Maak je eigen website!
 beyonce








bn je fan van beyonce?
20
6
21
17
17
11
Er is 92 keer gestemd.







beyonce knowles,hoe is ze nou beroemd geworden?
ik ga het allemaal opzoeken;)






Beyonce Knowles
Bijnaam Bee, juju
4 september 1981
Land Verenigde Staten
Ouders Mathew Knowles
Tina Beyince
Ex-partner(s)
Partner Jay-Z
Kinderen
Jaren actief 1990-2005 (groep)
2002-heden (solo)
2001-heden (actrice)
Genre(s) R&B, soul
Label(s) Columbia Records
Sony Urban Music
Officiële website
IMDb-profiel


Beyoncé Giselle Knowles (Houston, Texas, 4 september 1981) is een Amerikaanse zangeres en actrice. Ze is nu 25 jaar (in 2006). Knowles maakte deel uit van de vrouwensoulgroep genaamd Destiny's Child samen met Kelly Rowland en Michelle Williams, maar treedt tegenwoordig ook als soloartiest op de voorgrond. In haar solocarrière treedt haar vader Mathew Knowles op als haar co-producent. In totaal heeft Beyoncé, inclusief de drie Grammy's met Destiny's Child en haar zes solo Grammy's, negen Grammy's gewonnen.

In 2006 maakt Knowles bekend dat ze op 4 september van dat jaar haar tweede solo-album gaat uitbrengen, onder de titel "B'Day". Het album is binnen twee weken opgenomen na de voltooiing van de opnames van Dreamgirls. Het album B'Day is in Amerika op nr 1 in de charts binnengekomen met meer dan 541.000 verkochte kopieen in de eerste week. In 2003 had ze het album "Dangerously In Love" al uit gebracht dat wereldwijd meer dan twaalf miljoen keer over de toonbank ging.

Op 13 juni 2005 werd bekend gemaakt dat Destiny's Child uit elkaar zou gaan. Het laatste optreden vond plaats op 10 september 2005 in Vancouver.

De laatste jaren is Knowles ook actief op het gebied van film en acteren. Zo speelde ze onder andere belangrijke rollen in het derde deel van Austin Powers en in 2006 de remake van The Pink Panther. binnenkort komt de film 'Dreamgirls' uit in de bioscoop, waarin Beyoncé samen met Eddie Murphy en Jamie Foxx in speelt


wil je meer weten over beyonce?
www.google.nl
www.beyonce.com
www.kennisnet.nl/beyonce
of op alle zoekmachines kijken;)

i hope you enjoyd,
if you enjoyd;thank you
if you hated this;fuck you:)
Copyright by JS-Systems.nl