Onderdeel van Lovegirlz.nl
HomeMsn NaampjesVragenvuurFashion 2007/2008Real Life StoryBig Blunders100% GezondKus CursusCash!! Money Saver!BeyonceAnne GeddesSweet DreamsDance4LifeLeuke WebsitesInvulverhaalJouw BackpackYouYouYouMsn PlaatjuhsBoobyLiciousEetkundeMooie Huid-GidsDoen voor je 20eFilmpjesFotoboekGastenboekContactVrienden
Kleuren winter 2006/2007




Laatste Modetrends




Bruin- en grijstinten nemen in belangrijkheid toe. Ook bruintinten die naar het geel, groen gaan zoals goud, oker, en olijfachtige kleuren zul je veel zien dit najaar. Groentinten die naar het blauw toegaan en blauwtinten die naar het groen gaan. Verder zijn de rood-roze en paarstinten veel gezien.



Minder vrouwelijk

De mode wordt iets minder vrouwelijk. Het kostuum zul je veel terug zien, al dan niet met gilet. Je ziet zowel korte als lange jasjes, een beetje uniformstijl. De broeken worden wat wijder. De nadruk blijft op de taille en ook de verhoogde taille blijft gezien.



De jas

De capes en poncho's zijn er weer, of nog steeds. De jassen worden wat wijder, worden soms wel gedragen met ceintuur en zijn al dan niet afgezet met bont.



De Jurk

De jurk blijft wel in het beeld. Zowel korte jurken gecombineerd met leggings als lange tunieken met daaronder een broek of legging. Nieuw is de trui-jurk of wel de lange trui tot op de knie, meestal gedragen met een ceintuur en met een legging, strakke broek of maillot eronder.



Volume

De kragen worden groter, de mouwen krijgen meer volume. De mouwen hebben vaak de 3/4 lengte. Daaronder kan een lange mouw gedragen worden of, helemaal hip: een lange handschoen.



Accesoires

De tassen zijn nog steeds groot. Nieuw zijn de kettingen als hengsels. Hoeden en petten zul je zien in allerlei vormen en materialen. de ceintuur is nog steeds een belangrijk item. De lange handschoen is dit seizoen helemaal in. Vooral in combinatie met de 3/4 mouw.



Laagjes

Veel laagjes over elkaar. 3/4 mouwen over lange mouwen, korte jurkjes of rokjes over leggings of broeken, vestjes of gilets over blouses, enz.



Gebreid

Gebreide truien, vesten of jurken, met ajourpatronen, kabels of ingebreide patronen. Zijn het ook helemaal!



Nou veel succes met je gardarobe !

Dikke Zoen Nicolletjuh






Hoe erg ben jij met mode trends bezig?
20
148
45
Er is 213 keer gestemd.
Copyright by JS-Systems. Deze site is onderdeel van lovegirlz.nl