klik hier om naar lovegirlz te gaan!  
Trends & Tips
Spring 2007 WOMEN

Pretty and Lace.
Pretty and Lace is het best te omschrijven als een romanische trend met een casual inslag.
Dit betekent veel barok en antieke invloeden met kant, kleine bloemetjes en opengewerkte details.
Maar ook hoge tailles, sjaalkragen en striksluitingen.
Tunieken worden gecombineerd met slim-fit broeken.
Kenmerkend voor deze trend zijn de verbleekte kleuren, witte en verwassen pastelkleuren, stoffen met een oud uiterlijk (ook wel vintage genoemd), transparante stoffen en stoffen met textuur.

City Sports.
City Sports is een trend met een 'clean' uiterlijk geínspireerd op sport, sportkleding en het stadse leven.
Het staat voor eenvoud en bevat minder details, maar is evengoed elegant en vrouwelijk.
City Sports combineert kleurtonen en verschillende kwaliteiten, waardoor toch één gecoórdineerd geheel ontstaat.
Zware katoenen worden gemixt met hightec lichtgewicht kwaliteiten voor een chique gevoel.

Ecologic.
Deze trend heeft een enorme hang naar de natuur met al prachtige haar elementen. De kleuren zijn geïnspireerd op schelpen, planten, aarde, potten en dieren. Ook zie je veel mooie stenen en mineralen. Opvallend is de terugkeer van de naturel kleuren, natuurlijke materialen met structuur zoals linnen en specerij-achtige accenten. Contrasten als mat/glans en droog/glimmend zijn ook typerend voor Ecologic. Het geheel wordt afgestyled met lederen accessoires en items met ronde vormen.

Euforic.
Van de trend Euforic word je letterlijk euforisch. De vele soorten bloemen en exotische accenten zorgen voor een fris, jong en blij gevoel. Je ziet dit terug in mooie jurkjes en tops met spaghetti bandjes. Naast het bloemige en kleurrijke zijn ook wit, broidery en satijnglans belangrijke kenmerken van Euforic.



Spring 2007 MEN.

Mechanics.
De trend Mechanics is jong en casual met veel vintage invloeden, geïnspireerd op werkmanskleding. Dit uit zich in verwassen kwaliteiten, loose fit pasvormen en grafische teksten. Eveneens kenmerkend zijn dark denim, frisse ruiten, strepen en borduursels.

All Sports.
All Sports is een trend met een “clean” uiterlijk geïnspireerd op sport. De trend uit zich in comfortabele kleding met o.a. primaire kleuren, pictogrammen en vlaggen. De overhemden bevatten frisse, sportieve strepen en ruiten. Opvallend is de terugkeer van de polo. Daarnaast zie je veel invloeden van de Amerikaanse vintage.

Natural Elements.
Deze trend is geïnspireerd op de natuur met veel natuurlijke kleuren en materialen zoals katoen en linnen met specerij-kleurige accenten. Naturel Elements heeft een luxe, geklede uitstraling. Dit komt o.a. tot uiting in linnen broeken en shirts in de kleuren wit, zand en khaki en overhemden met strepen en prints.
Copyright by JS-Systems | Maak ook je eigen website!