trok m`n wenkbrauwen op. "hoe krijg je in godsnaam voor elkaar je geodriehoek te breken?" vroeg ik. "wat? ik moet toch proppejes met lieve woordjes naar henk schieten?" ik draaide met m`n ogen. "heay, kijk eens wat hier staat!" ik keek over haar schouder mee in de glossy. "de naturel look komt helemaal in deze zomer! ***! ik heb helemaal geen naturel make-up!" ik keek haar aan met een opgetrokken wenkbrauw. ik dacht aan het afspraakje van jack. moest ik er niet mooi uitzien? "we kunnen ook vanmiddag even shoppen..." zei ik maar. dan kon ik ook wat make-up en kleren kopen voor m`n afspraak met jack.

janneke huppelde achter me aan, blijkbaar kon ze me niet bij houden. ik had er ook zoon zin in!!! "heb je een belangrijke afspraak ofzo?" ik keek haar aan. over die vraag moest ik even na denken. was dit een belangrijke afspraak? "nou, een belangrijke afspraak wil ik het niet noemen..." ze zette een fals lachje op. "oeeehh... liz heeft een date.." zei ze uitdagend. "het is geen date!" sputerde ik tegen. "nee" en ze schudde haar hoofd "en daarom sloof je je zo uit?" ik trok een wenkbrauw op. "ik sloof me helemaal niet uit!" van opwinding begon m`n stem te piepen. "kom liz.. dan gaan we mooie kleren uit zoeken voor die date van je.." ze gaf m`n een por in m`n rip, en een knipoog. "HET IS GEEN DATE" schreeuwde ik. ik had niet in de gaten, dat alle mensen in de straat me aan keken.
"je maakt je volkomen belachelijk!" zei ze. en ze glimlachtte.

eenmaal bij de only kwam er direct een verkoopster onze kant op. "en damens, waarmee kan ik jullie helpen?" "ach" zei ik. "we kijken alleen maar..." "we zijn kleding aan het zoeken voor haar date..." onderbrak janneke me. ik zuchtte diep. "ach kind! daar hoef je je niet voor te schamen?" zei ze. "wel als je al een vriendje hebt.." mompelde ik.

"dit truitje.." en de verkoopster hield een bruin goud kleurig schirtje omhoog. "... en deze broek" ze hield een bruine driekwartsbroek omhoog. "en hoeveel kost dat samen." vroeg ik met dicht geknepen ogen, zodat ik me beschermt had voor de prijs shok. "dhehrtnjieenennenhelfde, mmm, viujfdtiegenenenhelf...eum.. 64euro precies." ooh.. dat viel mee!! ik knikte en haalde een briefje van 70 uit m`n zak. daar ging 5maanden zakgeld.

"en wie is de gelukkige?" vroeg janneke toen we buiten de winkel stonden. "de gelukkige?" vroeg ik. "ja, je date!" ik lachtte. "hahaha, ik heb toch al een gelukkige!" ze draaide met haar ogen. "oja, die opa!" ik keek haar aan. "pardon? hij is nog erg levendig hoor!" ze trok haar neus op. "en 4jaar ouder!" wat bedoelde ze nou? dat jonas niet goed genoeg was? ik draaide m`n hoofd om en liep stevig door.

waar bleef jack nou? ik sta hier al de hele tijd op de stoep te wachten, maar hij komt maar niet! "heay!" ik draaide me om. dit was jack niet, dit was jonas! OMG! wat zou hij wel niet denken? jack komt zo en dan... ach ik wil er niet eens aan denken!! "wat zie je er leuk uit! speciaal voor mij?" hij keek me aan met een lach. ik lachtte een zenuwachtig lachje naar hem. "eum jonas, dit is niet wat je denkt hoor, ik heb een afspraak met jack." zijn lach verdween en hij draaide zich om, en liep weg. "Jonas, wacht nou even!" en ik holde achter hem aan. "ik heb niks met Jack!" hij draaide zich om, z`n ogen stonden vel. "nee, dat moest er nog eens bij komen!" zei hij bits, en beende door. "Jonas wacht nou!" ik schudde zijn hoofd en liep door. waarom geloofde Jonas haar nou gewoon niet? had zij hem ooit bedrogen? of had ze het gelijk aan hem moeten vertellen toen Jack haar gevraagt had?

"heay, wat kijk je somber!" en jack stapte van z`n scooter af. "heay" zei ik alleen. "heb je er geen zin meer in?" vroeg Jack met een onzeker gezicht. ik schudde van nee. ik kon er niks meer aan doen, wand voor ik er erg in had stroomden er traan stroompjes over m`n wangen. hij stapte van z`n scooter en sloeg zijn armen om me heen. "was is er nou liz?" ik keek hem vel aan en sloeg zijn armen van me af. hij keek me met zielige puppy ogen aan. "jij kan er ook niks aan doen..." zei ik maar. jack aaide m`n arm. "wat niet?" vroeg hij. "nou.." en ik barste weer in tranen uit. "ik .. ik.." "weet je wat? we gaan naar mijn huis. is dat oke?" ik keek hem aan en knikte.

"he die verdraaide sleutels ook!" en hij pierde aan het slot. de deur ging open. "madam, welkom in huise jack!" zei hij. ik lachtte naar hem. ik stapte over de drempel. er kwam een keffent hondje op me af en begon tegen me aan te springen. "ooh, dat is sander, de hond." ik lachtte. "heettie echt sander?" hij knikte. "ik vind hem meer een vicky!" zei ik lachend. hij gaf m,e een zachtte tik op m`n hoofd. "ssstt.." zei die. "sander.. euh.. ik bedoel vicky, staat erbij!" en we schoten allebei in de lach. "kom, dan gaan we naar de woonkamer." ik liep achter hem aan. "ga maar zitten. wil je iets drinken?" vroeg hij. "wat heb je allemaal?" hij liep naar de keuken." cola,sinas, jus dòrange, en..." "jus dòrange is goed." schreeuwde ik terug.

"vertel nou is wat is er allemaal aan de hand?" ik keek hem aan. "nou, je weet toch dat ik een vriendje heb?" vroeg ik onzeker. "ja, eum... Jano toch?" ik lachtte. "nee , Jonas. hij is boos omdat ik met jou iets ging drinken. maar dan denk ik, mag ik dan niks leuks doen? hij gaat ook zovaak uit! dan ga ik ook niet kinderachtig zitten doen!" hij keek me begrijpend aan. "dat is inderdaad niet leuk."zei hij uiteindelijk. "moet je nog wat jus dòrange?" ik schudde van nee. ik begon weer te huilen. "wat is er nou toch?" vroeg hij. "ik begrijp het niet.."huilde ik. "kom eens hier" en hij klopte naast zich. ik ging naast hem zitten. hij sloeg een arm om meheen. ik kroop tegen hem aan. ik voelde me beschermt bij hem. hij drukte me stevig tegen zich aan. "het komt allemaal goed" verluisterde hij in m`n oor. ik keek hem aan. het ging allemaal vanzelf, voor ik het wist waren zijn lippen al op de mijne gedrukt. ik liet het maar toe. Ik had toch geen keus.

ik rukte me los uit de omhelzing van jack. "Dit is niet goed!!" schreeuwde ik het uit. "nu heeft Jonas dus eem reden om zich druk te maken!" zei ik terwijl ik in m`n jas schoot. ik rende naar de deur. Jack kwam achter me aan. "nu nog niet gaan!" schreeuwde hij achter me aan. "hoe wouw je thuis komen?" vroeg hij. "ik loop wel!" en ik rende naar de hoek. hoe kon ik Jonas nou zo bedriegen? ik rende naar Jonas huis. ik draaide de klik om rende naar binnen. toen ik de trap op rende hoorde ik gegiegel uit de kamer van Jnas komen. ik opende de deur en zag Jonas en een ander meisje verwikkeld in een tongzoen. er schoten tranen in m`n ogen. ik rende de trap af. Jonas kreeg het in de gaten en rende achter me aan. "Liz ik kan het uitleggen!" schreeuwde hij. maar ik was de deur al uit.

*ding Dong!* ik keek naar de voor deur. ik zag de stekeltjes van Jonas boven het raampje uitsteken. ik opende de deur. hij stormde naar binnen. "wat moet ik nou." mompelde hij in zich zelf. "ik hou van je liz!" ik keek hem aan. "Jonas, ik moet je wat bekennen..." hij keek me aan. ik pakte zijn hand en we gingen zitten op de bank. "ik heb je ook bedrogen." zijn ogen schoten vuur. "***.." siste hij. "ja hallo!" schreeuwde ik tegen hem. "ik ben niet de enige die met iemand anders heeft gezoent! gisteren heb jij ook zitten te rollenbollen met zoon griet van de straat!" hij kuchtte."wie was het?" ik keek hem aan. "hoe bedoel je?" vroeg ik. "je weet best wat ik bedoel!" siste hij. "jack" zei ik. "en wie was dat kind?" hij keek me strak aan. "ik weet niet hoe ze heet." en hij keek verlegen naar de grond. we waren enkele minuten stil.
"en?" zei ik zuchtend. "hoe gaat t nou verder? is het nu uit?" hij schrok op. "liz" zei hij "we gaan het toch niet uit maken he? ik kan niet zonder je!" hij smeekte me om het niet uit te maken. "hoe kunnen wy elkaar nog vertrouwen?" zei ik. "we hebben elkaar beiden bedrogen!" ik zag een traan in zijn oog hoek zitten. "we kunnen het altijd nog proberen!" en hij trok zijn schouders recht om zich weer te vermannen. de traan bungelde aan zijn ooglid. ik stond op en liep naar het raam. was ik wel eens op Jonas? misschien wel niet eens meer, misschien was ik wel op jack... jack zat niet aan andere meisjes.. oke.. hij was niet perfect, maar wel beter dan Jonas. OMG! wat zit ik jack nou ineens op te hemelen! ik draaide me om en liep op Jonas af. ik drukte mijn lippen op de zijne. hij gooide me op de bank en friemelde met zijn hand onder mijn shirt. ik pakte zijn hand en trok hem eronderweg. hij keek me aan, en ik drukte mijn lippen weer op de zijne.hij draaide wild rond met z`n tong over m`n lippen. ik opende m`n mond en we tongden. ik ging rechtop zitten en maakte me los. hij sloeg een arm om meheen. "het is gelukkig niet uit!" zei hij trots. ik stond op. "is er iets?" ik kuchtte. "ja, ik voel een griepje opkomen denk ik..." zei ik. hij stond ook op en pakte m`n hand. "liz, luister even." ik keek hem aan, terwijl hij naar zijn voeten keek. "ikkeuhh.." en hij keek me aan. "liz, ik hou van je, en je bent t mooiste wat me ooit overkomen is.." ik keek hem aan en gaf hem een vluchtig kusje. "ik hou ook van jou.." zei ik. "maar nu moet je wel snel gaan, anders word jij ook nog ziek" grapte ik.

waarom voelden m`n benen niet aan als pudding toen Jonas zei dat hij van me hield? waarom voelde ik niet het zelfde als ik met hem zoende, als ik met jack zoende was het veel fijner. hij was zachter, en intensiefer. ik belde Janneke op. "met janneke" "met mij" "hoe was je droomprins?" vroeg ze. "welke?" zei ik lacherig. "het begint met een 'J' en eindigd op 'ack'" "oo die.." zuchtte ik. "we hebben gezoent" "dat zou Jonas leuk vinden!" zei ze. "hij weet t al" zei ik zacht. "en wat zei die?" "toen ik het hem wou vertellen, zat hij al te rollebollen met een tuttje waar hij de naam niet eens van weet" zei ik nijdig. "aah, klinkt gezellig.." zei ze sarcastisch. "dus het is uit?" vroeg ze. "raar genoeg nee.." "wat?!" piepte ze. "je gaat toch niet met een pedofiel?!" "ik wil ook helemaal niet! maar ik schrok dat ik zo aan Jack dacht! daarom heb ik hem maar gezoend..." zei ik verlegen. "zo zo, dus je bent een beetje op Jackie.." ".. is niet zeker." probeerde ik nog. "nee, daarom dacht je ook zo aan hem..." en ja, Janneke had weer eens gelijk, ik dacht veel aan jack. en daarom was ik misschien ook wel erg gek op hem! "misschien, maar ik moet ophangen." zei ik haastig."dag janneke tot morgen!" "maar liz, wacht nou..." ik druktte haastig het knopje in en nestelde me achter de computer. en ja hoor. Jonas was online, en Jonas niet alleen, ook Jack en Janneke waren online. *pingeling* *pingeling* *pingeling* ze praten ook nog allemaal tegen me.. eerst Janneke.

Jannikeè!!: oo, daar hievoor moest je zo snel ophangen?
lizzzz!! Jonas luf yaà!! 4-ever!": ja, natuurlijk, wat dacht jij dan?:P
Jannikeè!!: ik weet niet, misschien naar Jonas, of moet ik Jack zeggen!?
Lizzzz!! Jonas luf yaà!! 4-ever!: Janneke, shut up!:P
Jannike!!: het is toch zeker zo?
Lizzzz!! Jonas luf yaà!! 4-ever!: ik wil er nu even niet met je daar over hebben... oke?
Jannike!!: oke, je zegt het maar!

oke who`s next? oke Jack...

Jackkkkkk: hooi
Lizzzz!! Jonas luf yaà!! 4-ever!: hai
Jackkkkkk: Allez goed?
Lizzzz!! Jonas luf yaà!! 4-ever!: goed, en met jou?
Jackkkkkk: niet zo goed...
Lizzzz!! Jonas luf yaà!! 4-ever!: hoezo dat?
Jackkkkkk: ik moet de hele tijd aan je denken, en ik weet dat dat niet kan...
Lizzz!! Jonas luf yaà!! 4-ever!: ooh jack.. je weet dat ik je niet wil kwetsen!
Jackkkkkk: dat weet ik ook wel.

oke dat was Jack nuu Jonas, en dan zeg ik tegen iedereen doeii..

Jonas de man: Heay lieve sgat!
Lizz!! Jonas luf Yaà!! 4-ever!: heay lieff...
Jonas de man: Allezz goed met m`n sgatje?
Lizz!! Jonas luf Yaà!! 4-ever!: jaa natuurlijk...metjou?
Jonas de man: Ook!:D
Lizz!! Jonas luf yaà!! 4-ever!: mooi... maar ik moet gaan, ik moet nog veeeeeeeeeeeeel dingen doen!
Jonas de man: Oke liefste, Houvanjuumyn sgaatt!! wjnnk knzj!
Lizz!! Jonas luf yaà!! 4-ever!: houookvanjou!! wjonmk!! konzj!!

Lizz!! Jonas luf yaà!! 4-ever!: Ik moet gaan...
Jackkkkkk: ooo
Lizz!! Jonas luf yaà!! 4-ever!: doei..
Jackkkkkk: doeii

Janickeè!!: is ofline, en andwoord welicht niet.
Janickeè!!: Ik ga doeii!! houvanjuu! wjnmk knzje wy NTB!!

oke, tegen janeke hoefte ik geen dacht te zeggen. ik drukte m`n icoontje snel op ofline en ging op m`n bed liggen.

wie moest ik nou kiezen? waarom bleef ik nog bij jonas? om mezelf te bewijzen dat ik wel met een ouder vriendje kon? verliefd was ik niet op hem...waarom was de wereld zo ingewikkeld? *tring* *tring* "ik pak op!" schreeuwde ik naar beneden. "met liz" "met je liefste omaatje, is je moeder er ook?" "ja natuurlijk oma!" "oke, mag ik haar even?" "ja hier is ze" zei ik tegen haar terwijl ze het liedje van fransbouwer zat te neurien..

"ga je mee een weekje bij oma logeren in zandvoord?" vroeg mam. "in zandvoord?" vroeg ik met een opgetrokken wenkbrauw. "ja, oma gaat verhuizen naar zandvoord.. en dan kunnen we er een weekje heen! is dat niet geweldig?" "super mam." maar ik vond het eigenlijk helemaal niks. ik zat nu nog in de knoop met Jonas en Jack.

`*tring* *tring* "met liz" "met Jack" onee! hardbonkingen!! HELUP!! "ik vroeg me af, nou vraag me af, of je misschien zin hebt om nog een keertje iets te gaan drinken..." onee he, schips! en dan eindigt de "date" vast weer met een zoen. "liz, ben je er nog?" klonk er wanhopig door de telefoon. "ja, lijkt me leuk." "oke, wanneer spreken we af?" "half 7?" vroeg ik met een schor stemmetje. "is voor mij perfect, zou ik je dan weer op halen?" "is goed, maar ik moet nu op hangen... doei" ik wouw bijna de knop in drukken maar toen hoorde ik dat hij m`n naam riep. "liz, ben je daar nog!" schreeuwde hij. "ja, ik ben er nog" zei ik maar. "liz, je bent een bijzonder meisje." gelukkig zaten we aan de telefoon, zo kon hij tenminsten niet zo hoe rood ik werd. ik rende met de draadloze telefoon naar de spiegel en keek erin. TJONGE! Ik leek wel een tomaat! "ben je er nog?" "ja.." piepte ik. "ik ben er nog. "oke, dan zie ik je morgen?" "ja, tot morgen..." en ik drukte het knopje in.

ik begon wanhoopig in de kast te graaien, al die leuke truitjes waren nu ineens hartstikke stom! ik liep naar m`n moeders kamer en keek even rond in haar kast. ik zag een zwart glanzend stofje hangen. ik viste het uit het rek en keek er naar. het was een zijden jurkje. ik hield het voor. ik trok m`n t-shirt uit en gooide het zijden stofje over m`n hoofd. het zat me als gegoten. ik bekeek me in de spiegel. "mam!" riep ik uit, en stuiterde de trap af. "moet je kijken!" m`n moeder keek om het hoekje van de keuken. haar mond viel langzaam open. ze trok haar schort rond haar middel af en liep naar de bank en plofte neer. "wat is er mam?"vroeg ik. ik liep naar haar toe en plofte naast haar neer. ze bekeek me van top tot teen. "je lijkt sprekend op mij toen ik net zo oud was als jou in die jurk.." "mam, mag ik dit morgen aan?" vroeg ik. "tuurlijk!"zei ze. "waarvoor eigenlijk? heb je een date?" ik schudde m`n hoofd. "nee! ik kan toch niet daten als ik met Jonas heb!" "ja, hoe zit het eigenlijk met die jongen, ik zie hem nooit meer hier." zei ze. "er zijn wat omstandigheden." zei ik maar.

heay schat" "heay lieff" het was jonas. zou hij iets weten van m`n afspraak met Jack? "Alles goed?" vroeg hij. "ja met jou?"piepte ik angstig. "ook goed natuurlijk! ene.. we kunnen morgen wat afspreken." m`n hard slaakte een zucht. vandaag met Jack, morgen met Jonas. dat klonk wel een beetje sletterig, wand het leek wel of ik 2 vriendjes had, terwijl ik niks met Jack had. "kan dat liefje?" vroeg hij nog een keer. "ja, natuurlijk, tot morgen." zei ik. "oke, schat, dan spreek ik je morgen wel weer." "ja doei." over een uur kwam Jack al. het jurkje had ik nog niet aan, ik was veel te bang dat ik hem zou verknallen voor hij er is. hij hing veilig aan een haakje aan de kast. ik pakte een handoek en stapte in de douch.

met de handoek om m`n lijf liep ik de badkamer uit. ik keek naar mezelf in de spiegel. m`n haar hing slap langs m`n gezicht. krullen waren veel sexier. ik graaide in de la van m`n moeder, opzoek naar krulspelden. ik pakte een hand en draaide ze in m`n haar. ik rende naar m`n kamer en haalde het jurkje rustig van het hangertje. ik trok het jurkje soepeltjes over m`n hoofd en voelde het stofje zuchtten langs m`n lijf. ik pakte m`n beauticase en pakte een zacht grjs/witte oogschadow. ik sprijde zachtjes met m`n vinger het oogschadow op m`n oog. ik keek in de spiegel. het jurkje zat perfect, en de make-up ook. maar die krulspelden stonden wel een beetje maf, maar goed, die deed ik straks toch wel uit.

ik draaide de krul spelden uit. ik was precies op tijd. wand niet veel later ging de bel. het waren geen krullen geworden maar slagen. ik vond het eigenlijk wel goed. ik rende de trap af. Jack stond in de deur opening en keek me met open mond aan. z`n mond viel dicht en veranderde in een grijns. "je ziet er echt prachtig uit" zei hij met een zachtte stem. ik glimlachtte en keek naar m`n moeder. ze zat vresselijk te zeinen. "hij is leuk man!" gebaarde ze met haar mond. ik keek snel Jack weer aan. "zullen we gaan dan?" vroeg hij. "oke." knikte ik. hij stak een elleboog uit, en ik schoot met m`n arm erin.

"wat wil je drinken?" vroeg hij aan me. "laat maar, ik weet het al." ik keek hem vragend aan. "je wil toch jus dòrange?" zei hij zenuwachtig. ik glimlachtte naar hem. "ja" zei ik. "je bent toch niet zenuwachtig he?" hij grijnste. "wat denk jij dan? natuurlijk ben ik zenuwachtig, als ik met zoon mooi meisje uit mag.." ik blooste. nu werd ook ik zenuwachtig. vooral toen hij zijn hand op m`n been legde. "wil je dansen?" vroeg hij. ik pakte zijn hand en trok hem de dansvloer op. ik begon met zwingen, maar al gauw kwam er een langzaam nummer op. ik wouw gaan zitten. Jack greep me bij m`n hand. "waar denk jij waar je heen gaat?" hij grijnste hij pakte me bij m`n middel en trok me naar zich toe. ik legde m`n handen in zijn nek, en drukte m`n hoofd tegen zijn borstkas. "liz?" ik keek omhoog. "ik denk dat ik verliefd op je ben..." ik legde m`n hoofd weer op de zelfde plek als hij lag. hij heef m`n kin op. "ik hou van je liz..." hij kwam dichter bij met z`n gezicht. "niet doen" verluisterde ik. "hier krijgen we alleen maar spijt van..." hij knikte en legde zijn hand weer op m`n middel. "maar ik wil je lippen zo graag voelen..." verluisterde hij. ik ook graag de zijne. maar dat kon nou eenmaal niet. ik had aan Jonas beloofd om het nog een keer te proberen, en dat deed ik dan ook maar...

"zou ik je naar huis brengen?" vroeg Jack met een lach. "ja is goed" zei ik en glimlachtte. "ren je dan niet weer weg?" ik zuchtte. "begin je daar nou weer over?" grapte ik. "altijd!" grinikte hij. ik sprong bij hem achterop. "waarom ben je nog op Jonas?" vroeg hij vanachter zijn helm. "hoezo vraag je dat?" "nou, omdat hij zo oud is.." zei hij serieus. "ooh dus jij bent zo perfect!" "dat zeg ik ook niet..." de hele terug weg hebben we niet meer met elkaar gesproken. we waren nu erg dicht bij m`n huis, en ik sprong van de fiets. hij stopte. ik was het allerliefst direct naar binnen gevlucht om alles op een rijtje te zetten. maarja, zo dacht Jack er niet over. hij stapte af en liep met me naar de deur. ik opende de deur en zei gedag. "mag ik even binnen komen..." vroeg hij. "nou ik weet het niet... m`n ouders liggen al in bed en..." "oke liz, ik begrijp het al, je wil niks met me te maken hebben.." hij draaide zich om en liep het tuinpad af.

hoe kon ik nou zo stom zijn? Jack op een laag pitje houden was niet de oplossing voor de gevoelens die ik voor hem heb... *tringggg* "met liz" "met jonas." "heay!" riep ik. ik wouw zijn stem horen. waarom? omdat ik dan misschien niet meer aan Jack dacht. "Alles goed?" vroeg hij. "ja, met jou?" hij kuchtte. "niet zo goed.." ik trok m`n wenkbrauw op. "wat is er dan?" "ik zie jou niet..." hij grinikte. "man! je maakt me kats bezorgt! ik dacht die ligt met koppijn ofzo op bed!" zei ik nijdig. "meisje toch.. wat een fantasie! maare, hoelaat spreken we af vanmiddag, en waar?" "bij jou?"vroeg ik. "oke hoelaat? 2 uur?" "is goed.." "oke, dan zie ik je vanmiddag.." "oke doei!" ik drukte de knop in.

"nou, dus we gaan morgen ochtend naar oma toe." ik zuchtte. "Ik wil helemaal niet naar oma! ik heb hele andere dingen aan m`n hoofd... zoals Jack, en Jonas..." m`n moeder keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan. "misschien is het dan wel beter dat je naar je omaatje gaat, kun je alles op een rijtje zetten.." "MAM! Ik wil niet naar oma!!!!" m`n moeder keek me kwaad aan. "waar wil je dan heen? ik en je vader gaan wel naar oma toe, en ruben ook..." "mooi, heb ik in iedergeval geen last van rot broertjes!" "liz! ga je mond spoelen, nu!!" ik rende naar de deur. "waar denk jij nu heen tegaan jonge dame?" ze keek me kwaad aan. "WEG!!" schreeuwde ik. nu kwam ik niet om 2uur bij Jonas maar 1uur ik hoopte dat hij het niet erg vond.

"Jonas, ik ben er, sorry dat ik zo vroeg ben, maar ik had ruzie met m`n moeder..." ik keek in de woon kamer, maar daar zat hij niet. ook al niet in de keuken. ik holde de trap op. "JONAS" schreeuwde ik. "schit" hoorde ik de stem van Jonas verluisteren. "maak je in de kleren!" ik liep naar zijn kamer en opende de deur. ik schrok me dood! er schoot een pijn scheut door m`n hard. Jonas lag op bed met een meisje.. NAAKT! ik keek met gesperde ogen naar het bed, en draaide me om. ik holde de trap af. "LIZ, WACHT NOU EVEN!" riep hij. "NOG EEN KEER PROBEREN HE?" schreeuwde ik naar hem. "HOE DURF JE!" ik rende de straat op. ik was zo dom geweest om van elende niet om te kijken of er een auto aan kwam, en kledeng! daar lag ik. alles was vaag.

ik werd wakker in m`n bed. ik had knallende hoofd pijn, en er zat een vreemd persoon over me heen gebogen. m`n moeder en m`n vader zaten naast me. "ze heeft gelukkig niks." verklaarde de vreemde man. "maar voor de zekerheid moet je haar elke nacht om 3 uur wakker maken." m`n vader keek niks begrijpend naar de man. "waarom is dat dokter?" vroeg hij. OMG! dit was de dokter, wat was er gebeurd? ik dacht diep na, oja, natuurlijk! ik was zo kwaad op Jonas, ik ben waarschijnlijk tegen die auto aan geknald, maar waar was Jonas gebleven? ik keek om meheen, maar nergens was Jonas te bekennen. "u moet haar wakker maken omdat ze misschien in coma kan raken..." m`n moeder keek ineens geschrokken naar de dokter. "coma?" piepte ze. "ja, dat is meestal niet zo, maar het kan voorkomen dat er iemand in coma raakt als de gene een klap voor het hoofd heeft gehad." ik ging langzaam overeind zitten. "mam!" schreeuwde ruben. "ze is weer wakker!" "liefje!" m`n moeders ogen vulden met tranen. "gelukkig! je bent er weer!" de dokter haalde vlug een lampje uit zijn zak en scheen er mee in m`n ogen. "ja, ze heeft echt niks..." zei hij.

de volgende de dag zat ik al weer op de bank tv te kijken. m`n moeder plofte naast me neer op de bank. "het is allemaal mijn schuld liz.. ik had nooit ruzie moeten maken met je..." "ach nee.." zei ik. "het is allemaal Jonas schuld!" m`n moeder keek me raar aan. "Jonas? wat heeft hij ermee te maken?" ik trok m`n neus op. "ik kwam z`n kamer binnen en hij zat te rotzooien met een ander meisje! ze waren ***!" m`n moeder sloeg een arm om meheen. "en nu?" vroeg ze. "ik weet het echt niet! ach, het zat er wel in dat hij vreemd zou gaan, wand hij was vorige week ook al bezig.." "en dat liet je toe!" vroeg m`n moeder met open mond. "ik was ook vreemd gegaan..." ik kleurde rood aan. "ach kind!" "ja, en toen zei hij dat hij het zo graag nog een keer wouw proberen... en die kans heeft hij verknald!" m`n moeder keek me knikend aan. "wie was het?" ik keek haar aan. "wie?" vroeg ik. "ja, met wie heb je gezoend?" ik keek mam aan met een rode kop. "Jack" m`n moeder knikte. "had ik al gedacht, en je bent volgens mij ook smoor op hem.. of heb ik dat verkeerd?" ik schudde van nee. "nee mam, je hebt t helemaal goed!"

"heay liz!" ik keek achterom. jack kwam aan drafen. "heb je zin om na school tijd iets te gaan doen?" ik keek hem door zoekend aan. "ja.. is goed" en ik haalde m`n schouders op. "oke" en er verscheen een glimlach op zijn gezicht."dan zie ik je vanmiddag." ik was helemaal verbaast.. wat zouden we gaan doen dan?

ik stroppelde met m`n tas op m`n rug het school plein over. ik zocht jack. We hadden toch afgesproken. ik keek als een kind die der moeder kwijt was het schoolplein rond. na 5 mintuten rond kijken zag ik hem. hij zat op zijn fiets met een gras spriet in z`n mond, en een plastic tasje in zijn hand. ik rende op hem af. "Jack!" hij schrok op, en keek recht in m`n gezicht. wat had hij toch mooie bruin/groene ogen! "heay lizje" en hij glimlachtte warm naar me. "kom je achterop?" vroeg hij, en hij klopte op zijn zitje. ik knikte, en sprong bij hem achterop. "waar gaan we heen?" "dat zul je wel zien..." zei hij. ik hield niet van verassingen! vooral niet van die vagen!

hij stapte af bij een heuvel. "wouw je dit aan me laten zien?" hij grinikte. "nee, we gaan die heuvel beklauteren..."zei hij. ik keek hem aan alsof hij *** was. "ik heb hakken aan man!" hij keek naar m`n schoenen. "alsof ik daar niet aan gedacht heb.." en hij haalde vanachter zijn rug een paar gympen. "waar komen die vandaan?" "hij haalde het plastic zakje tevoorschijn. "hier vandaan... kom we gaan snel die heuvel op, wand anders zijn middernacht nog niet terug." wat kon hij toch overdrijven. ik bedoel, het wwas een heuvel, die misschien 28 meter hoog was...

we begonnen te klauteren, al gauw bleek dat Jack gelijk had. het was veschrikkelijk vermoeit. ik plofte neer en keek Jack uitdagend aan. hij kwam op me af. "is dame moe?" en hij grijnste. "ja!" en ik deed net of ik flauw viel. "waarom mag ik niet aan je zitten?" vroeg Jack nu serieus. ik schoot overeind. "dat mag.." en ik keek hem verlijdelijk aan. "waarom nu ineens wel?" vroeg hij niet begrijpend. "het is uit met Jonas..." hij keek me begrijpelijk aan. "dat spijt me..." "ach.. ik vind het helemaal niet erg, nu kan ik in iedergeval met jou leuke dingen doen.." hij kwam dichter bij en keek in m`n ogen. "mag ik?" vroeg hij. "altijd.." en hij drukte zijn lippen op de mijnen.

boven aan de heuvel bleek dat Jack iets had georganiseerd. er lag een kleed met 2 glazen 2 borden 2 messen en 2 vorken. om het kleed lagen allemaal waxime lichtjes. het begon al te schemeren. "hoe laat is het?" zei ik geschrokken. "dat hoef jij niet te weten!" ik keek hem woedend aan. "je moeder weet waar je bent..." "echt niet!" piepte ik. "denk je nou echt dat ik dit niet allemaal besproken heb met je moeder?" en hij grijnste. "geregelt?" vroeg ik. "ja, ik heb je al 5 dagen geleden geregelt, ik ben bij joun moeder aan de deur geweest, toen wij tussen uur hadden..." zei hij. "wat romatische!" piepte ik. hij pakte mijn hand en trok me naar zich toe. "ik doe alles voor zoon mooi meisje als jij..." en hij drukte zijn lippen op de mijne. vlinders vlogen door mijn lichaam. hij streelde over m`n rug. ik voelde me zo goed! ik wouw dat dit nooit eindigde...

"wat wil je hebben?" vroeg Jack. "het maakt mij niet uit, als ik maar bij jou ben..." en ik grijnste naar hem. "wat ben je toch een slijmbal!" en hij begon me te kietelen. nooit gedacht dat Jack zo romantisch was! hij stopte opeens en begon m`n arm te strelen. "je hebt nooit geweten hoe graag ik dit had gewild.." verluisterde hij. "ik ben verliefd op je liz..." ik keek in zijn ogen. "ik ben ook verliefd op jou..." zei ik, en hij drukte zijn lippen op de mijne.

ik ad macaroni met kaas, en we dronken jus dòrange. er waren al 5 kaarsjes uit gewaait, maar het bleef romantisch. toen ik de macaroni op had pakte Jack m`n hand en bracht me na achter de heuvel. je kon nu over de zee kijken. hij pakte een doosje uit zijn zak en hief het voor me. "liz, ik ben verliefd op je, en aangezien jij ook op mij bent wouw ik je iets vragen..." hij knielde voor me neer en opende het doosje. in het doosje zat een ringetje. ik schrok wel.. zou hij mij ten huwlijk vragen!!! nee natuurlijk niet! "lieve, lieve liz... wil je mijn vriendin zijn?" ik keek hem aan. "ik bedoel natuurlijk verkering he.." zei hij onzeker. "wat is dat nou weer voorn domme vraag!" hij keek me raar aan. "natuurlijk wil ik dat!" hij deed de ring om m`n vinger en ik duwde hem achterover. "ik hou van je..." verluisterde ik in zijn oor. hij aaide mijn haar achter m`n oor. "ik ook van jou.." verluisterde hij terug.

"wat wil je hebben voor je verjaardag?" vroeg m`n moeder. ik keek op. "mam... ik denk nu toch nog niet aan mijn verjaardag!" m`n moeder trok haar wenkbrauw op. "heb je wel even naar de datum gekeken meisje?" ik haalde m`n schouders op en liep naar de kalender. en ja hoor. over precies 8 nachtjes werd ik 16!ik rende naar m`n moeder. "MAM, HET IS AL OVER 8 NACHTJES!!" schreeuwde ik uit. "HAD JE DAT NIET EVEN KUNNEN ZEGGEN!" m`n moeder haalde haar schouders op. "dat doe ik nu al toch?" zei ze. ik wist even niet wat ik moest zeggen. "maar je hebt nog 8 nachtjes..." ik knikte. "ik moet nog zoveel mensen uit nodigen! Janneke, tessa, Jack.." "ja, hoe was het gisteren met jack?" vroeg ze. "he wat?" "je hebt toch gisteren met hem gegeten, en ik hoorde je gister avond helemaal niet thuis komen.." zei ze. "he, mam! daar ben ik nu toch helemaal niet mee bezig!" "mag ik dan helemaal niet weten hoe je aan die ring komt?" en ze wees naar de ring die Jack aan me gegeven had. "nou goed dan.." zei ik, maar ik wilde het er helemaal niet met haar over hebben. "hij is mijn vriendje..." m`n moeder trok een wenkbrauw op. "en...?" vroeg ze. "wat en? er is geen en!" m`n moeder zuchtte.

*tring* *tring* "ik neem hem! schreeuwde ik naar beneden. "met liz" "met jonas" onee, ships! "hallo" zei ik nog maar een keer. "eum, liz, het spijt me heel erg..." ik zuchtte. "ik heb geen zin om met je te praten.. doei" en ik drukte de knop in, maar niet veel later ging de telefoon weer. "met liz" "liz, we kunnen er toch over..." en ik drukte hem weer weg. toen belde hij weer, maar ik heb toen niet op gepakt, m`n moeder wel. ik hoorde haar boven nog schreeuwen. dat hij me niet meer moest lastig vallen, en dat hij bovendien toch te oud was. het liefst had ik bij jack in de armen willen liggen.

ik moest maar weer eens op msn gaan, ik was er nu al 2 weken niet op geweest, het wet weer eens tijd!

al direct toen ik online kwam prate er al weer een paar tegen me. de eerste was jessie.

jesss!: lang niet gesproken!
lizz! Jonas luf yàa!! 4-ever!: nee, cekkerr niet!!
jesss!: Jonas?
Lizz! Jonas luf yàa!! 4-ever!: wat is er met jonas?
jesss!: chack je naam lieve sgat...

oja, ships, Jonas stond er nog steeds in...
wat moest ik er nu in zetten dan? 'Jack luf yaà!' ? nee, dan zou Jonas denken dat ik een vieze player was, nee, ik moest alleen m`n naam er maar in zetten. maar dat was dan weer lullig voor Jack, we hadden nu oficieel verkering, en als ik hem niet in m`n naam zet, dan zal hij wel denken, nee, ik moest hem er wel in zetten...

Lizz! Jack luf yàa!!: zo beter?
jesss!: Jack?:O
Lizz! Jack luf yaà!!: ja, Jack...

volgende. onee, Jonas...

jonass:s: Heay sgat! is het waar wat je in je naam hebt staan?
Lizz!! Jack luf yàa!!: jaa!!
jonass:s: ooh.. ik bedoelde die andere eigenlijk...
Lizz!! Jack luf yàa!!: nee, die was zo oud.. kats verleden tijd!
jonass:s: ik wist niet dat je er zo over dacht...
Lizz!! Jack luf yàa!!: ja, ik lig niet te rollebollen met een tutta die wel 'het' wil doen... en trouwens ik ben veel gelukkiger met Jack..
jonass:s: dat meen je niet!
Lizz!! Jack luf yàa!!: dat meen ik wel!
jonass:s: en die naam meen je ook niet..
Lizz!! Jack luf yàa!!: sorry hoor jonas, maar je bent verleden tijd, ik heb nu dikke verkering met Jack, en ben smoor verliefd op hem!
jonass:s: liz, je gaat hier zoon spijt van hebben! wat ik je zeg!!:E:(

wat bedoelde Jonas hier mee? het maakte me eigenlijk een beetje bang...

Lizz!! Jack luf yàa!!: Jonas!! zodemieter op!!
jonass:s: laat me niet lachen! ik ben zo kwaad op je!! dat vriendje van je gaat eraan!!:E
Lizz!! Jack luf yaà!!: grote bek, maar een klein hartje!
jonas:E!!: blonde trien! ik had je allang moeten pakken!
Lizz!! Jack luf yàa!!: het is maar goed dat je het niet gedaan hebt, wand anders had ik je wel zoon trap in je *** gegeven!
jonas:E!!: pff! laat me niet lachen! je kan niet eens trappen.. laat staan in m`n ***! ik ben wel 18 en jij bent 15 en een meisje..
Lizz!! Jack luf yàa!!: wat wou je daar mee zeggen?

er kwam geen anw meer wand Jonas ging ofline. ik kreeg de rillingen over m`n rug. hij was zo eng! gelukkig! de volgende die prate was Jack.

Jackk! Lizzz! mijn grote sgat!: heay lievurd!
Lizz!! Jack luf yàa!!: heay sgat.. ik ben bang!
Jackk! Lizzz! mijn grote sgat!: waarvoor:O?
Lizz!! Jack luf yàa!!: voor Jonas!
Jackk! Lizzz! mijn grote sgat!: Jonas? wat heeft hij je geflikt.

ik vertelde Jack het hele verhaal over Jonas, en wat hij allemaal had gezegt..

Lizz!! Jack luf yàa!!: dat had hij allemaal gezegt!!
Jackk! Lizzz! mijn grote sgat!: GVD!! Wat slaat dat nou op! als hij met een vinger aan je komt breek ik zijn hele hand!
Lizz!! Jack luf yàa!!: ooh, Jack.. ik ben zo bang dat hij hier komt!
Jackk! Lizzz! mijn grote sgat!: wacht, ik kom even naar je toe...
Lizz!! Jack luf yàa!!: nee joh.. dat hoeft niet..
Jackk! Lizzz! mijn grote sgat!: ik ben je vriendje, dan moet dat!
Lizz!! Jack luf yàa!!: wat ben je toch ook een sgat! maar als het niet mag dan moet je niet door zeuren!!
Jackk! Lizzz! mijn grote sgat!: dat weet ik toch:P natuurlijk doe ik dat wel! ik wil nu bij je zijn!
Lizz!! Jack luf yàa!!: oke oke, tegen jou kan ik toch niks beginnen.. dag sgat,, tot zo!! houverschrikkelijkveelvannjuu!
Jackk! Lizzz! mijn grote sgat!: doei snoes,, houookverschrikkelijkveelvanjouu!!

"schat, het komt allemaal wel weer goed.." ik keek jack hoop vol aan. misschien had jack wel gelijk, en kwam alles wel goed, en had Jonas gewoon een grote bek.. maar ja, wie kon het bewijzen. "waar ben je eigenlijk bang voor?" vroeg hij. waar was ik eigenlijk bang voor? dat hij mij iets aan deed of Jack of juist beiden? "dat hij ons iets aan doet.." zei ik maar, ik was helemaal in de war, door wat jonas allemaal had gezegt.. "weet je wat... ik kom vannacht wel bij je slapen, als het mag van je moeder.." ik grinikte.. "je hebt m`n moeder al grotensdeeld in je zak.." hij lachtte ook. "dat is waar, maar dan ga ik nu even vragen, en dan daarna m`n spullen ophalen, als ik uitteraad mag."ik glimlachtte. "ik hou van je..." verluisterde ik. "ik hou ook van jou.." verluisterde hij terug.

het was nu negen uur en ik was zo moe als ik weet niet wat! ik zat tegen Jack aan met m`n ogen dicht. "ben je moe meisje?" vroeg hij zacht. "ja.." kreunde ik. "kom mee! we gaan naar bed.. ik kan niet langer naar dat zombiehoofd van je kijken!" en hij grinikte.

eenmaal in bed kroop Jack op zijn matras. ik zuchtte. "waarom kom je niet bij me liggen?" vroeg ik. "omdat ik dacht dat je er nog niet aan toe was..." en hij nestelde zich naast me neer. hij streelde mijn rug. hij had warme zachte handen. ik kuste zijn lippen. ik ging met mijn handen onder zijn shirt, en begon zijn nek te zoenen. "liz, je bent er nog niet aan toe.." "stil!" siste ik. hij maakte zich los. "als je het nu doet, krijg je er spijt van.." ik keek hem aan. "ik wil het zo graag.." hij zuchtte. "ik heb het nog nooit gedaan.." verluisterde hij. ik aaide zijn rug. "ik ook niet.." hij keek op. "echt niet?" vroeg hij. "nee, echt niet." en ik drukte mijn lippen weer op de zijne. "wil je het nu doen dan?" ik knikte. "niks liever, dan met jou!" hij legde me neer op mijn rug en kuste mijn lippen. hij friemelde onder mijn shirtje en betaste mijn borsten. ik zoende zijn nek. hij friemelde nu aan zijn broek, en ik ook.

die avond ben ondmaagt door de liefste jongen op de wereld, maar wat moesten we nou met jonas? ik wist het niet, maar nu wouw ik m`n hele leven bij Jack in de armen liggen..

"vieze slet!" m`n hard bonkte in m`n keel. "ik weet heus wel wat je gedaan hebt!" "wie is dat? is dat Jonas?" vroeg Jack. "ja" piepte ik. "ja ik ben het Jackie!!" schreeuwde Jonas nog een keer. Jack pakte de telefoon uit mij hand en begint rustig een gesprek aan te knopen met Jonas. "heay, die Jonas." begint hij het gesprek. "heay Jackie, kom je even gezellig doen?" zei Jonas sarcastisch. "ja, inderdaad, ik snap eigenlijk niet waar je je zo kwaad over maakt.." zei hij. "ooh, snap jij dat niet?!" "nee" zei Jack cool. "logies, jij hebt het meisje.." Jack begon te griniken. "sorry hoor, maar je hebt het er zelf zo naar gemaakt.."

er kwam een getuut uit de telefoon hoorn en Jack gaf hem terug aan mij. "ik snap niet wat je in die gozer hebt kunnnen zien..." hij keek me aan. "ik weet t ook niet.." zei ik, en ik barste in tranen uit. hij liep naar me toe en sloeg een arm om meheen. "wat is er toch allemaal aan de hand meisje, je maakt je zo druk om een mizerich ventje. ik heb ook spieren hoor!" grapte hij, om me aan het lachen te maken. "wat kan hij ons aan doen dan?" ik keek op. "zoveel dingen! hij kan ons vermoorden, shanteren, ondvoeren..." "hoo eens even, dat lukt hem nooit!" onderbrak hij me. "ben jij dan helemaal niet bang?" piepte ik. "nee, nouja, een klein beetje, ik ken Jonas niet, en ik weet daarom dus ook niet waartoe hij allemaal instaat is.. maar denk maar aan 1 ding: wij zijn met z`n 2en en hij is in zijn eentje..." daar hand Jack gelijk in. waarom zat ik zo tegen hem te zeuren, en zielig te doen, daar shiet hij toch niks mee op! ik drukte mijn lippen op de zijne. Jack maakte zich los. "wat bedoelde Jonas eigenlijk met 'ik weet wel wat je gedaan hebt'?" vroeg hij. ik dacht diep na,. ik wist het ineens. "natuurlijk! hij weet dat wij met elkaar naar bed zijn geweest!" riep ik uit. Jonas dacht ook na. "dat kan niet liefje, dat zou betekenen dat hij hier allemaal cameras heeft hangen, om je te kunnen bespieden..." ik schrok op. "misschien hangen hier wel allemaal cameras!" het nare gevoel speelde weer op. ik keek rond de kamer. "meisje, maak je nou niet zo druk. hoe heeft hij ooit hier cameras kunnen hangen?" vroeg Jack. dat vroeg ik me ook af, en natuurlijk kon het niet, maar de gedachten speelden rond in m`n hoofd. "ik ga om msn!" zei ik. "kijken of hij online is, en dan kan ik het hem zelf vragen hoe hij 'het' weet.

ik plofte op de bureaustoel en drukte de knop van de computer in. "wat ben je sexie als je achter de computer zit.." zei Jack lacherig. "goh wat sexie." nu schoot ook ik in de lach. maar toen msn zich aanmelden werd ik weer serieus. er waren er 3 online.

-janneke
-daan
-en Jonas

ik klikte Jonas vlug aan, maar dat had eigenlijk niet gehoefen wand hij klikte mij al aan.

Jonass:s: heay s*x fanaat!
lizz!! Jack luf yàa!! 4-ever!!: ook hallo, ik wouw je wat vragen..
Jonass:s: ik jou ook, maarja, de dame mag wel eerst..
lizz!! Jack luf yàa!! 4-ever!!: hoe weet je dat Jack en ik naar bed zijn geweest?
Jonass:s: ach, ik liep langs je huis, en toen zag ik ligt branden, en toen zag ik jullie schaduwen bewegen op het gordijn.

alles werd me ploteling zo duidelijk! voor cameras hoefde ik in ieder geval niet bang te zijn..

lizz!! Jack luf yàa!! 4-ever!!: je wouw me toch nog wat vragen?????
jonass:s: ja, waarom wel met Jack en niet met mij?
lizz!! Jack luf yàa!! 4-ever!!: hoe bedoel je?
Jonass:s: waarom wil je wel met Jack naar bed, en niet met mij?
lizz!! Jack luf yàa!! 4-ever!!: omdat dit vanzelf ging, en ik wouw het zelf! waar schijnlijk was ik niet meer verlieft op je, en dan bedoel ik het niet beledigend.
Jonass:s: oke, je hebt je punt gemaakt, ik ga niet meer dreigen, maar ik probeer je nog wel terug te krijgen!
lizz!! Jack luf yàa!! 4-ever!!: Jonas, wanneer zie je nou eens in dat ik gelukkig met Jack ben?
Jonass:s: JACK! daar word je noooooooooooit gelukkig mee!
lizz!! Jack luf yàa!! 4-ever!!: hij zit naast me hoor...
Jonass:s: ooh, jullie zijn ineens zo onafschijdelijk?
lizz!! Jack luf yàa!! 4-ever!!: altijd...
Jonass:s: mmmm, ik gaa weer doei.

en zijn icoontje vloog op ofline. onder tussen had Janneke tegen me gepraat, en was joefien en maikel online gekomen, en maikel prate tegen me. "vergeet je niet dat ik er ben?" grinikte Jack. "natuurlijk niet. kom, we gaan samen praten op msn, er zijn allemaal kinderen in onze klas online!" hij plofte neer in de stoel naast me. "ik heb hier helemaal geen zin in!" riep Jack hopeloos uit. "ik wil je zoenen! met je knuffelen!" zei Jack op een dramatische manier.
ik keek hem aan. "wacht, ik zeg even doei, en dan kom ik bij je.." hij lachtte. "je word toch geen kassa jufrouw og wel?"

Janneke!!!: heey Lizzssjjee!
Lizz!! jack luf yàa!! 4-ever!!: heay sgat, ik moet gaan! doeii!!
Janneke!!!: ho ho, waar moet je nou weer zo snel naar toe?
Lizz!! jack luf yàa!! 4-ever!!: JACK!
Janneke!!!: Jack?
Lizz!! jack luf yàa!! 4-ever!!: ja, we hebben verkering
Janneke!!!: zins wanneer?Ö
Lizz!! jack luf yàa!! 4-ever!!: zins eum.. een week?
Janneke!!!: je verteld me maandag maar alles!!
Lizz!! jack luf yàa!! 4-ever!!: daar hou ik je aan.. maa jaa. doeii! houvanjuu!!
Janneke!!!: kook van jou

"nu vertel je me alles!" en janneke trok me naar de wc. "ja, wat moet ik zeggen.. je weet wel.." janneke lachtte. "natuurlijk weet ik het wel, maare, HALLO DETAILS!!" ik lachtte. "wil je het echt weten?" vroeg ik. janneke draaide met haar ogen. "Graag!!" ik zuchtte. "nou, het begon 5 weken geleden. Jack kwam naar me toe in de pauze en vroeg of ik iets met hem wouw drinken, dat hebben we toen gedaan. maaja, dat weet je vast nog wel.."janneke knikte. "ga verder!" riep ze uit.

"ik ging net naar jack, en toen kwam ik Jonas tegen... hij was woedend! maar ja, Jack kwam me ophalen. ik was natuurlijk helemaal in tranen, en toen gingen we naar zijn huis. we gingen daar wat drinken, en ik legde alles uit. toen hebben we gezoent..." janneke stak haar hand op. "ho eens even! gezoent? waarom heb je dat niet eerder verteld! IK BEN JE BESTE VRIENDIN! die dingen moet je in het gevolg met me bespreken!" "dan moet ik je nog heeeeeeel wat vertellen.." zei ik. "ga je gang..." janneke liet haar hoofd rusten op haar hand. "nou, toen ben ik opgestaan en gezegt dat dit niet kon.." janneke draaide met haar ogen. "wat ben je toch raar, maar ga verder..." ik lachtte. "toen ben ik naar huis gegaan, en toen 5 dagen later hebben we weer wat afgesproken. om wat te gaan drinken, en dit keer was het wel gelukt. toen hebben we gedanst, en weer bijna gezoent." janneke keek me aan. "joun schuld zeker weer?" grapte ze. "ja, indd!" en ik lachtte. "vertel verder!" ik gaf janneke een klap. "laat me dan eens uit praten!" lachtte ik. "oke, oke, ik hou me stil!" "dat is je geraden! maar ik ga weer verder.. de volgende dag had ik een afspraak met Jonas, maar die was weer eens vreemd gegaan, dus die mocht oprotten. toen heb ik weer iets afgesproken met Jack. we zijn naar een heuvel gegaan, hebben hem beklommen, en veel gezoend. boven op de heuvel had hij een heel picknick georganiseerd, met waxime lichtjes enzo, en toen hebben we weer gezoend, en aan het einde van de avond bij de zee, heeft hij me verkering gevraagt met een ring.. de volgende dag op msn begon Jonas te dreigen, ik was zo bang! Jack is toen gekomen en heeft bij me geslapen. maarja, we hebben niet alleen geslapen..." jannekes mond viel open. "je hebt 'het'gedaan?" ik knikte. "liz! dit kon je toch niet voor me verbergen?" ik blooste. "nee, eigenlijk niet he? maar het was geweldig!"

janneke wist het nu allemaal, maar de les begon al weer. Jack en ik keken elkaar verlieft aan. mvr. mulders had het volgens mij gezien wand ze tikte op het bord en keek naar ons beiden, eerst had ik helemaal niks in de gaten. maar Jack wel en hij zeinde naar mvr mulders. ik keek op en zag dat de hele klas naar me keek. ik werd zo rood als een biet! mvr mulders glimlachtte. "volgens mij zit er een nieuw stelletje bij jullie in de klas jongens.." jack en ik keken elkaar aan en schoten in de lach. "oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehh!!" weerklonk het door de hele klas. janneke stak haar hand op. "mvr mulders? mogen misschien de stelletjes naast elkaar zitten?" mrv mulders glimlachtte. "dat is misschien wel helemaal niet zoon slecht iedee janneke.. ik bedoel ik ben biologie lerares, dan kunnen we zo een nieuw project op richten. wie van jullie zijn allemaal een stelletje?" Jack en ik staken een hand op, maar ook michel en joefien staken hun hand op. nooit gedacht dat hun iets hadden! "oke, dat zijn er twee.. we verdelen de klas door tween, en we zetten de stelletjes bij elkaar. het project gaat zo. jullie gaan een maand bij houden hoe de stelletjes zich aan voelen, en zich ondwikkelen in een relatie..." ik schaamde me dood. we werden nu een project! ik keek jack smekend aan. jack verluisterde. "bekijk het van de leuke kant.. we kunnen nu een maand naast elkaar zitten en alles doen wat we willen!" ik glimlachtte. ik wist niet of ik wel blij moest zijn, maar Jack had gelijk, nu konden we mega veel samen doen!

in de weken die volgden vond ik het minder leuk met Jack, ik voelde me erg bekeken, en kon me niet helemaal geven. bang dat iemand op de leor was om aantekeningen te maken. ik merkte aan Jack dat hij het helemaal niet erg vond. hij deed het zelfde als altijd: lief en het maakt hem niks uit of iemand het zag. maar ik zat er wel mee. daarom wou ik het allerliefst thuis met hem knuffelen. kon niemand ons zien.

"HEAY SGATT!!" hoorde ik Jack schreeuwen over de gang. sins het project riep hij altijd door de gang naar me. ik vond het geweldig, alleen dat iedereen het hoorde was minder. hij drukte zijn lippen op de mijne en sloeg een arm om meheen. "leuk he dat we alles nu zomaar kunnen doen?" verluisterde hij in m`n oor, en zoende mijn nek. "nou.." ik wilde hem het vertellen. ik kon er niet meer tegen. ik wou het weer zoals vroeger. lekker geheim op de heuvel over de zee kijken. terwijl we knuffelden. "wat is er liz?" ik keek hem aan. "vind je het niet leuk?" vroeg hij alsof z`n leven ervan af hing als ik zou zeggen dat ik het niet meer leuk vond, of ik verbeelde me het gewoon. "laat maar.." en ik drukte m`n lippen op de zijne. we liepen hand in hand door de school toen Jack ineens tegen iets of eerder iemand aan botste. het was Jonas. hij keek kats nijdig naar Jack en toen poeslief naar mij. wat een walgelijke jongen was het toch. "ga je mee liz?" vroeg Jonas met een grijns. "waarom zou ze?" vroeg jack met een rimpel in zijn voor hoofd. "Jackie.." zei Jonas hoofd schuddend. "volgens mij had ik jou niks gevraagt... liz?" vroeg hij en keek me aan.

"eum, Jonas liever niet.." bracht ik maar uit. ik was nog steeds als de dood voor hem! "oke, mij best.. andere keer dan?" vroeg Jonas hoopvol. "rot op Jonas.. je krijgt der toch niet..." zei Jack zuchttend. "JACKIE!" schreeuwde jonas. "hoe vaak moet ik je nog zeggen dat ik het niet tegen jou heb maar tegen liz?" jack keek me aan. ik knikte. "ze wil niks van je.." zei Jack met een zelfverzekerde stem. "dat kan ze rustig zelf beslissen.." zei Jonas poeslief tegen me. "Jonas..." zei ik met een trillende stem. "ik ben niet meer op je. ik WAS op je. ik ben NU op JACK." hij keek me met open gesperde ogen aan. "hebben we dan helemaal geen kans?" vroeg Jonas hoopvol. "nee, ik ben nu met Jack. waarom wil je dat niet in zien?" ik werd steeds zelf verzekerder, maar was nog steeds aan de grond genagelt.

maar ik was nog steeds op m`n hoede als Jonas Jack of mij een tik wou verkopen. maar er gebeurde niks. Jonas bleef rustig en nam plaats op de trapleuning. "maar.." zei Jonas. "ik ben helemaal hier naar toe gekomen om jou op te halen..." ik knikte. "dat had je niet hoeven doen, als ik wil dat je me op haalde had ik het wel gevraagt, maar dat heb ik niet.." Jonas knikte en perste een glimlach op z`n gezicht. "jack.."verluisterde ik. "ga jij anders maar alvast naar buiten, ik kom zo.." Jack zuchtte en stapte op de deur af. ik ging naast Jonas op de trapleuning zitten. "waarom loopt het nou zo?" vroeg Jonas wanhopig. "tja.." jonas keek me aan. "het is misschien ook wel je eigen schuld.." zei ik, en Jonas knikte. "je hebt ook gelijk, ik had je nooit mogen bedriegen... ik heb er zoon spijt van liz.. echte spijt!" er vloeide in straan in z`n oog. "ik weet ook wel dat het je spijt, maar dit is niet de eerste keer!" zei ik. hij keek naar zijn schoenen. "waarom Jack?" siste Jonas. "waarom hij?" ik lachtte. "omdat ik van hem hou en verlieft op hem ben..." hij schudde zijn hoofd. "je houd niet van hem!" zei hij strijd lustig. "nee, dat klopt. ik hou ZIELS veel van hem, en geen andere jongen kan het aan hem tippen.. zelfs geen Jonas.." Jonas hief zijn hoofd op. "je houd echte van hem he?" vroeg hij met een trillend stemmetje. "ja.." zei ik vast beraden. "echt" hij stond op. "kom" zei hij. hij bracht me naar de kapstoken en kuste me op m`n lippen. "een afscheids kus..." zei hij en pakte m`n hand en we liepen naar Jack. hij pakte ook Jack zijn hand en bracht deze naar de mijne. "je mag der hebben.." verluisterde Jonas. de tranen kwamen omhoog. Jonas had nog nooit zoiets gedaan. als hij iets wou, wou hij het ook echt. en als hem iets of iemand in de weg stond, dan ruimde hij 'het'gewoon op.

toen we pas echte verkering hadden gehad, had een jongen met me zitten flirten op een feest van èèn van Jonas vrienden. toen ik naar de wc ging en weer terug kwam, zag ik een jongen op de grond liggen met Jonas ernaast. hij had de jongen een knal verkocht omdat hij met me flirte. ik had het zo erg gevonden dat ik hem een klap in z`n gezicht had gegeven. iemand in elkaar slaan hoe kon hij?! maar de volgende dag lag er een boeket voor de deur met een kaartje
-------------------------------
[i]het spijt me! ik had die jongen nooit mogen slaan!
xxjes houvanje JONAS.[/i]
-------------------------------
stond er met een kriebelig hand schrift op geschreven. ik was daarom ook zo bang dat hij Jack wat aan zou doen. hij stond nu 'in de weg'. maar nee, er gebeurde niks. hij gaf me gewoon aan Jack. dat was wel het meeste wat bij 'aardig zijn' in de buurd kwam. Jonas was misschien heel romantisch en lief tegen me, maar tegen anderen ging hij altijd erg tekeer. Jack gaf een kneepje in m`n hand. jonas stond op en liep naar de uitgang. Jack en ik liepen naar de fietsen. "bedankt Jonas" mompelde ik in mezelf. "bedankt.."

de volgende dag lag ik in een diepe slaap op de bank toen ik ineens gekriebel bij m`n voeten voelde. toen ik m`n ogen open deed zag ik ruben met een veer onder m`n voeten kriebelen. "vervellend rot jong!" gilde ik uit, en ruben sloeg op de vlucht. ik rende als een gek achter hem aan. toen hij de straad op rende stopte ik. ze moesten me eens zo zien. ik leek net een punker met dat haar omhoog. "ik krijg je nog wel ***!" schreeuwde ik over straat en ik liep weer naar de bank en plofte neer. ik keek op de klok. het was al half 5! over 3 uur kwam Jack me al ophalen! ik strompelde de trap op. ik was nog helemaal slaap dronken. ik ging onder de douche en voelde de straal op m`n lichaam. ik werd al stukken wakkerder. we gingen vanavond naar zijn huis om een filmpje te kijken. 'love just is' hete de film.

wat was liefde eigenlijk? van elkaar houden? elkaar lief hebben? elkaar vertrouwen? of je bed met iemand delen? en wanneer hield je nou eigenlijk van iemand? allemaal vragen waar ik geen andwoord op wist. misschien gaf de film wel andwoord op deze vragen. misschien wel. ik zuchtte en gooide het jurkje wat ik de vorige keer aan het over m`n hoofd. en keek in de spiegel en deed oorbellen in. ik keek naar mezelf in de spiegel van op tot teen. zo kon ik er wel mee door.

"nou kom je nog?" grinikte Jack. "ja, ja, wacht nou maar even..." ik trok m`n jurkje recht en wipte bij hem achterop. "hehe, daar zit eindelijk mijn meisje!" ik gaf hem een klap op de rug. "hou nou maar je mond en ga rijden!" hij lachtte van achter z`n helm en starte de motor. ik sloeg m`n armen om hem heen. "wat zie er stoer uit met zoon helm op.." verluisterde ik in zijn oor. hij lachtte. "en, heb je zin in een hoop romantiek?" "ja!" zei ik.zet hier je tekst neer.
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!