Maak je eigen website!
 M0ppen
1. Johan Cruif zit in een trein tegenover hem zit een
Mevr0uw J0han maakt een Pr0pje en goo0it hem in de BH van de Mevr0uw 1-0 Zegt hij evenlater gaat hij naar de Wc als hij later terug k0mt ziet de Mevr0uw dat zijn gulp 0pen statt 0ok de Mevr0uw maakt een Pr0pje en g0oit hem in de gulp van J0han Cruif 1-1 zegt de Mevr0uw Neee! zegt J0han het was PAAL !.




2. Ken je de M0p van de Mummy ?

Andwo0rd ; Ingewikkeld hé ! ;p.



3. Er was eens een Mevr0uw ze k0cht een kasteel maar ze wist er geen naam v0or ze wist wat ze ging naar de Markt en het eerste w0ordje wat ze h0orden n0emde ze haar Kasteel z0 het eerste w0ordje wat ze h0orden is K0nt haar kasteel heet K0nt t0en k0cht ze een h0ndje want ze v0nd zich zel eenzaam maar daar wist ze 0ok geen naam v0or ze ging naar een Restaurant en het eerste w0ordje wat ze h0orden heette haar h0ndje en het eerste w0ordje wat ze h0orde was P0epgaatJ haar h0ndje heet P0epgaaTJ t0en ging ze naar de P0litie en zei ; ik heb heel mijn k0nt afgez0cht maar ik heb mijn p0epgaatJ niet gev0nden !.

4. Er waren eens 2 0enen ze gingen naar de markt ze kwamen v0or een 0nderbr0eken winkel ze liepen binnen de ene 0en pakte 7 0nderbr0eken de andere 0en vr0eg waar0m heb je 7 0nderbr0eken ? n0u ; Maandag , Dinsdag , W0ensdag , D0nderdag , Vrijdag , Zaterdag & Z0ndag De andere 0en pakt 12 0nderbr0eken de andere vraagt waarOm heb je er 12 ? N0u ; Januari , Februari , Maart , April , Mei , Juni , Juli , Augustus , September , 0kt0ber , N0vember & December !.


5. Je staat 0p een brug maar aan het einde
staat er een w0este leeuw Je wilt je 0mdraaien maar achter je staat een wild TijgertJ Je wilt in het water springen maar daar zwemmen Kr0k0dillen What d0e je ?
Andw0ord ; Wakker w0rden ! ;p.



6. K0mt een man bij de Psychiater.Psychiater vraagt ; teken eens een b0om. vraagt de man ; M0t je dan pissen dan.


7. trrring!Doe jij even open, tim? vraagt moeder.
Mam,iemand vraagt of we iets over hebben voor het buurtzwembad, roept tim. Waarop zijn moeder zegt:natuurlijk. geef hem maar een emmer water!



8. Twee chippies zitten in zak. De een loopt de hele tijd te janken , waarop de ene vraagt. 'Wat is er ? Zegt die anderen.'Mijn vader zit in een dip'!



9. Een Belg kijkt toe hoe een Amerikaan aan het vissen is. Opeens zegt de Amerikaan: ,,Ik ben zo goed, ik vang altijd reusachtige vissen. Zo groot, dat ik soms wordt meegesleurt.'' Daarna zegt de Belg: ,,Dan zal je wel erg nat worden.'' Daarop antwoordt de Amerikaan: ,,Tuurlijk niet, ik val altijd boven op de vis.''
Copyright by JS-Systems.nl