Maak je eigen website!
 Hollands Next Topmodel
14-04-'08

Ze moesten in het begin zichzelf opmaken hoe zij gezien willen worden, en hoe anderen dat ook willen, ze kregen hun advies en beoordeling, en moesten daarna elkaar opmaken!

Wat later die avond werd Victoria belachelijk gemaakt door een schilderij van precentatrice voor hun hoofd te houden en dan te doen alsof ze uit de model mansion moest omdat ze te dun zou zijn, en ze alleen gezonde modellen wilde..
Ze hadden het er ook over dat ze alleen maar een blaadje sla eet, en de hele dag sport!

De volgende dag moesten ze wat ze met make-up deden, ook met kleding doen, daar kregen ze ook een beoordeling en advies voor, en kregen hun portfolio.
ook moesten ze een fotoshoot doen, met 2 naakte mannen, het ging niet om de *** natuurlijk, maar om het jurkje wat ze aan hadden!

Ook moesten ze een spotje doen, en een fitnessbal promoten en dan moesten ze zeggen ''Would you love to look like me, then all you need is this, with only 5 minutes a day, you're ready for the summer before you know it!''
Ze moesten een heel raar sportpakje aan, en een hoofdband om!
Onderwijl ze dat zeiden moesten ze naar de bal wijzen en een oefening doen met de bal.

De winnaressen van de commercial was maj-britt en van de shoot was ananda, ze hadden een gratis winkelen gewonnen in de XXL ici-paris, en daar hadden ze samen een pakket samen gesteld!

De volgende dag hadden ze weer Daphne mail, en hadden een slogan met dansen er in, maar wisten niet wat het inhield!
Ze moesten een shoot doen voor Mexx geuren; Nice&wild, dat moesten ze samen werkend doen, en sommigen hadden daar de pest in, vooral toen ze met Victoria!

Aangekomen weer in de mansion was de tafel kerst8ig gedekt, en hadden ze een etentje met Daphne, om ze persoonlijk te leren kennen.
Victoria vertelde haar verleden een beetje, en de andere meiden boden haar excuses aan.

Tot De Volgende Keer!
Copyright by JS-Systems.nl